Det har vært mye fokus på helse og kosthold de siste årene og mange har blitt mer oppmerksomme på kostholdet sitt. I denne kategorien finner du kostholdskurs og slankekurs. Du vil også finne kurs om fordøyelse og økologisk mat. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Høreapparater er et hjelpemiddel for å bedre hørselsevnen. Vi fører høreapparater fra ulike leverandører, som kommer i ulike størrelser, farger og utforminger. Vi er opptatt av å finne det høreapparatet som passer din livssituasjon og hørselsevne.
Hørselssansen vår er et unikt og svært komplisert sanseorgan, som har stor betydning for våres opplevelse av omverdenen og evne til kommunikasjon. Konsekvensene av et hørselstap kan oppleves som store og uoverkommelig for deg som opplever det.
For hørselshemmede kan det være nyttig med andre hørselstekniske hjelpemidler i tillegg til høreapparat. Det kan lette hverdagen hjemme, på skolen, på institusjon, på jobb, i offentlige bygg og andre steder.
Dersom du opplever å ha fått tinnitus, som er framtredende stort sett hele tiden, er det viktig å få hjelp og få en god avklaring på hva årsakssammenheng kan være. Vi har opprettet et individuelt rehabiliteringstilbud med ulike tiltak for mennesker som har framtredende tinnitus.
Vi tilbyr følgende 3-timers kurs Å leve med nedsatt hørsel. Psykisk helse og mestring Tinnitushabituering, Forebyggende hørselstiltak.
Utdannelse i anatomi og fysiologi med grunnleggende patologi for deg som utdanner deg innen naturmedisin. Nettbasert studie med innspilte forelesninger -omfang 80 u-timer. Kurset oppfyller NLH - Norges Landsforbund av Homøopraktikere krav i medisinske fag for medlemskap.
Vi tilbyr nettkurs i cellesaltterapi. Cellene har bruk for mineralstoffer til alle sine mange prosesser. Mangler mineralstoffene, kan celleoppbygningen ikke foregå normalt. Det påvirker hele kroppen og dens selvhelbredende mekanismer og kan føre til ubalanser og sykdom.
Vi tilbyr onlinekurs om Dr. Bachs blomstermedisin trinn 1, i den internasjonale Bachterapeututdannelsen. På kurset vil du få en grunnleggende innsikt i hvert enkelt remedie, og hvordan ta de i bruk på deg selv, dine nære og kjære, barn og dyr.
Vi tilbyr nettkurs om Dr. Reckewegs kombinasjonsmidler. Dr Reckewegs kombinasjonsmidler er lavpotenserte homeopatiske kompleksmidler. Midlene er sammensatt på en slik måte at alle terapeuter, uansett utgangspunkt enkelt kan lære å bruke midlene.
Vi tilbyr nettkurs i farmakologi, legemiddellære for terapeuter og behandlere. På kurset lærer du å forstå hvilke symptomer og plager din pasient / klient har som kommer som en bivirkning av dennes legemiddelbruk.
Vi tilbyr gratis introduksjonskurs i Dr. Bachs blomstermedisin som nettkurs. På introduksjonskurset får du en innføring i Dr. Bachs blomstermedisin og du lærer om de 10 mest solgte remediene i Norge.
Vi tilbyr grunnkurs i Bioregulasjonsmedisin / Homotoxikologi som nettkurs. Du får en grundig innføring i bioregulasjonmedisinens teori og behandling. Kurset er et opptak av tidligere arrangert webinar.
Vi tilbyr heilpraktikerutdannelse som nettkurs. Utdannelsen er en bred og grunnleggende utdannelse i naturmedisin hvor du blir en naturmedisinsk allmennpraktiker. På studiet får du en god og bred kompetanse på mange av naturmedisinens fagområder.
Vi tilbyr nettkurs i histaminintoleranse. Kurset består av 5 leksjoner (totalt 5 undervisningstimer). Vi garanterer tilgang til kurset i minst et år. og du kan se kurset så mange ganger du ønsker.
Vi tilbyr innføring i funksjonell medisin som nettkurs. Kurset er ett grunnkurs i funksjonell medisin. Etter den amerikanske modellen / IFM (Institute for Functional Medicine) som er en modell for holistisk forståelse av sykdom og sunnhet.
Vi tilbyr kurs i homeoprofylakse
Vi tilbyr nettkurs i urtemedisin. Et omfattende og lærerikt kurs i urtemedisin utarbeidet av Rolv Hjelmstad for Heilpraktikerskolen. Rolf Hjelmstad har en meget stor og bred kunnskap om urter og urters medisinske egenskaper som han deler med deg under kurset.
