To Rom og Kjøkken

Velkommen til oss
På To Rom og Kjøkken serverer vi førsteklasses råvarer fra Trøndelagsregionen, inspirert av middelhavskjøkkenets tradisjon. Her kan du lene deg tilbake og nyte en 3-, 5- eller 7-retters smaksmeny satt sammen av våre kokker – eller komme innom for noe godt fra vår á la carte-meny. Menyen følger de ulike årstidene, slik at du alltid får sesongens smaker på sitt beste.

En familiebedrift:
Helt siden To Rom og Kjøkken åpnet i 2005, har restauranten vært drevet av oss i familien Hildonen, sammen med Alexander Skjefte. Roar har stått i spissen som daglig leder hele veien, og noen år etter kom kona Hege inn på den administrative siden. I dag er vi også ekstra stolte av at sønnen i huset, Eskil, har blitt kjøkkensjef i restauranten sammen med Andreas Sørlie Trøjgaard.


 |  1 2   |  Neste side >>

Boblekurs

To timer smaking og prat om bobler, etterfulgt av 3-retters meny med bobler til. Mat og drikke i kombinasjon. Delta på vinkurs, spesialarrangement, vinsmaking før middag.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 1.950 kr  

Matkurs - Show & tell - bedrifter eller større grupper

For større grupper tilbyr vi 45 minutter med en kokk som viser teknikker og retter, og dere står rundt og følger med og smaker. Egnet for ca. 20 personer før middag.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1,700 kr  

Sjømat-kveld

Vi fokus på SJØMAT, og er med på “sjømatfestivalen”, vi lagt opp til en eksklusiv sjømat-kveld i Kjøkkenet i Veita.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 1,700 kr  

Spesialsmaking av modne viner og middag med Roar Hildonen

Bli med på en unik smaking! Det blir modne viner fra gode produsenter, som vi har samlet i vår rikholdige vinkjeller gjennom de snart 19 årene vi har holdt på. Vinene har fått godgjøre seg i fred og ro, og det er nå på tide å ta noen av dem frem for å dele de med våre gjester.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 2.495 kr  

Temakurs - Kjøtt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr  

Temakurs - Matsopp

Vi i kjører spesialmatkurs med tema MATSOPP i samarbeid med Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri. Jim holder kurs i all den spennende matsoppene vi har i de trønderske skogene. Her vil du lære de relevante kjennetegnene og litt historie.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr  

Temakurs - Saus

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr  

Temakurs - sjømat

Vi tilbyr temakurs - sjømat. Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Dato Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.600 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>