I denne kategorien finner du alle typer offshore kurs som petroleum, olje og gass, borekurs, brønn og brønnteknikk, trykkurs og avfallshåndtering offshore. HMS kurs og sikkerhetskurs finner du under kategorien HMS ? Helse Miljø og Sikkerhet. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at alle sikkerhetskurs er samlet i kategorien HMS og førstehjelp. Det er også en egen kategori for sikkerhetskurs offshore.
Hensikten med kurset er å gi blivende kranførere en god teoretisk grunnopplæring på offshorekran. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene for offshorekraners konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.
Alle forhåndskrav dokumenteres av deltaker i form av kompetansebevis i god tid før. kursstart, og skal godkjennes av opplæringsvirksomheten, før læretiltaket starter. Det skal ikke være lenger enn 3 år mellom bestått modul P-3.1 og ferdig modul P-4.1.
Vi tilbyr kurs i Simulatorkurs - for offshorekranfører og dekksoperatør. Simulatoren gir mulighet for trening på operasjoner som i det virkelige liv ville være altfor risikofylt å trene på. Det har i offshore-industrien vært mange uønskede hendelser og ulykker relatert til kran og løfteoperasjoner.
Vi tilbyr riggerkurs teori/praksis. Hensikten med kurset er å gi blivende riggere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av: Fallsikringsutstyr og enkle løfteinnretninger (enkle travers- og søylesvingkraner, håndtaljer, luft- og eltaljer og transportable vinsjer.
Vi tilbyr riggerkurs. Hensikten med opplæringen er å gi blivende riggere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av: Fallsikringsutstyr, enkle løfteinnretninger og riggerutstyr.
Vi tilbyr kurs i flensearbeid iht NS-EN 1591-4. Målet med opplæringstiltaket er å gi personell grunnleggende kunnskap om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid med flensmontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks- og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr kurs i flensearbeid iht NS-EN 1591-4 for bedrifter. Målsettingen er å gi personell grunnleggende kunnskap om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid med flensmontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks- og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr flensekurs resertifisering iht NS EN 1591-4. Målsettingen er å gi personell grunnleggende kunnskaper om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid med flensmontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks- og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr flensekurs resertifisering iht NS EN 1591-4 for bedrifter. Målsettingen er å gi personell grunnleggende kunnskaper om forberedelse, planlegging, utførelse og dokumentering av arbeid med flensmontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr kurs i gasskontrollør (sertifikatutsteder). Våre kursholdere har lang erfaring fra fagfeltet og har avholdt kurs de siste de siste 25 årene. Kurset har i det siste blitt holdt for kompetansebedrifter i Norge og får meget god score hos kursdeltakerne.
Vi tilbyr kurs i gasskontrollør (sertifikatutsteder) for bedrifter. Våre kursholdere har lang erfaring fra fagfeltet og har avholdt kurs de siste de siste 25 årene. Kurset har i det siste blitt holdt for kompetansebedrifter i Norge og får meget god score hos kursdeltakerne.
Vi tilbyr repetisjonskurs i gasskontrollør (sertifikatutsteder). Våre kursholdere har lang erfaring fra fagfeltet og har avholdt kurs siste de siste 25 årene. Kurset har i det siste blitt holdt for kompetansebedrifter i Norge og får meget god score hos kursdeltakerne.
Vi tilbyr kurs i mekanisk momentnøkkel ihht retningslinje 1591-4. Kurset tar for seg for seg forberedelse, planlegging, HMS, utførelse og dokumentering av arbeid ved flensemontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks– og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr resertifisering i mekanisk momentnøkkel ihht NS-EN 1591-4. Kurset tar for seg for seg forberedelse, planlegging, HMS, utførelse og dokumentering av arbeid ved flensemontasje med boltetrekking av flenseforbindelser på høytrykks- og hydrokarbonførende prosessystemer.
Vi tilbyr kurs i pusteluft. Vårt brannkurs er utviklet av brannfolk med bakgrunn som både brannmester, brannbefal og røykdykkere. Våre kursholdere har lang erfaring fra brannvesenet og har avholdt brannkurs for industri de siste 10 årene.
Vi tilbyr kurs i Tube Fittings NOG 143. Alle som skal lede eller gjøre selvstendig arbeid (utførende fagperson) på tubing-systemer med tilhørende fittings skal ha gjennomgått godkjent opplæring og bestått interaktiv test via Trainingportal.
Vi tilbyr kurs i Tube Fittings NOG 143 for bedrifter. Alle som skal lede eller gjøre selvstendig arbeid (utførende fagperson) på tubing-systemer med tilhørende fittings skal ha gjennomgått godkjent opplæring og bestått interaktiv test via Trainingportal.
Vi tilbyr kurs i ventilteknikk ihht. NOG 143. Målsettingen med kurset er å gi personell grunnleggende kunnskaper om oppbygging, virkemåte, sikker operasjon og vedlikehold av ulike typer ventiler.
Vi tilbyr kurs i ventilteknikk ihht. NOG 143 for bedrifter. Målsettingen med kurset er å gi personell grunnleggende kunnskaper om oppbygging, virkemåte, sikker operasjon og vedlikehold av ulike typer ventiler.
Vi tilbyr riggerkurs. Målsettingen er å gi blivende riggere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av riggerutstyr, slik at når du er ferdig kurset skal du trygt kunne utføre riggeoperasjoner på egenhånd.
Vi tilbyr gasskontrollør (Repetisjon). Kurset bygger på Forskrift 703 Utførelse av arbeid og Forskrift 704 Tiltaks- og grenseverdier..
Vi tilbyr gasskontrollør (Sertifikatutsteder). Kurset bygger på Forskrift 703 Utførelse av arbeid og Forskrift 704 Tiltaks- og grenseverdier.
Vi tilbyr gasskontrollør (Sertifikatutsteder) for bedrifter. Kurset bygger på Forskrift 703 Utførelse av arbeid og Forskrift 704 Tiltaks- og grenseverdier.
Vi tilbyr slokkeøvelse. Alle som tar kurs i varmt arbeid via E-læring, får slokkeøvelse hos oss til 500,- pr. person ved minimum 10 stk. fra samme bedrift. 750,- pr. person ved færre enn 10 stk. Ordinærpris er 990,-.
Vi tilbyr kurs i slokkeøvelse for bedrifter. Kurset er rettet mot arbeid i eksplosjonsfarlige og / eller helseskadelig atmosfærer.
Dette er det første designet og publiserte 6-8 timers læringsprogrammet med dette emnet på det skandinaviske markedet.
Alt du noen gang har ønsket å vite om begrenset rom. 3 timers undervisning om praktisk bruk av trange rom. Arbeidstilsynet og Statens havarikommisjon har under noen prosjekter om tanker i Norge funnet mangel på kunnskap om risikoforholdene ved arbeid i eller på tanker.
Vi tilbyr krankurs på G5 offshorekran modul P-2.1 - P-3.1. Målsettingen med kurset er at den som gis opplæring tilegner seg tilstrekkelig kunnskaper om sikker bruk av offshorekraner, slik at ulykker ved bruk kan unngås.
Vi tilbyr krankurs på G5 offshorekran modul P-3.1. Målsettingen med kurset er at den som gis opplæring tilegner seg tilstrekkelig kunnskaper om sikker bruk av offshorekraner, slik at ulykker ved bruk kan unngås.
Vi tilbyr kurs i Norsok Standard R-003 og R-005. Målsettingen med opplæringen er å gi en innføring i Norsok Standard R-003 og R-005 slik at kursdeltakerne blir familisert med og kan bruke Norsok Standard som oppslag i sitt daglige arbeid.
Vi tilbyr kurs i rigging og enkle løfteinnretninger, modul P-2.4 og P-4.4. Hovedmålet med kurset er at den som gis opplæring tilegner seg tilstrekkelige kunnskaper om sikker bruk av riggerutstyr slik at ulykker ved bruk unngås.
Vi tilbyr kurs i taubasert nedfiringssystem. Målet med opplæringen er at kursdeltakeren skal tilegne seg tilstrekkelig kompetanse til å kunne utføre evakuering fra plattform eller personløfter ved hjelp av taubasert nedfiringssytem.
Vi tilbyr kurs i basic IGF + advanced. Målsettingen med kurset er å bidra til sikker drift av et skip med drivstoff med flammepunkt under 60 grader C.
Vi tilbyr kurs i flensearbeid resertifisering ihht NS EN 1591-4 (tidl. 118). Målsettingen med kurset er å gi nødvendig og påkrevd kompetanse til utførende ansvarlig person som skal demontere, montere og forspenne boltede forbindelser.
We provide course about IWCF level 2 drilling well control (surface & subsea). The aim of this course is to provide a basic understanding of the features of drilling a well and the fundamental principles involved in maintaining well control.
Vi tilbyr kurs i IWCF level 3 drilling well control (surface & subsea). IWCF nivå 3 boring brønn kontrollkurset er essensiell trening for dem som jobber i en rolle det forventes at man kan måtte stenge inn en brønn.
Vi tilbyr kurs i IWCF level 3 drilling well control (surface). IWCF nivå 3 boring brønnkontroll kurset er essensiell trening for dem som jobber i en rolle der det forventes at man kan måtte stenge inn en brønn.
Kurset i IWCF nivå 4 boring brønnkontroll er essensiell trening for dem som jobber i en supervisor type rolle offshore og for landbasert personell som hovedsakelig er involvert i den operasjonelle beslutningsprosessen og / eller brønn design.
Vi tilbyr kurs i IWCF level 4 drilling well control (surface). Nivå 4 kurset er essensiell trening for dem som jobber i en supervisor type rolle offshore, og for landbasert personell som hovedsakelig er involvert i den operasjonelle beslutningsprosessen og / eller brønn design.
Vi tilbyr kurs om modul P-2.4 enkle løfteinnretninger og modul P-4.4 riggerkurs. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne kunnskapene til å operere relevant utstyr på en sikker måte.
Hensikten med riggeopplæringen er å gi blivende riggere en god praktisk grunnopplæring i sikker bruk av løfteutstyr. Opplæringen skal gi god innsikt i riggerutstyrets oppbygging, virkemåte, bruk og vedlikehold, slik at uhell og ulykker i forbindelse med riggoperasjoner unngås.
Vi tilbyr riggerkurs repetisjon. Målsettingen er at etter endt kurs skal deltakerne ha oppdatert og vedlikeholdt sine grunnleggende kunnskaper. Kurset dekker et utvalg av teori og praktiske øvelser fra grunnkurset, hvor deltakeren vil gjenoppfriske sine kunnskaper.