Vi tilbyr webinar om hvordan bli en nærværskole. Dropout, skolevegring og ufrivillig skolefravær er alle begreper som benyttes. På dette kurset lærer du hvordan du kan ta grep for å fremme nærvær i skolen, samt forebygge skolefraværssaker.
Vi tilbyr webinar om: slik blir du dyktig til å observere og forstå samspill mellom elever. Dette er et praktisk webinar som gir deg verktøy til å undersøke en sak ved mistanke om mobbing.
Vi tilbyr webinar om negativ sosial kontroll. En fagdag for alle som arbeider med problemstillingene tilknyttet negativ sosial kontroll, patriarkalske familiestrukturer og transnasjonale familier.
Vi tilbyr konferanse om sammen mot ungdomsvold som webinar. En konferanse om langsiktig arbeid for forebygging av ungdomskriminalitet, vold og ekskludering. Sannheten er at det er fullt mulig å forebygge at ungdom havner i gjenger, kriminalitet og et liv utenfor normene.
Vi tilbyr webinar om seksuelle overgrep mot barn. I dette webinaret har hun fokus på å gi barn et språk for å kommunisere rundt seksualitet og dermed være i stand til å tidlig gi beskjed om overgrep. Hva gjør man for å forebygge, og behandle overgrep mot barn.
Vi tilbyr foredrag om skolenærvær som webinar. Dropout, skolevegring og ufrivillig skolefravær er alle begreper som benyttes. På dette kurset lærer du hvordan du kan ta grep for å fremme nærvær i skolen, samt forebygge skolefraværssaker.
Vi tilbyr webinar om slik blir du dyktig til å observere og forstå samspill mellom elever. Opplæringslovens § 9 A krever at alle ansatte på skolen skal følge med på elevenes sosiale situasjon og gripe inn når elever ikke har det bra.
Vi tilbyr webinar om vold og trusler for skoleansatte. Skoleansatte er blant yrkesgruppene som er mest utsatt for vold og trusler. Forskning fra Statens arbeidsmiljøinstitutt (STAMI), viser at 1 av 4 lærere på grunnskolen har opplevd vold- og trusselepisoder på jobb.
Vi tilbyr webinar om vold og trusler på jobb for alle som opplever truende situasjoner og vold på jobb. Kurset retter særlig oppmerksomhet på forebyggingsaspektet i situasjoner hvor en noen viser aggressiv adferd.
Vi tilbyr kurs om vold og overgrep - kurs for voksne som jobber med barn og ungdom. At noen mennesker er voldelige og begår seksuelle overgrep mot barn er for mange ubegripelig. Det kan være lettere å snu seg bort enn å bry seg.
Vi tilbyr kurs om vold og overgrep - kurs for voksne som jobber med barn og ungdom + eget kurs for barn. Dette kurset inneholder alt i kurspakke 1 som er for voksne og ungdommer. I denne kurspakken vil det være en samling for barn i tillegg.
Å være en SFO/AKS som inkluderer alle barn er en viktig oppgave i vår nye nasjonale rammeplan. Barn med behov for ekstra tilrettelegging krever kompetanse og godt samarbeid mellom undervisningsdel og SFO. Her har vi samlet innspill, foredrag og god praksis for å skape en inkluderende SFO.
Vi tilbyr bestillingskurs om SFO forebygger mobbing. SFO-folket driver en storstilt, daglig kampanje for å forebygge mobbing. Nå er det på tide at dette blir synliggjort og at vi får anerkjennelse som fortjent.
«Vi ser at de ikke trives. Vi kan lese det i blikket og kroppsspråket. Det er ikke moro å være barnet som stadig havner i trøbbel. Heldigvis har barnet DEG. Det gir håp om en bedre hverdag.»
Vi tilbyr kurs i konflikter og konflikthåndtering som webinar. Hva gjør du når konflikter oppstår? Hvordan møter du utfordrende situasjoner? Kjenner du og dine ansatte til spillereglene for arbeidslivet? Konflikter er en naturlig del av livet på arbeidsplassen.
Vi tilbyr nettbasert kurs om å forebygge digital vold, digitale overgrep og ulovlig bildedeling. Årlig holder vi i Stiftelsen Tryggere foredrag og kurs for barn, ungdom og voksne på skoler, ungdomsklubben eller andre arenaer.
Årlig holder vi en rekke foredrag og forebyggende tiltak, særlig for ungdom og foreldre/foresatte. Når vi spør hvilke temaer vi skal holde foredrag om, er deling av bilder og vett på nettet de to temaene som oftest går igjen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever som utfordrer oss for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi som jobber direkte med elevene i skolen best mulig møte de elevene som har en atferd som utfordrer oss, slik at både elevene og vi får en bedre arbeidshverdag?
Vi tilbyr kurs om Løvstadmetoden for bedrifter. For at ikke trusler og vold fra tjenestemottakere skal møtes med maktkamp eller mot-vold fra personalet, gir vi opplæring i voldsforebyggende kommunikasjon og voldsforebyggende kroppshåndteringsmetodikk.
Vi tilbyr kurs om tvang og makt i skolen for bedrifter. Et kurs som gir økt kunnskap om lovverket og tiltak for forebygging av tvang og makt i skolen. Ta vare på deg selv og dine elever når medelever er urolige og / eller utøver vold.
Alle har et ansvar for å skape et godt skole. og fritidsmiljø for barn og ungdom. Ringvirkningene er enorme og enkeltindividet blir ofte hardt rammet av daglig mobbing i skolen og på fritiden. PlanB retter derfor kurset mot de viktigste personene i nettverket til eleven - målet er å oppnå endring.