I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden. Kurset gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning og diskusjoner. Arbeidsgiver skal alltid ved planlegging og utførelse av arbeid i høyden vurdere risikoen slik at arbeidet kan utføres på en sikrest mulig måte.
Eleven skal etter kurset ha tilstrekkelig kunnskap om riktig bruk av taljer, fallsikringsutstyr, enkle løfteinnretninger og ferdigheter i riggutstyrets konstruksjon, virkemåte, riktig bruk både i teori og i praksis samt vedlikehold, slik at man unngår uhell og ulykker i fbm med riggoperasjoner.
Vi tilbyr kurs i trykktesting. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne kunnskap til å arbeide trygt og sikkert. Kurset bygger på grunnleggende trykkteori og gjennomføres som klasseromsundervisning med forelesning og diskusjoner.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3. Alle som skal foreta manuell trafikkdirigering av trafikk, skal ha gjennomgått kurs 3 i arbeidsvarsling. Kurset avsluttes med en praktisk øvelse og dette foregår på en trafikkert veg etter en godkjent arbeidsvarslingsplan fra skiltmyndigheten.
Vi tilbyr nettbasert kurs om boligutvikling i praksis. Dette er nettstudieutgaven av heldagsfordypningen med samme navn. Nettstudiet henvender seg til mindre eiendomsutviklere og investorer som ønsker å bli det.
Vi tilbyr nettkurs om boligutvikling: Fra tomtekjøp og regulering til salg og overtakelse. Denne modulserien tar for seg veien fra anskaffelse av eiendom, regulering av eiendommen og oppføring av boliger, til salg og overtakelse av bygget. Innholdet tar utgangspunkt i et mellomstort boligprosjekt.
Vi tilbyr kurs om borettslagsmodellen som nettbasert kurs. Som utbygger er det viktig å sette seg inn i borettslagsmodellen, for å unngå fallgruver og for å bli kjent med fordelene som kan oppnås.
Vi tilbyr nettkurs om brannsikkerhet. Senter for eiendomsfag i samarbeid med Firesafe inviterer til nettstudie om brannsikkerhet. Nettstudiet gir deg en komprimert utgave av vår todagers fordypning med Firesafe.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i boligutleie og -forvaltning som live streaming. Boligutleiestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen boligutleie og -forvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i byggherrerollen som live streaming. Byggherrestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram for både offentlige og private byggherrer, eiendomsutviklere og alle som opptrer i rollen som prosjekteier gjennom en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsfinans og -økonomi som live streaming. Eiendomsfinansstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsfinans og -økonomi, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsforvaltning som live streaming. Eiendomsforvalterstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsforvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsutvikling som live streaming. Eiendomsforvalterstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsforvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i utleie av næringseiendom som live streaming. Utleiestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen utleie av næringseiendom, og gir et praktisk rettet kompetanseløft for utleieansvarlige i eiendomssektoren.
Vi tilbyr kurs om byggherrens verktøykasse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for den moderne byggherrerollen, med vekt på både teknologiske løsninger og juridiske krav.
Vi tilbyr nettkurs om den juridiske byggeprosessen. Denne modulserien gjennomgår den juridiske byggeprosessen, med utgangspunkt i plan- og bygningslovens prosess for behandling av byggesaker.
Vi tilbyr nettkurs om eiendom som rettigheter og fysisk struktur. Eiendom står sentralt i samfunnet og det reguleres både av det norske lovverket, Grunnloven og EMK -den europeiske menneskerettskonvensjonen. Modulen vil gi den en god oversikt og innføring i eiendomsdannelse.
Vi tilbyr kurs om eiendomsforvalterens verktøykasse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for moderne eiendomsforvaltning, med vekt på både teknologiske løsninger og juridiske krav.
Vi tilbyr kurs om eiendomsforvaltning og økonomistyring som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for økonomistyring for eiendomsforvaltning, med fokus på økonomiske nøkkeltall, leietakerstrategier, inntektsoptimalisering og kostnadsstyring.
Vi tilbyr kurs om eiendomstransaksjoner som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om eiendomstransaksjoner, fra strategisk planlegging til gjennomføring.
