Kommunikasjon på arbeidsplassen - Foredrag



Kursarrangør: Arbeidsvett AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr Kommunikasjon på arbeidsplassen - Når du forstår hvorfor det kan være vanskelig, blir det lettere. Mine beste tips for smidigere kommunikasjon på arbeidsplassen, basert på forskning, juss og arbeidsvett - servert med et glimt i øyet.

Hvordan snakke slik at vi hører hverandre?

Hvordan kan din bedrift håndtere små og store endringer i et stadig skiftende arbeidsliv, og kommunikasjonen dette krever, på best mulig måte?

Alle kan bli bedre til å kommunisere. Å vite hvordan du kommuniserer best mulig kan være vanskelig for alle. Men når du vet litt mer om hvorfor kommunikasjon kan være utfordrende, blir det lettere.

Enhver bedrift trenger en kultur der man kommuniserer godt og forstår hverandre.

Foredraget vil blant annet kunne gi:
• Ansatte som føler seg mer sett og hørt av ledere og kollegaer
• En arbeidsplass med lettere samhandling
• Bedre informasjonsflyt internt og eksternt
• Mer effektiv og åpen kommunikasjon som kan gi større effektivitet og motivasjon

I foredraget fokuserer jeg på hvordan tydelig og effektiv kommunikasjon er avgjørende for å håndtere et arbeidsliv i stadig endring. Ved praktiske eksempler og juridisk forståelse viser jeg hvordan du kan skape grunnlaget for bedre kommunikasjon. Slik bygges en sterkere og mer harmonisk arbeidsplass.

Jeg ser nærmere på hvordan det er mulig å legge grunnlag for bedre og enklere kommunikasjon slik at det gir gode resultater for hele bedriften. Gjennom praktiske og konkrete eksempler fra eget arbeidsliv viser jeg hvordan du kan navigere kommunikasjonsarbeid på en mer konstruktiv og effektiv måte.

"Med mange års erfaring som arbeidsrettsadvokat vet jeg at det ikke bare er jussen som har betydning for et positivt arbeidsmiljø, men også godt arbeidsvett, gode samarbeidsformer og kommunikasjon er avgjørende for å håndtere et arbeidsliv i stadig endring," sier Marianne Haaland.
Foredraget gir mine beste råd for å sikre god kommunikasjon, fremme et positivt arbeidsmiljø, sikre smidige overganger og unngå mange vanlige fallgruver.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Marianne holdt et foredrag for oss om juss, kommunikasjon, samarbeid og arbeidsvett. Det var morsomt, lærerikt og tankevekkende. Vi noterte så blekket sprutet, og jeg lærte mange nyttige og konkrete tips.

Dette kan anbefales til absolutt alle bedrifter som ønsker å løse problemer, samarbeide bedre og ta vare på ansatte.

-Susanne Todnem, Poynt AS