Aquatiq Consult

Aquatiq Consult tilbyr kurs, revisjon, system og konsulenttjenester til matbransjen. Vår ambisjon er å styrke vårt team og vår satsning innen disse områdene for bedre å kunne bistå våre kunder i inn- og utland.

Vi er en av Norges ledende aktører innen næringsmiddelhygiene, og vi samarbeider med de beste aktører når det gjelder kompetanse innenfor mattrygghet. Vi er blandt annet, som de eneste i Norge, registrert som opplæringssenter i HACCP av The Royal Society for Public Health (RSPH) i England.

Vi har mange års erfaring med kvalitetsledelse og prosessforbedring i matindustrien, og har spesialisert oss på internasjonalt godkjente standarder for mattrygghet (GFSI) og HACCP etter retningslinjer fra Codex Alimentarius.

Vi tilbyr bedriftstilpassede løsninger for sikring av mikrobiologisk kvalitet og produkttrygghet.


<< Forrige side  |  1 2   | 

Listeria i fokus - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om listeria i fokus. Målsettingen er at du vil få en grundig forståelse for egenskapene til Listeria monocytogene - Mer innsikt i hvordan man kan bruke denne kunnskapen til å hindre at Listeria monocytogenes blir en utfordring i egen virksomhet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 29.04.2025 4 timer29.04.2025 4.250 kr  

Mikrobiell prøvetaking - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiell prøvetaking. Målsettingen med kurset er at du vil få kunnskap om de nødvendige kriterier for oppsett av en riktig prøvetakingsplan, samt anbefalinger og praktiske tips til utførelse.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 09.09.2025 3 1/2 time09.09.2025 4.250 kr  

Mikrobiologi - biologiske næringsmiddelfarer modul 1 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 1 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.250 kr  

Mikrobiologi - biologiske næringsmiddelfarer modul 2 - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi modul 2 - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 timer 4.250 kr  

NYHET! Allergener og allergenhåndtering - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om allergener og allergenhåndtering. Dette kurset har som mål å øke forståelsen for allergener i mat og allergiske reaksjoner. Vi ønsker å gi deltagere kunnskap og ferdigheter til å håndtere allergener på en trygg måte i sin prosess.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr  

Revisjonsmetodikk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om revisjonsmetodikk. Målsettingen med kurset er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5.800 kr  

Rotårsaksanalyse - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om rotårsaksanalyse. Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Virksomheter opplever hver dag uønskede hendelser / avvik, med ulik alvorlighetsgrad. Er vi flinke nok til å lære av slike hendelser?

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 08.05.2025 2 dager08.05.2025 5.800 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |