I denne kategorien finner du alle typer offshore kurs som petroleum, olje og gass, borekurs, brønn og brønnteknikk, trykkurs og avfallshåndtering offshore. HMS kurs og sikkerhetskurs finner du under kategorien HMS ? Helse Miljø og Sikkerhet. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at alle sikkerhetskurs er samlet i kategorien HMS og førstehjelp. Det er også en egen kategori for sikkerhetskurs offshore.
Vi tilbyr vi et komprimert fysikk 2 kurs / støtte i studieretningsfaget. Kurset dekker pensum for faget i videregående skole og følger i fagplanen for fysikk 2. Deltakerne på kurset får god og tradisjonell klasseromsundervisning eller privatundervisning en kveld i uken frem mot eksamen.
Vi tilbyr kurs i matematikk der vi går gjennom pensum i både R1 og R2 og hensikten mot eksamen matematikk R2. Du får 1 time gratis undervisning før du velger oss. Grunnleggende 1T/2mx, overlapper med til R2 med god opplæring. NB! Du får beste opplæring.
Vi tilbyr kurs i matematikk R2 der vi går gjennom pensum ihh. til læreplanen. Du får 1 time gratis undervisning før du velger oss.
Vi tilbyr kurs i mekanikk på Høgskole nivå . Vi er skreddersydd til ditt nivå. Bøyespenninger Kraften som fundamentalt prinsipp i mekanikken. Kraftsystemer, opplagringssystemer, likevekt for krefter og momenter. Statisk bestemte konstruksjoner i planet, fagverk, leddkonstruksjoner.
Kurset bygger på Offshore Norges retningslinje 143 - anbefalte retningslinje for opplæring i arbeid på hydrokarbonførende systemer, håndbok i "Fittings og small bore tubing systemer", tidligere OLF-120.
Vi tilbyr kurs i Hydraulikk - Slanger, rør og fittings. Kurset er for deg som installerer og vedlikeholder slanger, rør og fittings i hydraulikksystemer i alle typer anlegg både off-shore og on-shore. kurset består av to selvstendige kurs: Slangepressing og Fittings and small bore tubing systemer.
Vi tilbyr grunnkurs i hydraulikk I. Kurset går over 5 dager, og har ca 50/50 fordeling av teoretisk gjennomgang i klasserom og praktiske øvelser i vårt hydraulikklaboratorium. Kursdeltagerne deles inn i grupper og roterer i et system - veiledet av flere svært dyktige instruktører.
Vi tilbyr videregåendekurs i hydraulikk II. Hydraulikk II er en videreføring av Hydraulikk I. Deltagerne vil etter kurset ha bedre forståelse for mer komplekse hydraulikkskjemaer, mer omfattende systemforståelse, og en innføring i flere sammensatte komponenter.
Vi tilbyr videregåendekurs Hydraulikk III - Proporsjonalhydraulikk. Med grunnleggende hydraulikkompetanse fra Hydraulikk I og II eller tilsvarende, vil dette kurset gi deg en god innføring av komponenter og systemer med proporsjonalt hydraulisk utstyr.
Vi tilbyr kurs i Hydraulikk III - Vannkraftverk. Kurs i systemforståelse, feilsøking og drift av turbinregulatorer og damluker. Dette kurset tar for seg hydraulikken i et vannkraftverk med hovedvekt på turbinregulatorer og damluker.
Vi tilbyr kurs i Hydraulikk IV. Feilsøking, drift og vedlikehold av hydrauliske anlegg. Dette kurset tar sikte på å øke deltagernes evne til logisk feilsøking gjennom teoretisk kunnskap og praktiske øvelser på hydraulisk utstyr.
Dette er et spesialtilpasset kurs innen grunnleggende hydraulikk med hovedvekt på hydrauliske styringer i vannveien.
Vi tilbyr kurs i Kule- og rullelager I. 2/3 av alle lagerhavarier skyldes at disse behandles feil enten ved montering eller drift.
Vi tilbyr kurs i Oppretting av roterende utstyr. Kurset gir en grundig gjennomgang av prinsipper, forutsetninger, toleranser og metoder for et godt opprettingsresultat. En stor del av kurset er lagt opp med praktiske øvelser.
Vi tilbyr grunnkurs i PLS I. Dette kurset er for deg som skal lære om PLS og hvordan du kan drifte og overvåke styresystemer med PLS.
Vi tilbyr videregåendekurs i PLS II. Dette er et videregående kurs i PLS-programmering med fokus på avansert bruk av signaler og behandling av disse. På kurset lærer du om reguleringsteknikk og alarmhåndtering, datafangst og logging, samt feilsøking med PLS.
Vi tilbyr kurset Pumper og tetninger I. Feilsøking, drift, vedlikehold og operasjonsforståelse for operatører, prosessteknikere og mekanikere. Kurset går over 5 dager, og har ca 50/50 fordeling av teoretisk gjennomgang i klasserom og praktiske øvelser i vårt pumpelaboratorium.
