I kategorien for avvenning og psykisk helse finner du kurs, behandlinger og programmer på det mentale plan. Du kan få hjelp mot for eksempel fobier, depresjoner eller angst. Eller få avvenningsprogrammer mot uvaner som røyking, snus, stress, spiseforstyrrelser eller søvnproblemer. Det er ingen vits i å plages med noe det finnes lang erfaring med å motvirke. Utnytt ditt potensiale eller bli kvitt plager med et kurs direkte rettet mot ditt problem.
Vi tilbyr angsttilstander som nettkurs. Angst er et av de hyppigste symptomene man møter i allmennpraksis. Over en tredel av de pasientene som presenterer et psykiatrisk problem, klager over angst.
Vi tilbyr depresjoner som nettkurs. Kurset omfatter tilstandene depresjon, postnatal depresjon, posttraumatisk stresslidelse, søvnforstyrrelser og bipolar affektiv lidelse.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering med fokus på rus og psykiatri for sykepleiere som nettkurs.
Vi tilbyr oppfriskningskurs i legemidler, rus og psykiatri for helsefagarbeidere som nettkurs. Kurset er utviklet av Anita Baadstø (sykepleier). Innholdet i kurset er basert på artikler i NEL og Kommune-NEL. Artiklene oppdateres kontinuerlig, og det anbefales at du bruker dem i oppgaveløsningen.
Vi tilbyr psykiatri som nettkurs. Kurset omhandler angstlidelser, depresjoner og psykoser.
Vi tilbyr søvn og insomni som nettkurs. Det skrives stadig om søvn i media og ikke alt er like presist. Langvarige problemer med insomni behandles best med ikke-medikamentelle tiltak - først og fremst søvnrestriksjon og stimulus-kontroll.
Kunsten å hvile er et kurs utviklet av psykolog Tomas Myklebust. Her lærer du verktøy og metoder for å bli kvitt dine søvnvansker. God søvnkvalitet er viktig for gode prestasjoner - både mentalt og fysisk.
Dette kurset i stressmestring lærer deg å håndtere stress i dine relasjoner på jobb og privat.Det meldes om stress helt ned til barnehagealder, og noen kaller stress for en epidemi. Det sies at 50-70 prosent av alle legebesøk skyldes stressplager.
I dette kurset vil du lære hvordan du tar kontroll over stressnivået med pulsmålere. Kurset bygger på Torkil Færø sin bestselgende bok Pulskuren. Ukontrollert stress skaper både sykdom, dårlig yteevne og mistrivsel.
Vi tilbyr nettkurs om praktisk psyko- neuro- endokrinologi. På kurset vil du lære om hvordan tanker og adferdsprogrammer direkte griper inn i kroppens biokjemi, organer, hormoner, immunforsvar, muskler, ledd, fordøyelse, slimhinner osv.
I samarbeid med Connected Mindful Living tilbyr vi et digitalt mindfulness treningsstudio med ukentlig, live streamet praksis. Dette tilbudet er medlemsskapsbasert, og du kan melde deg på personlig eller tilby dette til hele avdelingen eller bedriften din.
Fra overlevelsesmodus til vekst og utvikling Mestringskurs i utbrenthet og stressmestring er kurset for deg som vil ut av overlevelsesmodus, og finne tilbake til energien og gleden. Vi har en holistisk tilnærming dvs. vi ser på hele livet ditt sammen med deg.
Vi tilbyr onlinekurs om stressmestring. Stress er ikke først og fremst det som skjer med deg. Det er ditt svar på hva som skjer, og svar er noe vi kan velge. Dette kurset er utviklet av CoachTeam og kvalitetssikret av CIMPLE i samarbeid med Confex.
VI tilbyr et førstehjelpskurs for deg som er i ferd med eller som allerede har møtt veggen. Du trenger ikke endre alt i livet ditt for å bli frisk av utbrenthet. Det du trenger er å slå av eller roe ned stressresponsen i kroppen din. Noe kurset "Fra kaos til indre ro" kan hjelpe deg med.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs vedr Barn som lever i vanskelige livssituasjoner. Du ser det ikke før du tror det. Hvordan kan vi avdekke og hjelpe barn, som lever i vanskelige livssituasjoner?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever med psykiske vansker for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Barn som har psykiske vansker kan ha utfordringer skolefaglig og med sosialt samspill. Disse barna har derfor behov for mer og tettere oppfølging i hverdagen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om elever som utfordrer oss for lærere i barne- og ungdomsskole 1 - 10 trinn. Hvordan kan vi som jobber direkte med elevene i skolen best mulig møte de elevene som har en atferd som utfordrer oss, slik at både elevene og vi får en bedre arbeidshverdag?
Hvilket handlingsrom har skolen i saker som dreier seg om bekymringsfullt skolefravær? Hvordan kan vi jobbe, sammen med foresatte og andre hjelpeinstanser, slik at elever som av ulike årsaker ikke fikser skolen, vil komme tilbake?