Vi tilbyr kurs i fjellsikring. Det er vår ambisjon at du skal reise fra kurset med en god forståelse av det du har lært. Vi legger vekt på et helhetlig program der du får lære om regelverk, utstyr, fallteori og ikke minst redning i tillegg til de praktiske metodene.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring. Kurset er praktisk rettet som presenterer grunnleggende metoder og utstyr. Kurset gir deltagerne bedre forutsetninger til å arbeide sikkert i høyden.
Vi tilbyr grunnleggende fallsikring og redning NS 9610. Grunnleggende fallsikring og redning er kurset for deg som ønsker en generell innføring i faget fallsikring. Det er et velegnet kurs for deg som skal bruke enkle metoder for forflytning i høyden.
Vi tilbyr mastekurs fallsikring. Dette kurset tar sikte på å gi deltakeren en god forståelse for kriteriene som skal ligge til grunn for valg av egnet fallsikringsutstyr til bruk i master og antenner.
Vi tilbyr kurs i sakkyndig fallsikring. Det er en overordnet målsetting å forebygge fallulykker ved å skape positive holdninger til bruk av PVU gjennom sakkyndig personell som har kompetanse og innsikt i valg og bruk av denne typen utstyr.
Vi tilbyr stolpekurs. Vi legger vekt på et helhetlig program der regelverk, relevant utstyr, fallteori, sikkerhetsfilosofi og ikke minst redning er sentrale temaer, i tillegg til de praktiske metodene.
Vi tilbyr Takkurs fallsikring NS 9610. Kurset er iht. opplæringsplanen i Ns 9610 Fallsikring og inneholder både den aktuelle fallsikringsopplæringen og bruk av relevant redningsutstyr og metoder.
Vi tilbyr resertifisering i tilkomstteknikk nivå 2.Kurset ledes av kursleder godkjent iht. NS-9600. Eksaminering ledes av eksaminator fra Soft Sertifisering. Sertifikat/godkjenning på et gitt nivå i TT-systemet har i henhold til NS 9600:2020 en varighet på 36 mnd. fra eksamensdato.
Tilkomst-Teknikk er et metodesett for sikring, atkomst og arbeid på utsatte arbeidsposisjoner, og er spesielt i utstrakt bruk innen ulike disipliner Offshore. Standard for Tilkomst-Teknikk er utarbeidet av SOFT (samarbeidsorganet for Tilkomst-Teknikk).
Tilkomstteknikk (TT) er et atkomstsystem for alle som har behov for å anvende taubaserte metoder, men med et vernenivå som er på linje med det som oppnås ved bruk av midlertidige, kollektive metoder for arbeid i høyden, som f.eks. stillas og lift.
Kurs for personell som skal bli sikringsledere ihht til SOFT. Det kreves gyldig sertifikat som nivå 2-operatør og minimum 400 timer på dette nivået. Loggbok skal vises som dokumentasjon på TT-timer.
Vi tilbyr resertifisering TT, i tilkomstteknikk alle nivåer. Sertifikat/godkjenning på et gitt nivå i TT-systemet har i henhold til NS 9600:2020 en varighet på 36 mnd. fra eksamensdato.
Vi tilbyr resertifisering i tilkomstteknikk nivå 1. Kurset ledes av kursleder godkjent iht. NS-9600. Eksaminering ledes av eksaminator fra Soft Sertifisering. Sertifikat/godkjenning på et gitt nivå i TT-systemet har i henhold til NS 9600:2020 en varighet på 36 mnd. fra eksamensdato.
Vi tilbyr Fallsikring. Fallsikring er et felles begrep på bruk av utstyr som skal brukes for å unngå fall til et lavere nivå. Et annet begrep er Personlig Verneutstyr mot fall fra høyder (PVU). Fallsikringsutstyr produseres av produsenter som er godkjent av myndigheter gjennom om en ordning der T
Vi tilbyr Fallsikringskurs grunnleggende (NS 9610)
Opplæring i fallsikring skreddersydd til kundens behov. Vi kan bidra med å kartlegge behovet for utstyr og opplæring, samt gjennomføring av kurs. Ta kontakt med oss så hjelper vi dere i gang.
Fallsikringsutstyr skal kontrolleres av en kompentent person minst en gang hver tolvte måned. Vi tilbyr kurs hvor kursdeltakerne lærer om oppbevaring, vedlikehold og kontroll fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr kontrollørkurs i fallsikring. Fallsikringsutstyr skal kontrolleres av en kompetent person minst en gang hver tolvte måned. Kursdeltakerne lærer om oppbevaring, vedlikehold og kontroll av utstyr for arbeid i høyden.