På kurset lærer du om pumpesystemets terminologi, komponenter og fysikk samt begreper og prinsipper for om hvordan de enkelte elementene i pumpesystemet fungerer så vel som systemet i sin helhet. Det blir lagt vekt på å forstå forholdet og samspillet mellom komponentene som utgjør hele pumpesystemet
Vi tilbyr kurs sikkerhetsventiler - PSV/PRV. Kurset gir en innføring i behandling og virkemåte av de forskjellige typer sikkerhetsventiler.
Vi tilbyr kurs i Slangepressing. På kurset vil du lære å velge riktige slanger, slangetyper, koblinger og presse dette sammen til en komplett hydraulikkslange. Kurset kombinerer teori og praksis og avsluttes med en skriftlig prøve.
Vi tilbyr kurset Ventilteknikk kurs NOG-143. Dette kurset en grunnleggende kompetanse basert på aktuelle ventiltyper og aktuatorer som er installert og nyttet i prosessanlegg både on- og offshore, og opplæringen følger NOG´s læreplan for kurs i ventilteknikk.
Vibrasjonsanalyse av roterende maskiner, hvordan lære seg maskinens språk? Kurset går over 5 dager med en blanding av teori og praktiske øvelser. Gjennom vibrasjonsanalysen kan man kontinuerlig observere et objekts aktuelle tilstand over tid.
Kurs i kontroll av ståltau Kurset er ment å gi deltakere en god teoretisk grunnopplæring på ståltau ihht ISO 4309. Kurset skal gi elevene god innsikt i prinsippene for ståltauets oppbygging, konstruksjon og virkemåte, samt innsikt i hvordan kontroll av ståltau gjennomføres
Vi tilbyr kurs om Norsok R-003N. Opplæringen skal gi en generell forståelse for oppbygging, innhold og bidra til et akseptert sikkerhetsnivå for personell, miljø og materielle verdier i planlegging og utførelse av løfteoperasjoner.
We provide rigger course module P-2.4, P-4.4. The purpose of the training is to give prospective riggers good theoretical and practical training in the safe use of rigging equipment, fall protection systems and simple lifting devices.
Vi tilbyr riggerkurs modul P-2.4 + P-4.4. Opplæringen skal gi blivende riggere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av: fallsikringsutstyr, enkle løfteinnretninger og riggerutstyr.
We provide course about safe use of lifting equipment R-003 in english. The course addresses requirments for training, roles and responsibilities as well as laws and regulations linked to the standard. The course is updated to 2017 revision.
Vi tilbyr kurs om støping av sockets. Målsettingen med kurset er er å gi personell en god teoretisk og praktisk grunnopplæring på støping av sockets iht EN-13411-4.
Vårt fallsikringskurs gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i fallsikring og bruk og valg av fallsikringsutstyr. Kurset vil også gi deltakerne kunnskap om oppbevaring, vedlikehold og kassering av utstyr.
Vi tilbyr riggerkurs modul P-2.4 + P-4.4. Målsettingen er at etter gjennomført kurs skal deltakeren være i stand til å utføre sikre løfteoperasjoner og rigging ved bruk av enkle løfteinnretninger.
Vi tilbyr grunnkurs i verne og miljøarbeid offshore. Målsettingen er at etter gjennomført kurs skal deltakerne ha den nødvendige kompetanse arbeidsmiljøloven krever av verneombud, ledere og representanter i AMU, slik at de kan praktisere sine verv på en fullgod måte.
Alle som jobber offshore som skal flytte last som krever løfteutstyr, vinsjer og taljer for å gjennomføres, må ha gjennomført et rigger kurs. Dette kurset gir god praktisk grunnopplæring i modulene P-2.4 og P-4.4 så du trygt kan utføre arbeid på offshore rigger.
Vi tilbyr gasskontrollør (Repetisjon). Kurset bygger på Forskrift 703 Utførelse av arbeid og Forskrift 704 Tiltaks- og grenseverdier..
Vi tilbyr gasskontrollør (Sertifikatutsteder) for bedrifter. Kurset bygger på Forskrift 703 Utførelse av arbeid og Forskrift 704 Tiltaks- og grenseverdier.
Vi tilbyr kurs i slokkeøvelse for bedrifter. Kurset er rettet mot arbeid i eksplosjonsfarlige og / eller helseskadelig atmosfærer.
Vi tilbyr kurs i F- gass fornyelse. Nå er krav om 5 års gyldighet på F-gass sertifikater innført. Er sertifikatet ditt fem år eller eldre, må du fornye det for å jobbe lovlig.
Vi tilbyr kurs i F- gass, Du må ha et gyldig F-gass sertifikat for å installere luft-til-luft-varmepumper og split luft-til-vann-varmepumper samt om du gjør inngrep i kuldekretsen i andre typer kulde- og varmepumpeanlegg.
Vi tilbyr hardloddekurs. Fra 1. juli 2022 må du dokumentere loddeferdigheter for å få f-gass-sertifikat også i kategori 2. Lær det du trenger på vårt hardloddekurs. For å få f-gass-sertifikat må du vise at du kan sveise eller lodde permanente, tette sammenføyninger i kulde- og varmepumpesystemer.