Vi tilbyr kurs om eiendomsutviklerens verktøykasse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du utfører sensitivitets- og sikkerhetsanalyser, risikoavlastning og tomteanalyser.
Vi tilbyr kurs om eiendomsutvikling og økonomistyring som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for økonomistyring i eiendomsutvikling, fra idéfase til ferdigstillelse.
Vi tilbyr nettkurs om eiendomsøkonomi. I løpet av kurset blir den faglige gjennomgangen forestås av erfarne rådgivere i BDO, representert ved partner Anders Ramberg og direktør John Giæver.
Vi tilbyr nettkurs om ekspropriasjon, skjønn og verdsettelse. I denne modulserien vil senioradvokat Erik Gjævenes i advokatfirmaet Hjort gå igjennom prosessen rundt ekspropriasjon og hvilke steg som knytter seg til en slik avgjørelse.
Vi tilbyr nettkurs om entreprise fra A til Å. Øystein Myre Bremset leder deg gjennom det viktigste innholdet, for at du skal kunne tilegne deg verdifull kunnskap som forbedrer din verdiskapning som eiendomsaktør.
Vi tilbyr nettkurs om gårdeieransvar. Som eier av bebygd eiendom har du automatisk et juridisk ansvar som ligger til eierrollen, og som i liten grad kan delegeres til andre. Disse ansvarsforholdene er det påkrevet at du som gårdeier forholder deg aktivt til.
Vi tilbyr nettkurs om husleie - endringsarbeider ønsket av leietaker. I dette nettstudiet vil Jens Aas og Christian O. Hartmann gå gjennom endringer ønsket av leietaker, både i forkant av og i leieperioden.
Vi tilbyr nettkurs om husleiegarantier, konkurs og boets rettigheter. I mange leieforhold stilles det garanti for leietakers forpliktelser. Vi ser stadig at den etablerte garantien gir dårligere sikkerhet enn utleier trodde eller ingen sikkerhet overhodet.
Vi tilbyr nettkurs om innføring i eiendomstransaksjoner. Modulserien gir en innføring i eiendomstransaksjoner fra A til Å. Du lærer om hvordan eiendomstransaksjoner blir til, de forskjellige aktørenes roller og om selve transaksjonsprosessen - med due diligence og kontraktsforhandlinger.
Vi tilbyr kurs om kunde- og kontraktsforståelse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om sømløse kundereiser med fokus på leietakerforståelse og servicekvalitet.
Vi tilbyr nettkurs om merverdiavgift og næringseiendom. Merverdiavgift kan være et utfordrende fagfelt å ferdes i. I denne modulserien vil Trond Ingebrigtsen gjennomgå de vesentligste suksesskriterier for en vellykket MVA-strategi.
I denne modulserien vil partner Trond Ingebrigtsen og advokatfullmektig Henrik Smeby, begge fra Advokatfirmaet PwC, dele av sine erfaringer om vellykket MVA-strategi for boligbyggere, med gode praktiske eksempler. Nettstudiet vil også omhandle fallgruver som kan oppstå i den forbindelse.
Vi tilbyr nettkurs om opparbeidelsesplikten og refusjonsreglene. I denne modulserien blir du bedre kjent med opparbeidelsesplikten og refusjonsregelverket som behandles i Plan- og bygningsloven kap. 18.
Vi tilbyr kurs om organisering og kontrahering av byggeprosjekt som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå hvordan menneskelig samspill og strategisk brukertilpasning kan skape merverdi og bedre flyt i byggeprosessen.
Vi tilbyr kurs om overgang fra prosjekt til drift som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan et effektivt samarbeid mellom utvikling, forvaltning og drift kan optimalisere eiendomsprosjekter.
Vi tilbyr nettkurs om praktisk bruk av utbyggingsavtaler. I dette nettstudiet gjennomgår Geir Frøholm og Sofia Bjørck regelverket som gjelder utbyggingsavtaler og vanlige problemstillinger som oppstår i saker som gjelder slike avtaler.
Vi tilbyr kurs om praktisk utleie av boligeiendom som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om hvordan du lykkes med praktisk utleie av boligeiendom, gjennom innsikt i markedstrender, juridiske rammer, servicekvalitet og beste praksis.
