Mål pulsvariasjon og få kontroll på stressbalansen - digitalt



Kursarrangør: Videocation
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 17 Leksjoner - 70 Minutter
Pris: fra 375

I dette kurset vil du lære hvordan du tar kontroll over stressnivået med pulsmålere. Kurset bygger på Torkil Færø sin bestselgende bok Pulskuren.

Innhold:
Ukontrollert stress skaper både sykdom, dårlig yteevne og mistrivsel.

Gjennom pulsklokker er det mulig å få oversikt over pulsvariasjon (HRV) slik at det er lettere å regulere stressbalansen.

Pulsmålerne hjelper deg å avsløre skjulte stressfaktorer og finne ut hva som roer deg.

Men hvilken klokke er best? I dag er det Garmin som er det soleklart beste alternativet. De som bruker Garmin følger med på Body Battery og kan bli mer bevisst på hva som tapper versus hva som gir energi.

På kurset vil du lære hva pulsvariasjon (HRV) er, og hvorfor dette viser tilstanden i det autonome nervesystemet. Du vil lære hvordan du bruker pulsmålerne for å utforske nervesystemet ditt.

Kurset passer for alle som ønsker å bli bedre og få bedre helse. Det er spesielt nyttig for ledere med ansvar for ansatte for å holde dem friske og med bevart yteevne.

Det er en fordel om du har en aktuell pulsklokke, for eksempel Apple Watch eller Garmin, men du vil uansett lære teknikkene for å oppnå god stressbalanse. Effekten vil du merke umiddelbart.

Pulsklokkene gir deg en mulighet til å ta kontroll over og ansvar for helsen din selv.

Hva du vil lære:
- Hvilke problemer skaper ukontrollert stress?
- Hva er det autonome nervesystemet?
- Hvordan avslører pulsen stressbalansen?
- Hvordan virker pulsmålerne?
- Hvilke faktorer påvirker stressbalansen?
- Hvordan jeg og bedriften kan bli helsemessig bærekraftige?

Kursekspert: Torkil Færø
Torkil Færø er spesielt opptatt av å ta ansvar for egen helse ved å ta målbare grep for å oppnå god helsetilstand og livsmestring.

Gjennom pulsmålere som viser stressbalansen kan vi unngå de alvorlige sykdommene som vår moderne travle og usunne livsstil påfører oss.

Han er også opptatt av livsmestring og med kamera som verktøy kan du gjennom Kamerakuren trene på universelle mestringsteknikker.

Tankesettet og handlingsmåten du trenger for å ta et godt bilde kan nemlig brukes til å gripe muligheter.