Kurs og studier i næringsmiddelfag i Lørenskog

Denne kategorien innholder alle slags kurs og opplæringstilbud innen næringsmiddelfag, eller med andre ord det som har med mat å gjøre. Fra alle typer kokkekurs til andre mer industrielle matkurs som baker, kjøttskjærer, konditor, pølsemaker, slakter osv. Livet er for kort for å spise dårlig mat. Ett matlagingskurs kan være fint både som gave eller teambuilding for din familie eller bedrift. Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker at vi skal skreddersy noe for deg der du bor.

Fagbrev bakerfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs til fagbrev i bakerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt ved et håndverks- eller et industribakeri? Har du erfaring med å produsere bakevarer av deiger, kremer og masser?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 24.04.2025 (+1) 100 timer / 7 - 9 måneder24.04.2025 (+1) 23.900 kr

Fagbrev ernæringskokk - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev ernæringskokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Jobber du ved et institusjonskjøkken, og jobber med å lage og tilrettelegge for gode ernæringsrike måltider? Har du erfaring med å sette sammen ulike spesialkostdietter, eller opplegg for oppfølging av matinntak?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.03.2025 100 timer / 8 måneder20.03.2025 23.900 kr

Fagbrev industriell matproduksjon - teori til fagprøven virtuelt

Vi tilbyr fagbrev i industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i en bedrift som jobber med mat- og drikkevareproduksjon fra råvare til ferdigvare? Har du arbeidsoppgaver som overvåking og styring av maskiner og utstyr, operatørvedlikehold og forbedringsarbeid?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28.01.2025 (+1) 100 timer / 8 - 10 måneder28.01.2025 (+1) 23.900 kr

Fagbrev kjøttskjærerfaget - teori til fagprøven - virtuelt kurs

Vi tilbyr virtuelt kurs til fagbrev i kjøttskjærerfaget teori til fagprøven. Jobber du i en slakteribedrift med nedskjæring og bearbeiding av ulike sorter slakt som storfe, svin, lam eller fjørfe? Eller er du ansatt i en mindre bedrift hvor du deltar i flere deler av kjøtt- og nedskjæringsprosessen?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30.04.2025 (+1) 100 timer / 7 - 8 måneder30.04.2025 (+1) 23.900 kr

Fagbrev kokkefaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs til fagbrev som kokk - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er glad i å lage mat og har vært, eller er, ansatt i restaurantbransjen? Eller har tilberedning av mat til mange mennesker vært din arbeidsoppgave i en bedrift?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28.01.2025 (+1) 100 timer / 9 - 10 måneder28.01.2025 (+1) 23.900 kr

Fagbrev konditorfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs til fagbrev i konditorfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt ved et konditori eller et bakeri? Kanskje har du også erfaring med produksjon av sjokolade, glasurer og kaker?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.04.2025 100 timer / 7 måneder22.04.2025 23.900 kr

Fagbrev portørfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i portørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt som portør på et sykehus? Eller en behandlingsinstitusjon der arbeidsoppgaver har vært å hente og bringe pasienter, medisiner og utstyr?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 28.04.2025 100 timer / 7 måneder28.04.2025 23.900 kr

Fagbrev pølsemakerfaget - teori til fagprøven - virtuelt kurs

Vi tilbyr fagbrev som pølsemakerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du produsert pølsevarer, pålegg, deiger, farser, posteier eller ruller? Har du erfaring fra ferskvare, vært ansatt i en industribedrift, eller har erfaring med produksjon på annen måte?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 22.04.2025 (+1) 100 timer / 7 - 8 måneder22.04.2025 (+1) 23.900 kr

Fagbrev servitørfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i servitørfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du jobbet som servitør med alt det innebærer: servering og håndtering av mat, bestilling fra gjester, borddekking og klargjøring? Med noen års erfaring er du bare en lite steg unna faglig anerkjennelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 23.01.2025 80 timer / 10 måneder23.01.2025 23.900 kr

Fagbrev slakterfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev i slakterfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Er du, eller har du vært ansatt i slakterindustrien eller i et slakteri? Har du erfaring med avliving av dyr og bearbeiding av slakt?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 29.04.2025 (+1) 100 timer / 7 - 9 måneder29.04.2025 (+1) 23.900 kr

Yrkesnorsk industriell matproduksjon - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for industriell matproduksjon som virtuelt klasserom. Jobber du med industriell matproduksjon, og ønsker å kommunisere bedre med dine kollegaer? Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 04.02.2025 60 timer / 5 måneder04.02.2025 5.995 kr

Yrkesnorsk kokk- og kantinemedarbeider - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for kokk- og kantinemedarbeider som virtuelt klasserom. Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.01.2025 60 timer / 4 måneder20.01.2025 5.995 kr

Yrkesnorsk matproduksjonsfaget - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for matproduksjonsfaget som virtuelt klasserom. Yrkesnorsk er et norskkurs som fokuserer på språket og ordforrådet du trenger i ditt yrke. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 27.01.2025 60 timer / 3 måneder27.01.2025 5.995 kr

Yrkesrettet kurs kjøkken-/ kantineassistent - virtuelt klasserom

Vi tilbyr yrkesrettet kurs om kjøkken-/ kantineassistent som virtuelt klasserom. Kurset gir en innføring i emner som er essensielle for alle som jobber med dette. Kurset kan være et godt utgangspunkt dersom du ønsker å jobbe i sektoren, men mangler praksis eller teoretisk bakgrunn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 05.02.2025 (+1) 40 timer / 2 måneder05.02.2025 (+1) 6.990 kr

Fordypning grunnkurs vin - Online

Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 dager 13.900 kr

Kokk - nettstudier for fagbrev i kokkfaget

Kokkfaget er utviklet for voksne mennesker som vil ta fagbrev som praksiskandidat og bli kokk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17900 kr

Fagbrev ernæringskokk intensivkurs - nettstudie

Vi tilbyr intensivkurs i fagbrev ernæringskokk som nettstudie. Ernæringskokkfaget handler om valg av råvarer og tilberedning av ernæringsriktig mat og spesialkost. Det er produksjon av helsefremmende og trygge måltider som skal bidra til matomsorg og gode måltidsopplevelser ved ulike institusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr

Fagbrev kokk intensivkurs - nettundervisning

Vi tilbyr nettbasert intensivkurs til fagbrev som kokk. Kurset gjennomføres som nettundervisning på kveldstid 1 kveld i uken over 1 semester. Her møter du erfarne og dyktige lærere som følger deg på veien til å nå dine mål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 21.01.2025 (+2) 1 semester (1 kveld pr uke)21.01.2025 (+2) 21.900 kr