Tilkomstteknikk nivå 1



Kursarrangør: AAK Safety AS
Sted: Møre og Romsdal, Rauma / Åndalsnes
Møre og Romsdal
Kursadresse: Øran Vest, 6300 Åndalsnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 08:30 - 16:00
Varighet: 7 dager
Neste kurs: 25.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Tilkomst-Teknikk er et metodesett for sikring, atkomst og arbeid på utsatte arbeidsposisjoner, og er spesielt i utstrakt bruk innen ulike disipliner Offshore. Standard for Tilkomst-Teknikk er utarbeidet av SOFT (samarbeidsorganet for Tilkomst-Teknikk).

Aak er godkjent kursarrangør av SOFT og tilbyr sertifisering i henhold til denne standarden. Kursavgift inkluderer sertifiseringsavgift til SOFT for to år.

TT Nivå 1 operarøter er personell som har gjennomgått grunnleggende opplæring i TT, og som for øvrig tilfredsstiller de generelle kravene til TT personell. Nivå 1 operatører skal være fagpersonell innenfor et arbeidsområde og bistår i den faglige utførelsen av TT oppdrag.

Nivå 1 kurset er det første kurset i opplæringen som Tilkomst-Teknikk (TT operatør nivå 1). Etter å ha gjennomført og bestått dette kurset blir personellet sertifisert til TT-nivå 1. Med denne godkjenningen skal personell være gitt nødvendige kunnskaper til å utføre ordinære TT-prosedyrer under sikringsleders oppsyn. I tillegg skal personell være i stand til å utføre redning av skadet personell.

Kursinnhold:
• Fallsikring: 1 dag / 7,5 timer
• Grunnopplæring TT: 5 dager / 37,5 timer
• Eksaminering: 1 dag / 7,5 timer

Totalt: 7 dager / 52,5 timer

Målgruppe for kurset:
Inspektører, malere og isolatører, elektrikere og instrumentering, riggere og mekaniske fag, sveisere