Norsk Sommerkurs Oslo A0-A1



Sted: Oslo
Oslo
Kursadresse: Tordenskiolds gate 2, 0160 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Pris: 3149
Neste kurs: 23.06.2025 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr intensive norsk sommerkurs i Oslo, spesielt for nybegynnere på A0 og A1-nivå. Perfekt for deg som ønsker å lære norsk fra grunnen av!

Intensive Norske Sommerkurs for A0 og A1 i Oslo

Ønsker du å lære norsk fra grunnen av, i hjertet av Norge? Våre intensive sommerkurs i Oslo er spesielt utviklet for nybegynnere på A0 og A1-nivå. Dette er en unik mulighet til å forbedre norskkunnskapene dine, samtidig som du opplever den norske kulturen og atmosfæren i løpet av sommeren.

Kursstruktur
Våre kurs fokuserer på de fire grunnleggende språklige ferdighetene: tale, lytting, lesing og skriving. Med erfarne lærere og interaktive metoder vil du få et sterkt fundament i norsk, tilpasset ditt nivå som nybegynner.

Lær Norsk i Oslo
Våre kurs er basert i Oslo, Norges pulserende hovedstad. Dette gir deg ikke bare språkopplæring, men også en unik mulighet til å oppleve norsk kultur på nært hold, med alt byen har å tilby.

Perfekt for A0 og A1
Disse kursene er skreddersydd for de som er nye i språket. På A0 og A1-nivå vil du lære å kommunisere i enkle hverdagssituasjoner og bygge en solid base for videre språkutvikling.