I kategorien innovasjon finner du kurs for nytenkning og innovasjon. Temaer som forandring, kreativitet og nyskapning er blitt en stadig viktigere del av leder- og organisasjonsutviklingsprogrammer. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr bachelor i entreprenørskap. Verden møter stadig vanskelige og sammensatte problemer som krever smarte løsninger. Behovet for kreative, energiske og visjonære entreprenører til å bygge gode bærekraftige forretningsmodeller, og skape et rikere og spennende samfunn er stadig til stede.
Vi tilbyr bachelor i innovasjon og forretningsutvikling. Vil du bidra til å skape historie? Med en bachelor i innovasjon og forretningsutvikling får du kunnskapen du trenger for å skape morgendagens løsninger, tjenester og produkter.
Vi tilbyr bachelor i tjenestedesign. Hva blir den neste Spotify, Uber eller Airbnb? Som tjenestedesigner kan du revolusjonere fremtiden. Tjenester har revolusjonert bransjer fra bank og finans, offentlig sektor og musikk, til hotell og transportsektoren.
Vi tilbyr bachelor i økonomi, teknologi og innovasjon som gir deg en tverrfaglig kompetanse innen fremtidig tjenesteindustri. Du vil lære hvordan organisasjoner ledes og styres for å skape verdi for kunder kunder og samfunnet som helhet.
Vi tilbyr fagskolestudie i design thinking i praksis. Design thinking er en stadig mer etterspurt kompetanse i arbeidslivet. Med dette studiet får du gode muligheter på arbeidsmarkedet etter fullført utdannelse.
Vi tilbyr fagskole i innovasjon og entreprenørskap. Har du en gründer i magen eller ønsker du å bidra til nyskaping i etablerte bedrifter? På dette studiet lærer du om prosessene bak etableringen av en bedrift, og får kunnskap og ferdigheter til å arbeide med innovasjon og entreprenørskap.
Vi tilbyr Master i innovasjonsledelse. Ønsker du å lede innovasjonsprosesser og jobbe med kommersiell innovasjon? Da er dette studiet for deg.
Vi tilbyr kurs om nettverk i innovasjonsledelse. Gjennom JUC-nettverket innovasjonsledelse samles de mest essensielle erfaringene og veiledende spørsmålene, slik at den enkelte selv skal kunne finne frem til de riktige svarene.
Stormøte i sosialt entreprenørskap er en nonprofit, uavhengig og nøytral seminarrekke som er åpen for alle.
Kurset fokuserer på å aktivt utvikle lederegenskaper som fremmer innovasjonsprosessen. Kurset inngår også som andre del av et tretrinnsopplegg i sosialt entreprenørskap. Første del er Studiekurs i sosialt entreprenørskap SE-02-A, tredje del er Studiekurs i Service Vision Management SV-02-A.
Kurset gir økt kunnskap om den sosiale innovasjonsprosessen, både i eksisterende og nye bedrifter og i offentlig virksomhet. Behovet for hjelp og støtte til de svake og utslåtte i samfunnet har aldri vært større.
Bedrifter som lykkes over tid med innovasjoner, har ofte god orden og struktur. Standarden for innovasjonsledelse, ISO 56002, er til god hjelp for virksomheter som ønsker å jobbe systematisk med ledelse av innovasjonsprosesser.
Gjennom to morsomme og lærerike dager, vil du få hands-on erfaring med verdens mest effektive og gjennomtenkte workshopøvelser og innovasjonsmetoder. Du vil lære hvordan du løser komplekse kreative problemer, og skaper konkret fremdrift. Påmeldingside: https://www.lope.design/design-sprint-kurs
Designdrevet metode, også kalt Design Thinking, er etterspurt kompetanse når det gjelder å jobbe innovativt med utvikling og forbedring av produkter, tjenester og helhetlige brukeropplevelser. Dette kurset gir deg en innføring i hvordan drive en designdrevet innovasjonsprosess med praktiske øvelser
Vi tilbyr kurs i digitale plattformer og økosystemer, innovasjon strategi digitalt som digital undervisning. Hva er digitale plattformer og økosystemer, og hvordan kan det påvirke din virksomhet?
Vi tilbyr kurs i innovasjon med disruptiv teknologi som digital undervisning. Vi har lenge hørt om hvordan digital disrupsjon eller digital innovasjon endrer spillereglene både i næringslivet og offentlig sektor.
Veien mot 2030 kan fortone seg krevende. Vi starter nå en serie workshops, der vårt mål er å hjelpe SMB-bedrifter inn i det grønne skiftet. Vi inviterer til å bli med på en reise der vi jakter på lønnsomhet for deltakerne i en uoversiktlig framtid, men der vi sammen finner fram til gode løsninger.
Veien mot 2030 kan fortone seg krevende. I en serie på 3 Digitale Workshops, er målet for den første at dere skal kartlegge nåværende og ønsket fremtidig posisjon i markedet. Deretter skal dere kartlegge hvilke ressurser som er nødvendig for å nå fremtidige mål.
For Workshop nummer 2 under temaet “Roadmap 2030 - en krevende vei mot 2030” er målet å kartlegge lønnsomhet for ulike aktivitetsområder, og prosesser innenfor hvert område. Dette for å sikre at man ikke satser på aktiviteter som i fremtiden vil være truet av dårlig lønnsomhet.
For Workshop nummer 3 under temaet “Roadmap 2030 - en krevende vei mot 2030” er målet å kartlegge fremtidige krav og hvilke ressurser som kreves for ulike aktivitetsområder, og prosesser innenfor hvert område.