På kurset lærer du om Kneipterapi og andre formerfor hydroterapi (terapeutiske vannbad).
Vi tilbyr nettkurs om praktisk psyko- neuro- endokrinologi. På kurset vil du lære om hvordan tanker og adferdsprogrammer direkte griper inn i kroppens biokjemi, organer, hormoner, immunforsvar, muskler, ledd, fordøyelse, slimhinner osv.
Vi tilbyr studiet innføring i naturmedisin som nettkurs. Studiet utgjør del 1 på Heilpraktikerutdannelsen. Etter å ha fullført Innføring i naturmedisin er du kvalifisert til å begynne på heilpraktikerutdannelsen del 2.
Vi tilbyr nettkurs i syre - base balansen og bioregulasjonsmedisin. Kurset er et opptak av tidligere arrangert webinar. Alt du behøver for å følge undervisningen er en PC og nettforbindelse.
Vi tilbyr nettkurs i terapiblokkering - jokeren i et behandlingsopplegg. En terapiblokkering er en forstyrrelse som hindrer kroppens evne til å regulere seg selv, dvs en reguleringsblokkering. En rekke forskjellige problematikker kan forstyrre kroppens evne til å regulere seg selv.
Vi tilbyr utdannelse i bioregulasjonsmedisin som nettkurs. Utdannelsen er 100% nettbasert med innspilte forelesninger. Bio-regulatory medicine eller System biology medicine er de engelske benevnelsene på bioregulasjonsmedisin.
Fleksibelt studie - Studer når det passer for deg UTDANNELSEN I BIOREGULASJONSMEDISIN ER 100% NETTBASERT MED INNSPILTE FORELESNINGER. Det er ingen opptakskrav til utdannelsen, kun påmelding. Utdannelsen avsluttes med en 3 timers skriftlig hjemmeeksamen.
Kreftfri, men ikke frisk – hva bør jeg spise nå? Vi har laget et gratis digitalt kurs til alle som enten er ferdig med kreftbehandling, eller som lever med sin kreftsykdom. Hva er anbefalt kosthold til ulike typer kreftoverlevere? Du får også kostråd ved ulike seineffekter etter behandling.
Kurset gir råd og praktiske tips når mat er blitt strevsomt Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir blant annet tips og råd om hvordan du kan berike mat og drikke dersom du strever med matlysten.
Lurer du på hvordan du kan spise mer plantebasert i praksis? Og hva er egentlig forskjellen på fiber fra frukt, grønt og fullkorn? Og hva er egentlig greia med sukker? Dette og mer gir klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland svar på. Velkommen til digitalt kostholdskurs/-foredrag.
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir blant annet tips og råd om hvordan du kan berike mat og drikke dersom du strever med matlysten. Velkommen til digitalt kostholdskurs/-foredrag. Dette gjennomføres som et videomøte i et digitalt møterom via Join.
Det er mange myter forbundet med kreft og sukker. Kanskje kan vi avlive noen av dem, men og se på hvordan vi kan erstatte noe av sukkeret i kostholdet. Bli med på digitalt foredrag 8. oktober.
Vi tilbyr temakveld for pårørende til noen som er rammet av kreft. Som pårørende er du nær den det gjelder, men likevel kan du oppleve at du står på sidelinjen. Pårørende er viktig for den som er syk. Hvordan ta vare på seg selv, samtidig som du skal være der som pårørende.
Klinisk ernæringsfysiolog Anita Helland gir råd om hvilke grep du kan ta, og du vil få konkrete og praktiske tips. Har du opplevd vektoppgang som en konsekvens av kreftbehandling?
Trenger din bedrift ernæringsfaglige tjenester? Jeg hjelper ditt firma eller din organisasjon med produktutvikling eller ernæringsrådgivning. Har dine ansatte hjemmekontor eller lange dager på kontoret? Jeg hjelper dine ansatte å holde produktiviteten oppe!
Ernæring er et aktuelt tema for mange, og gjennom foredrag og workshops inspirerer jeg din gjeng til å få mer energi gjennom et godt kosthold! Glem wienerbrød som møtemat, her er det full energi med smart mat som gjelder!
Sitt i sofaen og lær om kosthold! Eller ta meg med på en tur i skogen mens du lytter til smarte råd som kan hjelpe deg til bedre helse. Jeg gjør kosthold enkelt på din egen skjerm, slik at du selv kan ta gode valg når det gjelder din helse.
