Bakekurs og lefsebaking i Oppland

Brødbakst - surdeig og spelt på på Lizas Småbruk

Lær å bake fantastiske brød med surdeig og gamle kornsorter! Baker du av og til et hvetebrød, men ønsker å lære mer om hvordan du kan bake smakfulle og næringsrike brød med spelt, emmer, rug og andre meltyper? Vil du forstå surdeigskultur, gjærmetoder og langtidsheving?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 31.10.2025 1 dag31.10.2025 2.490 kr

Glutenfri bakst på Lizas Småbruk

Bli med på en inspirerende dag med glutenfri baking sammen med kokken vår, Karin! Vi kombinerer teori og praktisk matlaging der du får lage ditt eget surdeigsbrød, pizza, paier og muffins – alt glutenfritt og med sunne råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 22.08.2025 (+1) 1 dag22.08.2025 (+1) 2.490 kr

Bedre brød med surdeig - online

Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Bli med på surdeigsbakekurs online på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 580 kr

Lefsebaking med Margit Dale - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert sykurs om lefsebaking med Margit Dale. Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr