I denne kategorien finner du alle typer offshore kurs som petroleum, olje og gass, borekurs, brønn og brønnteknikk, trykkurs og avfallshåndtering offshore. HMS kurs og sikkerhetskurs finner du under kategorien HMS ? Helse Miljø og Sikkerhet. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at alle sikkerhetskurs er samlet i kategorien HMS og førstehjelp. Det er også en egen kategori for sikkerhetskurs offshore.
Kurs for de som drifter gassanlegg i industri og næringsbygg. Kurset gjennomføres som online kurs med online eksamen. Det er forskriftsmessig krav til serviceavtale med gassfirma på tross av bestått kurs.
Vi tilbyr kurs i drift av anleggstype 2 online. Kurset gjennomføres som online kurs med online eksamen. Det er forskriftsmessig krav til serviceavtale med gassfirma på tross av bestått kurs.
Vi tilbyr kurs om drift av biogassanlegg. Kurset gir en innføring i regelverk og bransjens egne anbefalinger for bygging av gassanlegg. Kurset er utarbeidet basert på opplæringsplanen til Biogassutvalget i Energigass Norge. Kurst dekker myndighetskrav i forskrift og temaveiledning.
Vi tilbyr kurs om drift av biogassanlegg online. Kurset gir en innføring i regelverk og bransjens egne anbefalinger for bygging av gassanlegg. Kurset er utarbeidet basert på opplæringsplanen til Biogassutvalget i Energigass Norge. Kurst dekker myndighetskrav i forskrift og temaveiledning.
Lær deg hvordan du håndterer gass i bobil eller campingvogn på riktig og trygg måte.
Vi tilbyr kurs for de med driftsansvar på biogassanlegg. Myndighetene har stilt krav om at personell som skal drifte gassanlegg skal ha nødvendig kompetanse etter §7 i forskrift om håndtering av farlig stoff. Biogass kommer også inn under disse bestemmelsene.
Vi tilbyr kurs for de med driftsansvar på biogassanlegg online. Myndighetene har stilt krav om at personell som skal drifte gassanlegg skal ha nødvendig kompetanse etter §7 i forskrift om håndtering av farlig stoff. Biogass kommer også inn under disse bestemmelsene.
Vi har byttet ut tre dagers klasseromskurs med en e-læringspakke, det betyr at du kan ta kurset når det passer deg. Det perfekte alternativet til tradisjonelle tre-dagers kurs. Kun én dag med oppmøte for gjennomgang av praktiske øvelser.
«Forskrift om utførelse av arbeid» påpeker at kompetanse skal vedlikeholdes og oppdateres, og at det er hver virksomhets ansvar å påse at påkrevd kompetanse er tilpasset arbeidsoppgavene som utføres.
Vi tilbyr nettkurs om gasskunnskap for selgere av gassutstyr. Kurset gir grunnleggende kunnskaper om gassegenskaper, regelverk, komponenter og sikkerhetskrav slik at man kan gi sikre og gode råd til alle som ønsker å kjøpe gassutstyr.
Vi tilbyr kurs i gasstekniker 1 - installatør av anleggtype 1. Både teoretisk og praktisk prøve må bestås for å kunne søke sertifikat. HMS delen av kurset tas som nettkurs før kurset begynner. Dag 1 gjennomføres som nettkurs (Microsoft Teams)
Kurs i henhold til Gassnormens krav til Gasstekniker 2 sertifikat, og oppfyller myndighetens krav til installasjon av anleggstype 2. Både teoretisk og praktisk prøve må bestås for å kunne søke sertifikat som Gasstekniker 2.
Kurset gir grunnleggende kunnskap om ombygging av gassanlegg, regelverk og sikkerhetskrav og er obligatorisk for alle som skal sertifisere seg som gassteknikere eller faglige ledere. Kurset er også åpent for andre som ønsker en gassteknisk grunnopplæring.
Vi tilbyr kurs om kontroll av bærbare trykkluftflasker - metall. Kursinnholdet bygger på retningslinjer fra Direktoratet for Arbeidstilsynet og gjeldende europeiske normer.
Kursinnholdet bygger på retningslinjer fra Direktoratet for Arbeidstilsynet og gjeldende europeiske normer. Kurset er også relevant for personell som kontrollerer tilsvarende beholdere for annen bruk enn pusteluft, f.eks. ulike typer sømløse gassbeholdere.
Vi tilbyr kontrollørkurs i gassmåling før entring og arbeid med teoretisk undervisning og praktiske øvelser. Kurset gir deg en grundig opplæring i gassmåling i forbindelse med utstedelse av arbeidstillatelser og verifisering av gassfri atmosfære ved entring av tanker og lukkede rom.
Vi tilbyr kurs om midlertidige gassanlegg del 1. Kurset er forberedt for personell som arbeider med utstyr og anlegg for midlertidige gassanlegg for varming og tørking av bygg og prosjekt under oppføring.
Vi tilbyr kurs om midlertidige gassanlegg del 2. Kompetansekravene er tatt inn i Norsk Gassnorm og omfatter personell som arbeider med midlertidige gassanlegg i utleiefirma, leverandører av gass og leverandører av tørke- /varmeanlegg som ikke settes opp på permanent basis.
Vi tilbyr kurs i prosjektering av gassanlegg. Etter å ha gjennomført kurset skal en ha tilstrekkelig kunnskaper om gassegenskaper, regelverk, komponenter, sikkerhetskrav og dimensjonering for prosjektering av anleggstype 2.
Vi tilbyr kurs i prosjektering av gassanlegg online. Etter å ha gjennomført kurset skal en ha tilstrekkelig kunnskaper om gassegenskaper, regelverk, komponenter, sikkerhetskrav og dimensjonering for prosjektering av anleggstype 2.
Vi tilbyr repetisjonskurs kontrollør i gassmåling før entring og arbeid. Kurs for personell som skal vedlikeholde kompetansen som kontrollør. Det innebærer repetisjon av målinger ifm. entring og arbeid, samt nødvendige kontroller og tiltak i forbindelse med med arbeidet.
Vi tilbyr resertifisering gass. Kurset er på totalt 6 timer og gjennomføres som forelesning og teoretisk eksamen på slutten av dagen. Kurset er godkjent av Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering og Norsk Akkreditering.
Vi tilbyr resertifisering gass online. Kurset er på totalt 6 timer og gjennomføres som forelesning og teoretisk eksamen på slutten av dagen. Kurset er godkjent av Kiwa Teknologisk Institutt Sertifisering og Norsk Akkreditering.
Vi tilbyr tilsynskurs for gassanlegg. Målet for kurset er å gi kunnskap om fyringsanlegg for gass til dem som skal ha føre tilsyn med slike anlegg. Kurset retter seg mot feieren men passer også for andre som trenger å vite mer om hvilket regelverk og krav som stilles til bygging av gassanlegg.
Vi tilbyr tilsynskurs for gassanlegg om e-læring.Kommunen skal føre tilsyn med fyringsanlegg for gass. Kurset er for dem som skal føre tilsyn med slike anlegg. Det retter seg særlig mot feieren, men passer også for andre som trenger å vite mer om hvilket regelverk og krav som stilles.
Vi tilbyr kurs om vedlikehold av gassanlegg. Kurset gjennomføres med en kombinasjon av forelesninger, og praktiske øvelser. Det er forskriftsmessig krav til serviceavtale med godkjent gassfirma på tross av bestått kurs.
Vi tilbyr kurs om vedlikehold av gassanlegg online. Kurset gjennomføres med en kombinasjon av forelesninger, og praktiske øvelser. Det er forskriftsmessig krav til serviceavtale med godkjent gassfirma på tross av bestått kurs.
Vi tilbyr digitalt gassmålingskurs. Kurset skal gi deltakerne praktisk opplæring i gassmåling og kunnskap om farer ved arbeid i utsatte miljøer. Kurset er holdningsskapende og skal gi økt bevissthet rundt viktigheten av gassdeteksjon og riktig bruk av verneutstyr.
Vi tilbyr kurs i fylling av flasker og bruk av gassboosterpumpe. Kurset skal gi deltakerne opplæring i sikkerhetsbarrierer og tiltak ved fylling av flasker og bruk av gassboosterpumpe. Kurset tar for seg pressluftflasker , nitrogenflasker og andre typer gassflasker.
Vi tilbyr gassmåling for kommuner. Gjennom et 2-dagers kurs ønsker vi å sette fokus på eksponering og beskyttelse for ansatte i vann/avløp og renovasjon. Erfaring viser at kunnskap om farer i arbeidsatmosfæren er nøkkelen til bevissthet og økt bruk av verneutstyr.
Vi tilbyr gassmåling for kommuner for bedrifter. Gjennom et 2-dagers kurs ønsker vi å sette fokus på eksponering og beskyttelse for ansatte i vann/avløp og renovasjon. Erfaring viser at kunnskap om farer i arbeidsatmosfæren er nøkkelen til bevissthet og økt bruk av verneutstyr.
Vi tilbyr kurs i gassmåling før entring. Hovedmålet med kurset er å skape gode holdninger, gi deltakerne god kjennskap til sikkerhetsrutiner og hindre at liv og helse går tapt.
Vi tilbyr kurs i gassmåling før entring for bedrifter. Hovedmålet med kurset er å skape gode holdninger, gi deltakerne god kjennskap til sikkerhetsrutiner og hindre at liv og helse går tapt.
Vi tilbyr gassmålingskurs. Kurset skal gi deltakerne praktisk opplæring i gassmåling og kunnskap om farer ved arbeid i utsatte miljøer. Kurset er holdningsskapende og skal gi økt bevissthet rundt viktigheten av gassdeteksjon og riktig bruk av verneutstyr.
Vi tilbyr gassmålingskurs for bedrifter. Kurset skal gi deltakerne praktisk opplæring i gassmåling og kunnskap om farer ved arbeid i utsatte miljøer. Kurset er holdningsskapende og skal gi økt bevissthet rundt viktigheten av gassdeteksjon og riktig bruk av verneutstyr.
Vi tilbyr kurs i pusteluft for HMS-rådgivere. Kurset fokuserer på hvordan HMS-rådgivere kan legge et godt grunnlag for å beskytte personell i utsatte arbeidsmiljøer. Hovedmålet med kurset er å skap gode holdninger og hindre at liv og helse går tapt.
Vi tilbyr kurs i pusteluft for HMS-rådgivere - bedriftsinternt. Kurset fokuserer på hvordan HMS-rådgivere kan legge et godt grunnlag for å beskytte personell i utsatte arbeidsmiljøer. Hovedmålet med kurset er å skap gode holdninger og hindre at liv og helse går tapt.
Vi tilbyr kurs i trykkluft som pusteluft. Hovedformålet med kurset er å skape gode holdninger til bruk av riktig verneutstyr, og forhindre at liv og helse går tapt.
Vi tilbyr kurs i trykkluft som pusteluft for bedrifter. Hovedformålet med kurset er å skape gode holdninger til bruk av riktig verneutstyr, og forhindre at liv og helse går tapt.
Vi tilbyr kurs i vedlikehold og kalibrering av gassmålere. Kurset gir god, teknisk kunnskap om valgt gassmålingsinstrument. Deltakerne skal også kunne foreta årlig service på instrumentet.
Vi tilbyr vedlikehold og kalibrering av gassmålere for bedrifter. Kurset gir god, teknisk kunnskap om valgt gassmålingsinstrument. Deltakerne skal også kunne foreta årlig service på instrumentet.
Vi tilbyr webbasert gassmålingskurs. Kurset gir en introduksjon til farer i utsatte områder. Du lærer om reelle farer og de mest vanlige gassene. Kurset gir en innføring i hvordan du kan beskytte deg selv og andre ved bruk av riktig utstyr.
Vi tilbyr basis-kurs i NDT nivå 3 som onlinekurs med samlinger. Dette kurset vil være verdifullt for alle som ønsker en grundig gjennomgang av kvalitetssikring av NDT-aktiviteter, sveising, sveisefeil, materialer, bruddmekanikk, designkriterier samt NS-EN ISO 9712 og Nordtest DOC GEN 010.
Vi tilbyr kurs om driftsinspektør nivå 3. Dette kurset passer for personer som jobber med driftsinspeksjon og som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som "Driftsinspektør N3".
Vi tilbyr kurs om driftsinspektør nivå 1 - NS-415 som onlinekurs med samlinger. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjons-planleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´driftsinspektør nivå 1´.
Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 1 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 1´.
Vi tilbyr kurs om driftsinspektør nivå 2 - NS-415 som onlinekurs med samlinger. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´driftsinspektør nivå 2´.
Vi tilbyr onlinekurs som driftsinspektør NS-415 - nivå 2 BU. Kurset passer for inspektører, seniorinspektører, inspeksjonsplanleggere, QA/QC-personell, samt andre som jobber med driftsinspeksjon som har behov for dokumenterbar formell kompetanse som ´Driftsinspektør nivå 2´.
PAUT nivå 1+2 kurset er for alle som har bruk for kjennskap til PAUT teoretisk og praktisk, samt metodens anvendelsesområder.
Vi tilbyr kurs om boring på dypt vann. Kurset gir en innføring i spesielle problemområder knyttet til boreoperasjoner på dypt vann.
We offer course about deep water drilling in english. The course provide a comprehensive study of how to deal with high pressure, high temperature kicks in oil / water based drilling fluids.
Vi tilbyr fagskole i petroleumsteknologi. Hvert fag undervises konsentrert og avsluttes med en skriftlig standpunktprøve. Grupper av fag er samlet i tverrfaglige eksamener underveis i studiet.
Vi tilbyr ny fagskoleutdanning for fagarbeidere med ledelsesansvar. Utdanningen gir deg inngående kunnskap om sikkerhet, ledelse, organisasjoner, innovasjon, omstilling, regelverk, etc. Alt det som er nødvendig for å mestre utfordringene med å være arbeidsleder offshore.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø og RVK. Vår kombinerte pakkeløsning gjennomføres på 5 dager og sparer dermed bedriften for både tid og penger. Både regelverkskurs og arbeidsmiljøkurs er obligatoriske for en rekke personellgrupper.
Vi tilbyr grunnkurs i bore- og brønnteknikk. Du får en komplett kurspakke i henhold til fagplan VG2 Brønnteknikk. Dette innebærer at du får med grunnleggende sikkerhetskurs og de andre myndighetspålagte kursene som er nødvendig for å jobbe offshore på borerigg.
Vi tilbyr kurs i IADC trykkontroll-sertifisering boring Introductory - level 2. IADC er et internasjonalt sertifiseringsorgan, med hovedkontor i Houston, og er likestilt med IWCF ihht Norsk Olje & Gass Retningslinje 024. Trykkontrollsertifikat er myndighetspålagt for ledende bore- og brønnpersonell.
Vi tilbyr kurs med introduksjon til petroleumsteknologi. Lær deg begrepene, prosessene og bli klokere på alt utstyret som brukes i oljebransjen. Kursinnholdet kan tilpasses som et bedriftsinternt opplæringsprogram med skreddersydd innhold og agenda om ønskelig.
Vi tilbyr kurs om regelverkskompetanse. Etter gjennomgått kurs skal deltakerne kunne redegjøre for utviklingen av HMS-regelverket på norsk sokkel med fokus på hendelser og viktige milepæler som gjeldende regelverk er bygget på.
Vi tilbyr kurs om stuck pipe prevention. Kurset Illustrerer omfanget av bom fast-problemer og forsikre seg om at alle som er med i borelaget gjenkjenner potensielle signaler i en bom fast-situasjon.
Vi tilbyr kurs om trykkontroll IADC-sertifisering / driller. IADC er et internasjonalt opplærings- og sertifiseringsprogram for ledende borepersonell. Kandidatene må delta på hele opplæringsprogrammet i tillegg til testene.
Vi tilbyr kurs om trykkontroll IADC-sertifisering / supervisor. IADC er et internasjonalt sertifiseringsorgan, med hovedkontor i Houston, og er likestilt med IWCF ihht Norsk Olje & Gass Retningslinje 024. Trykkontrollsertifikat er et myndighetspålagt sertifikat for ledende bore- og brønnpersonell.
Vi tilbyr kurs om trykkontroll IWCF-sertifisering boring - level 2. IWCF er et internasjonalt sertifiseringsorgan, med hovedkontor i Montrose i UK, og er likestilt med IADC iht Norsk Olje & Gass Retningslinje 024.
Vi tilbyr kurs om trykkontroll IWCF-sertifisering boring - level 3 og 4. IWCF er et internasjonalt sertifiseringsorgan, med hovedkontor i Montrose i UK. Trykkontrollsertifikat er et myndighetspålagt sertifikat for ledende bore- og brønnpersonell. Det skal fornyes annen hvert år.
Vi tilbyr kurs om trykkontroll IWCF-sertifisering brønnservice - level 2. IWCF er et internasjonalt sertifiseringsorgan, med hovedkontor i Montrose i UK, og er likestilt med IADC iht Norsk Olje & Gass Retningslinje 024.
Vi tilbyr kurs om trykkontroll IWCF-sertifisering brønnservice - level 3 og 4. Trykkontrollsertifikat for Brønnservice (Well Intervention) er et myndighetspålagt sertifikat for ledende bore- og brønnpersonell. Det skal fornyes annen hvert år.
Vi tilbyr kurs om trykkontroll IWCF-sertifisering brønnservice - level 3 og 4 på engelsk. Trykkontrollsertifikat for Brønnservice (Well Intervention) er et myndighetspålagt sertifikat for ledende bore- og brønnpersonell. Det skal fornyes annen hvert år.
Kurset bygger på Offshore Norges retningslinje 143 - anbefalte retningslinje for opplæring i arbeid på hydrokarbonførende systemer, håndbok i "Fittings og small bore tubing systemer", tidligere OLF-120.
Kurset kan gjerne arrangeres som et bedriftsinternt kurs, ute i bedriften eller på vårt kurssenter på Geilo. Passer ikke kursdatoene eller du ønsker tilbud om kurs i bedrift/kurssenter. "DROP-IN" etter avtale over GoogleMeet eller ved oppmøte på kontor på Fjellhamar eller på vårt kurssenter på Geilo
Vi tilbyr kurs i Hydraulikk - Slanger, rør og fittings. Kurset er for deg som installerer og vedlikeholder slanger, rør og fittings i hydraulikksystemer i alle typer anlegg både off-shore og on-shore. kurset består av to selvstendige kurs: Slangepressing og Fittings and small bore tubing systemer.
Vi tilbyr grunnkurs i hydraulikk I. Kurset går over 5 dager, og har ca 50/50 fordeling av teoretisk gjennomgang i klasserom og praktiske øvelser i vårt hydraulikklaboratorium. Kursdeltagerne deles inn i grupper og roterer i et system - veiledet av flere svært dyktige instruktører.
Vi tilbyr videregåendekurs i hydraulikk II. Hydraulikk II er en videreføring av Hydraulikk I. Deltagerne vil etter kurset ha bedre forståelse for mer komplekse hydraulikkskjemaer, mer omfattende systemforståelse, og en innføring i flere sammensatte komponenter.
Vi tilbyr videregåendekurs Hydraulikk III - Proporsjonalhydraulikk. Med grunnleggende hydraulikkompetanse fra Hydraulikk I og II eller tilsvarende, vil dette kurset gi deg en god innføring av komponenter og systemer med proporsjonalt hydraulisk utstyr.
Vi tilbyr kurs i Hydraulikk III - Vannkraftverk. Kurs i systemforståelse, feilsøking og drift av turbinregulatorer og damluker. Dette kurset tar for seg hydraulikken i et vannkraftverk med hovedvekt på turbinregulatorer og damluker.
Vi tilbyr kurs i Hydraulikk IV. Feilsøking, drift og vedlikehold av hydrauliske anlegg. Dette kurset tar sikte på å øke deltagernes evne til logisk feilsøking gjennom teoretisk kunnskap og praktiske øvelser på hydraulisk utstyr.
Dette er et spesialtilpasset kurs innen grunnleggende hydraulikk med hovedvekt på hydrauliske styringer i vannveien.
Vi tilbyr kurs i Kule- og rullelager I. 2/3 av alle lagerhavarier skyldes at disse behandles feil enten ved montering eller drift.
Vi tilbyr kurs i Oppretting av roterende utstyr. Kurset gir en grundig gjennomgang av prinsipper, forutsetninger, toleranser og metoder for et godt opprettingsresultat. En stor del av kurset er lagt opp med praktiske øvelser.