Vi tilbyr kurs i helse- og oppvekstfag vg1 som nettkurs. Kurset tas etter egen tidsplan med innlevering av mapper til retting. Du velger selv når du vil starte opp med kurset og du velger selv hvor lang tid du vil bruke.
Vi tilbyr kurs i helse, livsstil og kosthold som nettkurs. Nettkurs eller brevkurs kombinert med forelesninger i form av lyd og bilde på din egen PC.
Vi tilbyr kurs i helsefagarbeider vg1 og vg2- Virtuelt klasserom - kurs som fører frem til fagbrev. Helsefagarbeider består av undervisning i programfagene for Helse- og oppvekstfag vg1 første semester i tillegg til Helsearbeiderfag vg2 andre semester.
Målrettet miljøarbeid er betegnelsen på en arbeidsprosess som starter med at det samles informasjon om mottakeren og de ressursene som finnes tilgjengelig. Denne informasjonen brukes til å formulere mål for arbeidet og til å utforme metode.
Vi tilbyr pleie og omsorg til den eldre pasienten - Virtuelt klasserom. Kurset skal gi deltakerne en faglig forståelse for pasienter i kommunehelsetjenesten og de mest vanlige problemstillinger man møter i arbeidshverdagen.
Vi tilbyr nettkurs som pleiemedarbeider. Nettkurs kombinert med forelesninger i form av lyd og bilde på din egen PC.
I løpet av webinaret går vi igjennom nesten alt som er viktig for å oppnå god helse. Webinaret er basert på en ny metode for å hjelpe andre til bedre helse som er utviklet av skolen, og som vi har kalt 7 trinn til god helse. Inkludert PowerPoint du kan bruke i eget kurs.
Ønsker du å ta en av våre utdanninger, men mangler grunnleggende kunnskap om kroppen? Da er dette kurset for deg! Vi har mange som tar dette forkurset fordi de jobber som medisinsk tekniker på sykehus eller i Videregående skole.
Grunnmedisin er et deltidsstudium over 1 år, som gir kompetanse i medisinsk naturvitenskapelig tenkemåte og kunnskap, med hovedvekt på anatomi, fysiologi og patologi. Mulighet for studiepoeng og lån fra Lånekassen.
Vi tilbyr kurs i helsekostveileder som nettkurs. Jobber du i helsekostbransjen? Er du terapeut? Eller er du bare interessert i helse? Da er dette studiet for deg! Helsekostveileder er utviklet spesielt for deg som jobber innen helsekostbransjen, men passer for alle som er interessert i faget.
Vi tilbyr kurs i hårmineralanalyse som nettkurs. Opplever du at noen pasienter gjør alt riktig, men likevel ikke blir bedre? Da kan det være nyttig for deg å ha flere kartleggingsverktøy på lur!
Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil. Alle er forskjellige og trenger dermed et individuelt tilpasset kosthold og personlig oppfølging.
En matintoleransetest gir konkrete prøvesvar! Mens du er student vil du kunne ta en test på deg selv til redusert pris (ca. 1200-2000 rimeligere enn veiledende pris avhengig av hvilket testpanel man velger). Du har allerede der spart inn mye av kursavgiften.
Har du pasienter med kronisk tretthet/ME, epilepsi eller depresjon, kvinner som planlegger graviditet eller pasienter med høy eksponering for giftstoffer? Da er dette kurset for deg! Kurset inkluderer opptak i 3 måneder.
Med fokus på hvordan ernæring påvirker trening og prestasjon. Ønsker du å optimalisere treningen og kostholdet til andre slik at de får bedre treningsresultater, Kroppssammensetning og viktigst av alt, god helse og en funksjonell kropp?
Vi tilbyr kurs om avføringsendringer som nettkurs. Avføringsforstyrrelser er en vanlig problemstilling i allmennpraksis. Symptomet kan skjule en lang rekke diagnoser fra trivielle til livstruende sykdommer.
Vi tilbyr kurs om dyspepsi som nettkurs. Dyspepsi er plager fra øvre del av magen. Utfordringen for legen er å avklare hvilke diagnoser som er relevante, om det er nødvendig å henvise til endoskopi og hvilken behandling som skal gis til de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr kurs om gastroenterologi, voksne som nettkurs. Magetarmsykdommer i øvre og nedre del av fordøyelseskanelen er vanlige i allmennpraksis.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i generell legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i dokumentasjon for sykepleiere som nettkurs. Det er et overordnet mål at kvaliteten på sykepleie og behandling av den enkelte pasient skal være best mulig ut fra tilgjengelige ressurser. Dokumentasjon av sykepleien er et virkemiddel for å oppnå høy kvalitet.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for assistenter (medhjelper) som nettkurs. Kurset bygger på relevant lovverk og basiskunnskap om legemidler og sykdommer.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring av legemiddelhåndteringen i kommunene.
