SFO forebygger mobbing - bestillingskurs



Kursarrangør: Nettverket! for SFO
Sted: Hele landet, Vi kommer til dere
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 3 - 6 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr bestillingskurs om SFO forebygger mobbing. SFO-folket driver en storstilt, daglig kampanje for å forebygge mobbing. Nå er det på tide at dette blir synliggjort og at vi får anerkjennelse som fortjent.

Dette kurset har to hovedmål:
• Gi masse inspirasjon til livsviktig innsats for sårbare barn.
• Lansere enkle, gjennomførbare tiltak som vil styrke SFOs innsats for å skape mer inkludering og mer vennskap & trivsel.

Du er en nøkkelperson i noen barns liv. Ikke som erstatning for en nøkkel rundt halsen til en tom bolig fordi mor og far er på jobb. Nei, som den voksne som kan bety forskjellen for sårbare barn. Kurset kommer med mange innspill og idéer fra SFO-basene.

Kursleder: Inspirator og prosess-leder Terje Wiik

Om bestillingskurs:
Vi tar også imot bestillinger på bestilte kurs, f.eks til planleggingsdager i ditt område. I tillegg kan du påvirke oss til å sette opp åpne kurs nær der du jobber. Ta kontakt og fremme dine ønsker. Vi kan også tilpasse kurs som treffer i forhold til dine ønsker og behov innenfor alt som har med relasjon voksen-barn, motivasjon og arbeidsglede samt det å skape en god arena for barn og voksne hvor trivsel og trygghet er avgjørende.

Målgruppe for kurset:
Alle som jobber i SFO/AKS

Vis flere tilsvarende kurs: