Motivasjonsforedrag - bedre dager på jobben - bedriftsinternt



Kursarrangør: Arild Hoksnes
Sted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

«Bedre dager på jobben» er et humoristisk foredrag / kurs om hvordan hver enkelt av oss kan skape bedre dager for oss selv og andre på jobben. Foredraget har vakt stor begeistring og ettertanke, fordi det så tydelig sier: Jeg har også ansvar selv for å ha bedre dager.

Innhold:
Foredraget / kurset konstaterer at folk flest har det bra i arbeidslivet i Norge, så det er ikke grunn til å syte. Hvorfor er vi da så slitne? Jo, nå produserer vi med hodet, ikke lenger med fysisk arbeid, men vi har ikke øvd oss på å bruke hodet! Det er fire ting folk klager på, og som er mangelvaren i norsk arbeidsliv.

Alle handler om «mentale funksjoner». Den viktigste er: Mangel på tilbakemeldinger! (Hvor vanskelig kan det være). Dernest er det «utydelig kommunikasjon». Det handler om alt det vi tenker men ikke snakker om. Utfra dette bygger Arild Hoksnes opp en underholdende time om hvordan vi kan ta eget ansvar for å skape bedre dager på jobben.

Målgruppe for kurset:
Den korte varianten (1 timer) passer godt inn i konferanser og sammenhenger der det trengs et humoristisk innblikk i mennesket. Kunnskapen er så allmenn at alle vil kjenne seg igjen.

Den lengre varianten (3 - 4 timer) passer godt for samlinger innen bedrifter eller bransjer der det kanskje er behov for å finne utviklingstemaer til ettertanke som passer alle, unntatt stilling eller stand. Eks. skoler der både undervisningspersonale, administrasjon og vedlikehold-, rengjøringsarbeidere skal jobbe sammen. Passer også veldig godt for kunnskapsbedrifter der det kommuniseres lite i hverdagen. Gjennom dette kurset får mange et felles språk for å peke på hvordan vi er mot hverandre. Det kan øke forståelsen for individuelle forskjeller.

Et utvalg av mine kunder:
- Skatteetaten
- NAV
- Lindås kommune
- Maskinentreprenørenes Landsforbund
- Høyre

Vis flere tilsvarende kurs: