Vi tilbyr online kraftkokekurs. Høsten er tiden for å koke kraft. I fryseboksen min ligger det nå bein av lam og hjort, samt økologiske høner som utover vinteren skal bli til nydelig kraft som kan brukes i mange retter.
Innhold:
Kraft er tradisjonsmat som gir mye god næring og helse, godt for såre mager. Å koke kraft er også bærekraftig, - hele dyret brukes. Det er sunn og billig mat. I dette nettkurset deler mine beste oppskrifter på gryteretter, supper og sauser. Du får mange tips til hvordan bruke kraft i matlagingen, retter av både kjøtt og fisk.
Online-kurset vil foregå i en lukket gruppe på Facebook. Du har da muligheten til å delta på kurset fra din egen stue, stille spørsmål underveis, se opptaket når det passer eller om igjen i løpet av ukene gruppen eksisterer. Dette kurset ligger i egen Facebookgruppe og kan ses når som helst, og hvor mange ganger du vil.
Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker online kraftkokekurs
Kursmateriell:
Hefte med oppskrifter inkludert i prisen