Vi tilbyr grunnkurs i legemiddelhåndtering til barn for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Kurset har som mål å styrke ernæringsarbeidet i hjemmetjenesten og institusjoner, og bidra til at nødvendige tiltak iverksettes på et tidlig stadium, før personen utvikler underernæring.
Vi tilbyr grunnkurs i observasjonskompetanse for helsefagarbeider som nettkurs. Med observasjonskompetanse mener vi oppmerksom iakttagelse av pasienten i den hensikt å innhente data om helsetilstanden.
Vi tilbyr grunnkurs i observasjonskompetanse for medhjelper som nettkurs. Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen. Du får tilgang til artiklene via lenker i kurset.
Vi tilbyr nettkurs i samtykkekompetanse. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke? Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan. Kurset gir deg en innføring i dette viktige temaet.
Vi tilbyr grunnkurs i samtykkekompetanse for helsefagarbeider som nettkurs. Helsehjelp kan etter hovedregelen bare gis med pasientens samtykke, men hva om pasienten ikke kan samtykke. Når skal samtykkekompetansen vurderes, hvem skal vurdere den og hvordan.
Vi tilbyr grunnkurs i tvungen somatisk helsehjelp for helsepersonell som nettkurs. Pasient og brukerrettighetsloven kapittel 4 A regulerer muligheten for å kunne gi helsehjelp til personer uten samtykkekompetanse, som motsetter seg helsehjelpen.
Vi tilbyr grunnkurs i matomsorg og ernæringstiltak for helsefagarbeider som nettkurs. Eldre og syke med hjemmesykepleie eller i sykehjem skal vurderes for ernæringsmessig risiko.
Vi tilbyr grunnkurs, innføring i omsorgsyrket for assistenter som nettkurs. Dette kurset er utviklet for pleie- og omsorgspersonell som ikke har helsefaglig utdanning.
Vi tilbyr nettkurs i grunnleggende palliasjon. Kurset starter med en pre-test bestående av tilfeldig utvalgte spørsmål fra kurset. Det er ikke noe minstekrav for å bestå denne testen. Hensikten er å gi deg et innblikk i kurset, og hva du selv kan fra før.
Vi tilbyr grunnleggende palliasjon for helsefagarbeider som nettkurs. Med prinsipper for grunnleggende palliasjon, iht. Nasjonalt handlingsprogram med retningslinjer for palliasjon i kreftomsorgen, 2015.
Vi tilbyr kurs om hudsykdommer som nettkurs. Pasienter med utslett og hudsykdommer er hyppig forekommende i allmennpraksis. Som regel dreier det seg om milde og forbigående tilstander, men alvorlige og livstruende sykdommer forekommer også.
Vi tilbyr kurs om hverdagsmestring som nettkurs. Innføring i hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering. Hverdagsmestring og hverdagsrehabilitering er noen av tiltakene i reformen Leve hele livet. Målet er å øke mestring og livskvalitet og å forebygge funksjonssvikt.
Høyt blodtrykk, hypertensjon, er en risikofaktor for å kunne utvikle hjertekarsykdom. Særlig ved mild hypertensjon er det viktig å avklare pasientens kardiovaskulære totalrisiko, før beslutningen om eventuell behandling tas.
Velkommen til NHIs innføringskurs i norsk allmennpraksis. Dette e-læringskurset gir deg en rask og praktisk innføring i hvordan det er å jobbe som allmennpraktiker i Norge.
Vi tilbyr kurs i klinisk beslutningslære som nettkurs. Klinisk beslutningslære er den prosessen hvor vi bestemmer hvem som behøver hva, når. Det handler om beslutninger som tas i møte med pasienten. Ofte er dette en nokså subjektiv prosess hos legen, men den er sjelden vilkårlig.
Vi tilbyr kurs i type 2-diabetes, del 1 som nettkurs. Type 2-diabetes er en folkesykdom du kan leve godt med hvis du har god kunnskap om sykdommen. Kurset gir både pasienter og helsepersonell en oversikt over hva type 2-diabetes er, dens behandling og hva du kan gjøre selv.
Vi tilbyr kurs i type 2-diabetes, del 2 som nettkurs. I denne delen går vi grundig gjennom hvordan diabetes oppstår, hva som er et sunt kosthold, om medikamentell behandling, om diabeteskontrollen og om insulinbehandling. Hva kan du gjøre selv.
