Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi t ilbyr undervisning i yrkesfag elektro og datateknologi - nettbasert. Utdanningsprogrammet elektro og datateknologi gir deg nødvendige kunnskaper for å ta de sertifikater og fagbrev som kreves for å jobbe innenfor elektrofaget.
Førstehjelpskurs for bygg og anlegg – Etter NSPEK-norm! Arbeider du i bygg- og anleggsbransjen? Vær forberedt på ulykker og nødsituasjoner med et førstehjelpskurs tilpasset NSPEK-normen! Lær å håndtere fallskader, klem- og kuttskader, store blødninger, elektriske ulykker og livreddende førstehjelp
Offshoresykepleiere utfører oppgaver og gjør vurderinger som normalt gjøres av lege. Klinisk ferdighetskurs gir sykepleiere som jobber offshore opplæring i aktuelle fagområder og ferdigheter.
Vi tilbyr kurs i arbeid i høyden og/eller personløfter A+B+C. Dette er 2 kurs som kjøres samme dag. Dersom du ønsker å delta på kun ett av kursene, er dette også mulig. Ta kontakt med oss.
Kurset er delt inn i 4 deler (moduler). Modul 1 handler om grunnkunnskap for førere av kraner, trucker, masseforflytningsmaskiner og diverse annet arbeidsutstyr. Modul 2 er en fagdel som omhandler masseforflytningsmaskiner. Her går vi gjennom:
Vi tilbyr Fallsikringskurs. Kurset gir deg den teoretiske kompetansen du trenger for å utøve arbeider i høyden på en ansvarlig og risikobevisst måte
Vi tilbyr arbeidsvarsling på kurs 2. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling teorikurs 3. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Arbeid på eller ved vei krever kunnskap om sikkerhet og regelverk for å unngå ulykker. Dette kurset gir deg innsikt i riktig varsling, sikring og ansvar, samt hvordan du planlegger arbeidet effektivt. Målet er tryggere arbeidsforhold og bedre trafikkavvikling i tråd med gjeldende lover.
Vi tilbyr kurs i Arbeidsvarsling 1, for alle som jevnlig jobber på veg for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr nettkurs i Arbeidsvarsling Kurs 1 for alle som skal jobbe på eller ved vei. Dette kurset er et minimumskrav for arbeid på Europa-, riks- og fylkesveier. Alle som utfører arbeid i slike områder er pålagt å gjennomføre kurset.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 2 - for ansvarshavende. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr kurs om skilting og oppsetting for bedrifter. Tiden er forbi da Statens Vegvesen selv utførte alt praktisk arbeid med skilting og oppsetting langs riks / fylkesveiene. Bl.a. gjennom funksjonskontraktene er dette arbeidet nå satt bort til private entreprenører.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt klassifiseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr kurs om FSE instruert personell som nettkurs. Dersom man har ansatt FSE instruert personell sier Sikkerhetsforskriften at de skal gis årlig opplæring autorisert av myndighetene.
Vi tilbyr kurs om verktøy og småmaskiner som nettkurs / webinar. Bakgrunnen for kurset er at kursdeltagerne skal få økt kunnskap om farene ved bruk av farlige redskaper og hvilke sikkerhetstiltak en skal gjennomføre før bruk. Dette for å unngå personskader på arbeidsplassen ved bruk av verktøy.