Vi tilbyr kurs om prosjektering og samhandling som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om ulike entrepriseformer, sikring av flyt mellom prosjektering og produksjon, og byggherrens oppfølging av prosjekteringen.
Vi tilbyr kurs om prosjektutvikling og kalkulasjon som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du balanserer avkastning og risiko i eiendomsprosjekter.
Vi tilbyr nettkurs om seksjonering fra A til Å - organisering av utviklingsprosjekter. Formålet med denne modulserien er å gi deg oppdatert kunnskap om seksjonering - med særlig vekt på prosess, muligheter og fallgruver ved seksjonering av utviklingsprosjekter.
Vi tilbyr kurs om teknisk og økonomisk eiendomsforvaltning som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for en helhetlig forståelse av teknisk og økonomisk forvaltning.
Vi tilbyr nettkurs om teknisk tilstandsanalyse. I nettstudie av vår årlige fordypning vil du få en komprimert og digital versjon av 2-dagerskurset. Nettstudiet vil gi kunnskap om grunnlaget for og omfanget av analysen for fagområdene bygg, VVS og elektro, med både teoretisk og praktisk tilnærming.
Live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå byggherrens omfattende rolle og ansvar. Du lærer om markeds- og lønnsomhetsanalyser, strategisk lokalisering, verdiberegning og finansiering samt bærekraftige løsninger og kvalitetsprinsipper.
Vi tilbyr kurs om verdiskapende eiendomsforvaltning som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå eiendomsforvaltningens samfunnsrolle samt viktigheten av rolleforståelse i både strategisk, taktisk og operativ forvaltning.
Vi tilbyr nettkurs om verdivurdering av næringseiendom. Formålet med denne modulserien er å gi deg en strukturert gjennomgang innen fagområdet verdivurdering av næringseiendom.
Vi tilbyr kurs om verktøykassen for eiendomsfinans som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å etablere en robust finansieringsstruktur og effektiv økonomistyring i eiendomsorganisasjoner.
Vi tilbyr kurs om vurdering og håndtering av utviklingsrisiko som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du effektivt kan vurdere og håndtere risiko i eiendomsutviklingsprosjekter.
Vi tilbyr Webinar – Arbeid under spenning (lavspenning). Personell som skal arbeide under spenning skal ha tilstrekkelig opplæring i dette og arbeidet skal utføres etter anerkjente metoder og relevante arbeidsprosedyrer.
Kurset tar utgangspunkt i å kunne sertifisere installatører og montører til å kunne utføre en rask montasje av fibernettverk med blåsefibersystemet. Ett grunnleggende kurs for å kunne utføre installasjon av blåsefiber i nettverk (rør struktur) i bakken på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll bolig. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll næring. Nødvendig elektrofaglig kompetanse ihht. NEK 405-3. Formell utdanning tilsvarende fagbrev innen elektrofag eller tilsvarende og minimum tre års relevant praksis.
Vi tilbyr kurs i en reise fra rødboka til FEL og NEK 400m. Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Vi tilbyr kurs i fallsikring og stillasbrukerkurs. Norske myndigheter innførte med virkning fra 1. januar 2016 nye regler om arbeid i høyden. Den største endringen gjelder nye opplærings krav for stillasmontører. Det er kapittel 17 i forskrift om utførelse av arbeid som nå er revidert.
Vi tilbyr kurs i FSE Høyspenning. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs i FSE Høyspenning som nettkurs. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp som nettkurs. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp som webinar. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr nettkurs i FSE Lavspenning med førstehjelp. Gode holdninger til el-sikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE-forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.
Vi tilbyr hardloddekurs. Fra 1. juli 2022 må du dokumentere loddeferdigheter for å få f-gass-sertifikat også i kategori 2. Lær det du trenger på vårt hardloddekurs. For å få f-gass-sertifikat må du vise at du kan sveise eller lodde permanente, tette sammenføyninger i kulde- og varmepumpesystemer.
Det stilles store krav til kompetanse for de som gjennomfører periodisk verifikasjon av elektriske anlegg, og da er det viktig med god kjennskap til både gamle og nye normer og forskrifter.
