Foredrag om Endrigsledelse



Kursarrangør: Arbeidsvett AS
Sted: Hele landet, Ta kontakt for avtale
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Foredrag
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr foredrag om Endrigsledelse - Når du forstår hvorfor det kan være vanskelig, blir det lettere. Mine beste tips for smidigere håndtering av endringer på arbeidsplassen, basert på forskning, juss og arbeidsvett - servert med et glimt i øyet.

Hvordan kan din bedrift håndtere små og store endringer i et stadig skiftende arbeidsliv på best mulig måte?

Alle kan bli bedre til å håndtere endringer. Å endre mening om hvordan ting skal gjøres kan være vanskelig for alle. Men når du vet litt mer om hvorfor endring kan være utfordrende, blir det lettere.

Bedriften din har mye å tjene på at ledere og ansatte forstår hva som kan stå i veien for endring og hvordan vi kan kommunisere sammen for å gjøre prosessen enklere. Det er ikke bedriftene i seg selv som endrer seg; det er vi som jobber der som må gjøre sammen. En god arbeidsplass trenger ikke bare juridiske rammer, men også en kultur der vi kommuniserer godt og forstår hverandre.

Foredraget vil blant annet gi:
• Kunnskap om endringsprosesser som kan styrke arbeidsmiljøet
• Økt engasjement og motivasjon for å stå i endringsarbeid
• Konkrete og praktiske tips for en mer effektiv og smidigere arbeidshverdag

I foredraget ser jeg nærmere på hvordan det er mulig å håndtere endringsprosesser slik at det gir gode resultater for hele bedriften. Ved praktiske og konkrete eksempler fra eget arbeidsliv viser jeg hvordan du kan navigere endringsarbeid på en mer konstruktiv og effektiv måte.

"Med mange års erfaring som arbeidsrettsadvokat vet jeg at det ikke bare er jussen som har betydning for et positivt arbeidsmiljø, men også godt arbeidsvett, gode samarbeidsformer og kommunikasjon er avgjørende for å håndtere et arbeidsliv i stadig endring," sier Marianne Haaland.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Marianne holdt et foredrag for oss om juss, kommunikasjon, samarbeid og arbeidsvett. Det var morsomt, lærerikt og tankevekkende. Vi noterte så blekket sprutet, og jeg lærte mange nyttige og konkrete tips.

Dette kan anbefales til absolutt alle bedrifter som ønsker å løse problemer, samarbeide bedre og ta vare på ansatte.

-Susanne Todnem, Poynt AS