Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.
På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.
Vi tilbyr kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt. Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. I henhold til de nye forskriftene, skal Mattilsynet vurdere og gi sin tilslutning til opplegget for opplæring av feltkontrollører.
Vi lærer deg hvordan du henter frem den deilige gourmet smaken i viltkjøttet. Alle får individuell veiledning. Kurset avsluttes med en viltmiddag av det sjeldne, hvor elevene kan ha med seg en gjest hver til bords. Middagen er gratis for gjesten.