Vi tilbyr innføringskurs i batterisystemer. Stasjonære batterisystemer brukes i dag spesielt som energilager og avbruddsfri strømforsyning. Målet med kurset er at deltakerne skal få en grunnleggende forståelse for batterisystemer, for å kunne velge batterisystem som tilfredsstiller kundens behov.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr Introduksjon til BIM - Webinar.Involvert i et byggeprosjekt hvor BIM skal brukes? Meld deg på dette 3-timers kurset! En grunnleggende god BIM-forståelse er helt essensielt for alle som skal delta i BIM-prosjekter og arbeide med BIM-relatert programvare.
Vi tilbyr jordings-og utjevningskurs. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr kontrakts- og entreprisekurs for el-entreprenører. Det blir gitt en innføring i de ulike kontraktstypene som er relevant for el-entreprenørene, og de standardkontraktene (NS 8405 / NS 8417 m.fl) som disse kontraktene er basert på.
Vi tilbyr kurs i fallsikring. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått riktig opplæring i dette.
Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet. Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner.
Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet. Kurset tar for seg relevante forskrifter og standarder for maskiner, samt praktiske oppgaver i tilknytning til disse.
Vi tilbyr kurs om måling, verifikasjon og sluttkontroll. Kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr Webinar om måling, verifikasjon og sluttkontroll. Kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr kurs om NEK 399 og boliginstallasjoner. Ny NEK 399 (planlagt lansering våren 2018) kommer med nye krav som omhandler tilknytning mellom sluttbrukers elanlegg og ekomnett mot tilsvarende allment nett.
Vi tilbyr kurs i NEK 400 Landbruk - ny elektroteknisk spesifikasjon. Årlig registreres det mange branner og branntilløp i driftsbygninger. Dette medfører store verditap, tunge belastninger for eier, lidelser for husdyr og tap av produksjon.
Vi tilbyr oppdateringen i NEK 400:2022. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Kurs som gir deg god innføring i NEK 446:2022 (dokumentasjon av solcelleanlegg) og viktige byggetekniske regler og dokumentasjonskrav. Du får svar på ofte stilte elektrotekniske og byggetekniske spørsmål som jording, utjevning, jordfeilbryter, mm og vi går gjennom forskjellige risikovurderinger.
Vi tilbyr grunnleggende kurs med sertifisering for de som skal utføre sveising av fiber utendørs og innendørs. Kurset gir sertifisering av installatører og montører slik at de på en sikker måte kan utføre sveising av fiberkabel og pigtail.
Vi tilbyr verifikasjon/sluttkontroll og jording – kombinasjonskurs, Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, personsikkerhet, driftsikkerhet og brannsikkerhet og Verifikasjon / sluttkontroll
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i økonomi for elektrikere. Vi ser på forholdet mellom inntjening ved økt omsetning og inntjening ved redusert svinn mht tid og materiell. Hvordan sikre driften i virksomheten ved å avsette penger fra overskuddet i gode år for å sikre driften i nedgangstider.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 (Arbeid på vei 1) for bedrifter. Kurset gir deg grunnleggende teoretisk kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved vei, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Kurset gir deg som ansvarshavende den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle din rolle som ansvarshavende på en betryggende måte. Kurset gir deg kompetanse og sertifikat i Arbeid på vei 2.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Kurset gir deg nødvendig teoretisk og praktisk opplæring og grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Vi tilbyr fallsikringskurs med teoretisk og praktisk opplæring for bedrifter. Etter endt kurs er du ferdig kvalifisert med kompetansebevis, og dermed klar for å bruke og håndtere fallsikringsutstyr. Fallsikring er personlig verneutstyr som skal forhindre fall til et lavere nivå.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Før man benytter fallsikringsutstyr skal man ha gjennomført praktisk og teoretisk opplæring i sikker og korrekt bruk. Brukeren skal ha kjennskap til oppbygging, betjening, bruksegenskaper, bruksområder, vedlikehold og kontroll.