Vi tilbyr grunnkurs i PLS I. Dette kurset er for deg som skal lære om PLS og hvordan du kan drifte og overvåke styresystemer med PLS.
Vi tilbyr videregåendekurs i PLS II. Dette er et videregående kurs i PLS-programmering med fokus på avansert bruk av signaler og behandling av disse. På kurset lærer du om reguleringsteknikk og alarmhåndtering, datafangst og logging, samt feilsøking med PLS.
Vi tilbyr kurset Pumper og tetninger I. Feilsøking, drift, vedlikehold og operasjonsforståelse for operatører, prosessteknikere og mekanikere. Kurset går over 5 dager, og har ca 50/50 fordeling av teoretisk gjennomgang i klasserom og praktiske øvelser i vårt pumpelaboratorium.
På kurset lærer du om pumpesystemets terminologi, komponenter og fysikk samt begreper og prinsipper for om hvordan de enkelte elementene i pumpesystemet fungerer så vel som systemet i sin helhet. Det blir lagt vekt på å forstå forholdet og samspillet mellom komponentene som utgjør hele pumpesystemet
Vi tilbyr kurs sikkerhetsventiler - PSV/PRV. Kurset gir en innføring i behandling og virkemåte av de forskjellige typer sikkerhetsventiler.
Vi tilbyr kurs i Slangepressing. På kurset vil du lære å velge riktige slanger, slangetyper, koblinger og presse dette sammen til en komplett hydraulikkslange. Kurset kombinerer teori og praksis og avsluttes med en skriftlig prøve.
Vi tilbyr kurs i Systematisk tilstandskontroll av trykkluftbeholdere. Kurs for deg som skal utføre systematisk tilstandskontroll av trykkluftbeholdere.
Vi tilbyr kurset trykkluft I. Grunnleggende kurs for deg som skal drive daglig, ukentlig og månedlig ettersyn av trykkluftanlegg med kompressorer og tørkere.
Vi tilbyr kurset Ventilteknikk kurs NOG-143. Dette kurset en grunnleggende kompetanse basert på aktuelle ventiltyper og aktuatorer som er installert og nyttet i prosessanlegg både on- og offshore, og opplæringen følger NOG´s læreplan for kurs i ventilteknikk.
Vibrasjonsanalyse av roterende maskiner, hvordan lære seg maskinens språk? Kurset går over 5 dager med en blanding av teori og praktiske øvelser. Gjennom vibrasjonsanalysen kan man kontinuerlig observere et objekts aktuelle tilstand over tid.
Vi tilbyr gass- sikkerhet. Det er arbeidsgivers ansvar at det er foretatt nødvendig dokumentert opplæring ved bruk av gass.
We provide course about CK 500 Module 7 rig stability and ballasting. After the course the participants should have a comprehensive insight into managing stability of MODUs. Duration of the seminar is 4 days and the maximum number of participants is 18.
We provide course about CK 618 IGF advanced. By this course the participants shall gain familiarity with physical and chemical properties of fuels, competence of operate controls, ability to perform all operations, plan and monitor bunkering of a ship subject to the IGF code.
Vi tilbyr kurs om EP 704 E-Læring Maritime Batteri Systemer. Ettersom verdens klima endrer seg, ser vi stadig nye tiltak for å kunne redusere utslipp av farlige gasser til atmosfæren. Nytenkning og utvikling av ny teknologi gjør at vi kan redusere utslippene.
We provide course about EP 704 E-Læring Maritime Batteri Systemer. As the world´s climate changes, we are constantly seeing new measures to reduce emissions of dangerous gases into the atmosphere. Innovative thinking and the development of new technology enable us to reduce emissions.
We provide course about IGF Basic. By this course the participants shall gain basic knowledge to be able to contribute to the safe operation of a ship subject to the IGF code.
We provide course about ST 501 Module 9 Rig Maritime Operations. After the course participants should have increased knowledge of conditions effecting operations aboard MODUs and relevant regulations. Duration of the course is 4 days and the maximum number of participants is 18.
We provide course about ST 502 Module 10 Rig Manoeuvring. After the course participants should have an understanding of and training in maneuvering MODUs. Duration of the course is 4 days and the maximum number of participants is 18.