Vi tilbyr renholdskurs 1, grunnkurs i moderne renhold for bedrifter. Kurset gir en grunnleggende innføring i de begreper og ferdigheter en yrkesrenholder i dag må ha kjennskap til. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Vi tilbyr renholdskurs 2, teamarbeid for bedrifter. Kurset gir deltagerne forståelse for fordelene knyttet til bruken av team og innføring av teamarbeid blir lettere. Teamarbeid gir høyere effektivitet og gir en positiv effekt rent sosialt. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Et miniseminar som bevisstgjør deltakerne på den verdiskapning som ligger i renholdsindustrien. Først og fremst et seminar for å bygge opp selvanseelse og skape motivasjon og positive tanker om egen jobb. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Vi tilbyr renholdskurs 4, hovedrengjøring for bedrifter. Kurset i hovedrengjøring gir en grundig innføring i moderne hovedrengjøring og rengjøringsmetoder. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Vi tilbyr renholdskurs, spesialtilpasset opplæring for bedrifter. Kursopplegg tilpasset kundens behov, herunder opplæring for renholdsledere.
Vi tilbyr fagbrev som renholdsoperatør - teori til fagprøven. Jobber du med renhold i bygg, på anlegg, installasjoner eller transportmidler? Er dine oppgaver som ansatt å vurdere og planlegge renholdsbehov ut fra tilstand, hvordan overflaten skal brukes og hva som skal rengjøres?
Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev som renholdsoperatør. Kurset passer for deg som har allsidig erfaring fra renholdsbransjen, og ønsker fagbrev. Du lærer mer om kjemikalier, utstyr, planlegging og kalkulasjon, service og kundebehandling.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 1. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 2. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Vi tilbyr nettkurset Hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Ønsker du hygienekurs tilpasset din virksomhet? Personlig hygiene, smitteveier, renhold, HMS, bruk og lagring av kjemi. Formålet med kurset er å skape forståelse om hvorfor hygiene er en viktig del av hverdagen.
Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.
E-læringskurset «Sjømathygiene» fra SjømatNorge sikrer nødvendig teoretisk kunnskap om grunnleggende hygiene i en sjømatbedrift. Med e-læring får man en motiverende, rimelig og miljøvennlig opplæring via Internett. Kurset inneholder fagstoff med videoer, tale, bilder, oppgaver, tester og eksamen.
Vi tilbyr analyseresultater, tolkning og trending i Mikrobiologi og/eller kjemisk. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
I august 2022 ble den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette webkurset vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om versjon 9 av standarden.
Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Vi tilbyr hygienekurs. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Mange virksomheter har behov for å følge opp sine leverandører med revisjon. Bli med og lær mer om hvordan du kan få mer ut av de ressursene dere bruker på leverandørrevisjon.
Ønsker du mer informasjon om matbåren sykdom og hvorfor vi blir syke? På dette webkurset får du en gjennomgang av ulike sykdomsframkallende matbårne bakterier som er aktuelle i Norge, med eksempler fra utbrudd i nyere tid.
Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Hvordan lese en samsvarserklæring? Hvordan være trygg på at samsvarserklæringen er riktig og at produktet passer til vår bruk?
Vi tilbyr matsvindel og prøveuttaksplan for analyser. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr matsvindel og screening av risiko. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr kurs i matsvindel som risikofaktor konsept og forebygging. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vårt 2-dagers kurs i mattrygghet og HACCP tilbys som bedriftsinternt kurs.
Vi tilbyr Mattrygghet og risikofaktorer - Biologisk, kjemisk, fysisk og allergener. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi inviterer til webkurset Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen. I dette webkurset vil deltakerne få en god innføring i ulike aspekter som er viktig i hverdagen i en kvalitetsavdeling.
Vi tilbyr Eurofins kvalitetsnettverk - National møteplass for mattrygghet. Norges viktigste nettverk for å sikre trygg mat. For å sikre trygg mat fra hav og jord til bord, må hele næringskjeden jobbe sammen.
Vi tilbyr prøvetaking mikrobiologi og kjemi praktisk representativt og forhåndsregler. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi tilbyr Sensorikk og holdbarhet. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.
Vi tilbyr INSTA 800 sertifiseringskurs - nivå 1 og 2. Med Kunnskapsnivå 1 og 2 får du en solid innføring i standardens kjerneelementer og Per Arne Løvstad signaturhvordan du kan bruke den i praksis. Forbedre ferdighetene, øk kompetansen og bli bedre på å møte kravene i renholdsbransjen.
Vi tilbyr INSTA 800 sertifiseringskurs - nivå 3 og 4. Ønsker du å bli INSTA 800 sertifisert kan du gå ett av våre kurs på kompetansenivå 3 og 4. Etter gjennomført kurs og bestått eksamen hos Ren-Consult kan du søke SINTEF Certification om personsertifisering på kunnskapsnivå 3 og 4.
Vi tilbyr kurs i renholdsøkonomi/-planlegging. Kurs i renholdsøkonomi og renholdsplanlegging tar for seg grunnleggende prinsipper rundt utarbeidelsen av en renholdsplan.