Vi tilbyr nettbasert kurs om FSE lavspenning. Elektrofagfolk og alle andre som utfører drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg - eksempelvis instruert personell - er pålagt å gjennomføre FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr nettbasert stillasbrukerkurs. Alle som skal bruke stillas i jobb må ha dokumentert sikkerhetsopplæring i bruk av stillas. Kurset gir en grunnleggende innføring i sikker og korrekt bruk, samt kunnskap om ulike stillasers oppbygging, ulike komponenter, beregning og belastning.
Vi tilbyr nettbasert stillasbyggerkurs opp til 9 meter med fallsikring. Ved gjennomført teorikurs på nett må det gjennomføres 15 timers praksis før stillasbyggesertifikat kan utstedes. Det skal også gjennomføres praktisk opplæring i bruk av fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr kurs i stillasbygging 5 - 9 meter plattformhøyde for bedrifter. Kurset gir innsikt i relevante lover og regler ved arbeid i høyden. Det gir informasjon om ulike typer stillas, montering / demontering, lover og forskrifter, beregninger og bruk av personlig verneutstyr (fallsikringsutstyr).
Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 1 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 1´.
Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 2 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 2´.
Vi tilbyr nå e-læring med abonnement som en del av vår kursing og opplæring innen Magnetpulvertesting (MT). Magnetpulvermetoden (MT) er en NDT-metode som benyttes både under og etter fremstillingsprosessen på eksempelvis stålkonstruksjoner og til drift og vedlikeholds-inspeksjon.
Vi tilbyr NDT innføringskurs som e-læring. Kurset som gir en grunnleggende innføring i NDT-metodene MT, PT, ET, RT og UT. Kurset tar ca. 4 timer å gjennomføre, avhengig av hvor fort du jobber deg gjennom modulene.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i NDT som e-læring med abonnement. NDT (Non Destructive Testing) er kritisk ift. kvalitetssikring av materialer og sveisede produkter. Kurset gir grundig innføring for NDT-teknikere, ingeniører og prosjektledere.
Vi tilbyr kurs i RT - filmbedømmelse som e-læring med abonnement. Ønsker du å lære mer om bedømmelse av radiografisk film? Vårt e-kurs omfatter fagteori og bedømmelse av 40 radiografiske filmer med tilhørende fasit.
Vi tilbyr kurs i NDT refresh - synsprøvekurs som e-læring. For personer med ansvar for den årlige synsprøven av NDT-personell i en NDT-bedrift tilbyr vi kurset «Synsprøve for NDT-personell i henhold til ISO18490».
Vi tilbyr nå e-læring som en del av vår opplæring innen Virvelstrømtesting/Eddy Current (ET). Virvelstrømsmetoden (ET) er den mest benyttede inspeksjonsmetoden innen flyindustrien, men også i offshore sektoren har metoden fått innpass.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr kursing og opplæring for de som ønsker å ta steget og begynne med solcelle installasjoner.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1. Arbeidsvarsling kurs 1 er opplæring som gir deg kunnskap om hvordan man skal skilte og sikre arbeidsområder langs veiene for å ivareta sikkerheten til både arbeidere og trafikanter.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som webinar. Arbeidsvarsling kurs 1 er opplæring som gir deg kunnskap om hvordan man skal skilte og sikre arbeidsområder langs veiene for å ivareta sikkerheten til både arbeidere og trafikanter.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som webinar. Dette kurset er lovpålagt for de som planlegger og er ansvarlige for arbeidet, og som har ansvaret for søknader til kommunen / statens vegvesen. Ansatte som fyller rollen som ansvarshavende for arbeidsvarsling.
Vi tilbyr FSE-kurs og førstehjelp for bedrifter. "Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg FSE". Dette kurset fokuserer på arbeid i lav eller høyspenningsanlegg på land. Det tar for seg både sikkerhetstiltak som er spesifikke for lavspenningsanlegg og el-sikkerhet generelt.
Vi tilbyr repetisjonskurs om FSE og førstehjelp for bedrifter. "Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE". Dette kurset fokuserer på arbeid i lav eller høyspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs for bedrifter. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk og egenkontroll av stillas. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene rundt konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker unngås.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs for bedrifter på engelsk. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk og egenkontroll av stillas. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene rundt konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker unngås.