Kurset er godkjent som valgfritt kurs med 3 poeng i videre- og etterutdanningen i allmennmedisin (gammel ordning) og i ny ordning -se læringsmål.
Vi tilbyr kurs om magesmerter hos barn som nettkurs. Bak magesmerter hos barn skjuler det seg et mangfold av mulige diagnoser. Hvordan bør du utrede disse barna, hvilke diagnoser bør du vurdere og hvordan behandler du de ulike underliggende sykdommene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i aldring og legemiddelbehandling av eldre som nettkurs. Dette kurset passer også for hjelpepleiere og omsorgsarbeidere.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i medikamentregning for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved epilepsi og utviklingshemming for assistenter som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler til eldre for sykepleiere og vernepleiere som nettkurs. Med dette kurset ønsker vi å bidra til økt kompetanse- og kvalitetssikring i kommunene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler ved diabetes for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering ved hjerte- og kar sykdom for sykepleiere som nettkurs. Sykdomslære, observasjoner og legemidler ved angina pectoris, hjerteinfarkt og atrieflimmer.
Vi tilbyr kurs om psykoser som nettkurs. Kurset dreier seg om tilstandene schizofreni, paranoia, postnatal psykose og en sesjon generelt om psykose.
Vi tilbyr kurs om skulderlidelser som nettkurs. Kurset er godkjent som klinisk emnekurs i videreutdanningen og klinisk emnekurs i etterutdanningen i allmennmedisin av Legeforeningen, og det gir 15 kurspoeng.
Vi tilbyr kurs om smerter ved demens som nettkurs. Lindring av fysisk smerte må prioriteres like høyt hos personer med demens som hos andre, og en kompetent smertevurdering er en forutsetning for god smertebehandling.
Vi tilbyr søvn og insomni som nettkurs. Det skrives stadig om søvn i media og ikke alt er like presist. Langvarige problemer med insomni behandles best med ikke-medikamentelle tiltak - først og fremst søvnrestriksjon og stimulus-kontroll.
Vi tilbyr trygdemedisin som nettkurs. Dette kurset gjør rede for nåtidig faglig og etisk grunnlag for å forstå og gjøre en god trygdemedisinsk jobb.
Vi tilbyr kurs om tungpusthet som nettkurs. Pasienter med tungpusthet er en diagnostisk utfordring i allmennpraksis. Pustevansker kan skyldes sykdom og svikt i flere organsystemer. Er det hjertesykdom, lungesykdom, sykdom i andre organ.
Autisme kan behandles! Samling av foredrag på Rikshospitalet kan streames på nett. I dette kurset vil Advokat Jørgen Klaveness Østfold fortelle hvordan det er mulig å behandle autisme ved hjelp av kostholdsendringer.
Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
I løpet av «Drikke av denne?» vil du få tips til hvordan du kan få mer energi og overskudd i hverdagen til å gjøre akkurat det du har lyst til å gjøre. Se for deg at du har energi og «guts» til å virkeliggjøre drømmene dine.
Afasi er den medisinske betegnelsen på språkvansker som skyldes en skade i hjernen hos et individ som har gjennomgått en normal språklig utvikling inntil tidspunktet for skaden. Afasi kjennetegnes av vansker med å forstå og bruke tale og skrift på normal måte (kilde)
Stabilt Blodsukker er to foredrag i en film. Det første foredraget er av Unni Pedersen. Hun er kjemiingeniør og har lang erfaring som kostholdsveileder. Det andre foredraget omtaler også blodsukker og kosthold – melk og brødvarer (gluten).
Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.
Vegard Holum har studert omega 3 fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange a°r arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna og ungdommene.
Frisk hele livet -foredrag. Online streamet foredrag om hvordan klare det! Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
Alt for mange av barna våre er i ferd med å kose seg til svake skoleresultater, og mulig fremtidig dårlig helse ved å spise for mye sukkerholdig hvete-bakst, bruk, nudler, energidrikker og godteri i det daglige. Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere
MAT? Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor. Men hva med kroppen, verdens fineste maskineri, hvilken «bensin» må den ha?
Mange foreldre opplever at spørsma°let om vaksinasjon er vanskelig a° ta stilling til. Skal de velge risikoen ved ikke a° vaksinere eller blindt følge barnevaksinasjonsprogrammet? Foreldre som tviler, kan oppleve seg ledet av helsesøster, lege pa° helsestasjonen eller andre til a° ta alle vaksiner.
Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.