Kurset dekker krav i NS 9610 for arbeid i stolpe og mast. Dette kurset egner seg for personell som skal arbeide i stolpe og mast med for eksempel drift og vedlikehold av elektriske anlegg.
Dette kurset dekker krav i § 7 i "Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg" Innhold og varighet på kurset kan tilpasses noe etter ønske fra kunde.
Vi tilbyr 3-dagers taubasert fallredning i henhold til SFS fagplan taubasert fallredning. Med bruk av 2 ulike kurshaller og en mengde øvingsmomenter blir opplæringen svært realistisk og god. Kurset er godkjent for bruk offshore / onshore innenfor olje og gass.
Vi tilbyr repetisjonskurs i Taubasert fallredning - repetisjon. Repetisjonskurs for personell som deltaker som høyderedningslag offshore/onshore. Skal gjennomføres hvert andre år.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk på alle nivå. Alle våre Trenger du kurs innen tilkomstteknikk? Vi har kurset du trenger, og tilbyr også sertifisert opplæring! Astero kurssenter er en sertifisert opplæringsbedrift etter NS 9600. Vi holder jevnlige kurs i tilkomstteknikk på alle nivå.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk - nivå 1, med svært dyktige kursledere og i flotte lokaler. Ønsker du å jobbe med tilkomstteknikk innenfor olje og gassindustrien er Klasse A nivå 1 det du skal velge. Siden kurset varer i 7 dager så kjøres det både sammenhengende eller med pause i helgen.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk nivå 2 med svært dyktige kursledere og i flotte lokaler.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk nivå 2 med svært dyktige kursledere og i flotte lokaler. Personer som har relevant erfaring kan søke sertifiseringsorganet om direkte opptak på nivå 2 kurs.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk - nivå 3, med svært dyktige kursledere og i flotte lokaler. Kurset varer i 52 timer + 7,5 timer eksaminering (til sammen 7 dager)
Vi tilbyr praktisk/teoretisk eksamen i tilkomstteknikk
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk resertifisering (alle nivå) med svært dyktige kursledere og i flotte lokaler.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden. Målsettingen med kurset er at ved gjennomført kurs skal deltakeren være kvalifisert for å vurdere risiko ved arbeid i høyden, og for bruk av personlig fallsikringsutstyr på en trygg og sikker måte.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring. Målet med kurset er økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr, gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper og bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass og for å unngå personskader og ulykker.
Vi tilbyr fallsikringskurs - dokumentert opplæring. Målsettingen med kurset er å gi kunnskap om riktig valg og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med de forskjellige systemene, deres bruksområder og begrensninger.
Vi tilbyr 4-timers fallsikringskurs. Målsettingen er å gi kunnskap om riktig valg og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med de forskjellig systemene, deres bruksområder og begrensninger. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring på litauisk. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring på polsk. Målsettingen med kurset er å gi økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr. Gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper. Bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass.
Vi tilbyr sikkerhetskurs i fallsikring. Målet med opplæringen er å gi økt forståelse for og bidra til å skape bevisste holdninger når det gjelder fallsikring og sikkert arbeid i høyden. Arbeidsgiver har plikt til å gi slik opplæring i h.h.t. arbeidsmiljøloven med tilhørende forskrifter.
Vi tilbyr sikkerhetskurs i fallsikring for bedrifter. Målet med opplæringen er å gi økt forståelse for og bidra til å skape bevisste holdninger når det gjelder fallsikring og sikkert arbeid i høyden. Arbeidsgiver har plikt til å gi slik opplæring ihht. arbeidsmiljøloven med tilhørende forskrifter.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i fallsikring. Kursdeltakerne vil få økt kunnskap om fallsikringsutstyr og riktig bruk for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring for arbeid i høyde. Opplæringen skal kunne gi økt forståelse for og bidra til å skape bevisste holdninger når det gjelder fallsikring og arbeid i høyden.
Vi tilbyr kurs i fallsikringsutstyr modul 21. Våre kurs har en teoretisk og en praktisk del der kursdeltakerne gjennomgår alle nødvendige sikkerhetsmomenter ved bruk av det enkelte arbeidsutstyr. Opplæringen gis henhold til §10-1 og §10-2 i Forskrift om utførelse av arbeid.