Matkurs og kokkekurs i Rygge

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Aqua Inspektør - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager fra 10.200 kr

GlobalG.A.P CoC og ASC CoC - nettkurs

Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.500 kr

Fermenteringskurs viderekommende - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr kurs i fermentering på viderekomne nivå for bedrifter eller større grupper. På dette kurset går vi videre inn i fermenteringens verden. Utvikle dine ferdigheter med nye prinsipper, spennende oppskrifter og ikke minst god feilsøking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 10.000 kr

Introkurs i fermentering - bedrifter eller større grupper

Vi tilbyr introkurs i fermentering for bedrifter eller større grupper. Lær deg fermentering i teori og praksis. Du får grundig innføring i metoden, historien og helsefordelene med fermentert mat. Ta i bruk en tradisjonell konservering for å dyrke frem spennende smaker og god fordøyelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer fra 9.500 kr

Vin og dessert kurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Vin og matkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 3 timer Avtales kr

Vin og ost - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Vinkurs: Vin og Tapas - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Food - nettkurs

The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 360 kr

Mat - nettkurs

Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 360 kr

Åssiden skole - temauke bedre mat - nettkurs

Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 250 kr

Bedre brød med surdeig - online

Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug. Surdeig og boken Brødskiva (verdi 350 kr) blir sendt i posten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 750 kr

Den beste babymaten - online

Vi tilbyr onlinekurs om den beste babymaten. Kostholdet har stor betydning for barnets utvikling og helse. Margit Vea deler sine råd og om hvilke matvarer og hva som næring som er bra for barnet de første leveårene, samt gir tips og demonstrerer noen smakfulle og næringsrike retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 350 kr

Fermentert mat og drikke - online

Vi tilbyr onlinekurs om fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Fiks tarmen og resten fikser seg selv - online

Vi tilbyr onlinekurs om fiks tarmen og resten fikser seg selv. Dette kurset gir deg gode verktøy for hvordan du kan fikse tarmen, restituere tarmen din som igjen vil påvirke helsen din positivt. Kurset ligger i egen Facebookgruppe, og du kan stille spørsmål i gruppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Julebakst med surdeig - online

Vi tilbyr onlinekurs om julebakst med surdeig. Det er tid for julebaking – med surdeig! Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye, også julebaksten!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Julens beste godteri og snacks - onlinekurs

Vi tilbyr onlinekurs om julens beste godteri og snacks. Julen kommer fortere enn du aner, og hva er vel bedre enn å møte den med det beste julegodtet? Bli med på kurs der du fyller opp med julens godteri og snacks fra eget kjøkken!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

Kraftkokekurs - online

Vi tilbyr online kraftkokekurs. Høsten er tiden for å koke kraft. I fryseboksen min ligger det nå bein av lam og hjort, samt økologiske høner som utover vinteren skal bli til nydelig kraft som kan brukes i mange retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

Vegetarmat, yogisk mat & oppskrifter

Du finner podkasten der du lytter til podkast, bare søk opp: Anahata -kortreist yoga. Du kan gå direkte til Spotify eller Apple Podcast her, eller du kan følge en av temaene under direkte til nettsiden for podkast-tema:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Mat av ville vekster - privet / grupper

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Avtales kr

Fiskevelferdskurs, slakteri - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4.500 kr

Fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert fiskevelferdskurs, slakteri repetisjon. VAL FoU og Sikkerhetssenteret Rørvik AS har utviklet e-læringskurs for havbruksnæringa. Kurset er lovpålagt og dekker lov- og forskriftsfestede kompetansekrav for laksefisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.750 kr

 |  1 2   |  Neste side >>