I kategorien innovasjon finner du kurs for nytenkning og innovasjon. Temaer som forandring, kreativitet og nyskapning er blitt en stadig viktigere del av leder- og organisasjonsutviklingsprogrammer. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr kurs om design thinking - for innovasjon og nytenkning. Design thinking er etterspurt kompetanse når det gjelder å jobbe innovativt for å kunne tilby nye og forbedrede tjenester og helhetlige brukeropplevelser.
Vi tilbyr bachelor i innovasjon og forretningsutvikling. Vil du bidra til å skape historie? Med en bachelor i innovasjon og forretningsutvikling får du kunnskapen du trenger for å skape morgendagens løsninger, tjenester og produkter.
Vi tilbyr kurs i Kritisk tenkning og problemløsning er viktige nøkkelkompetanser for ledere og team for å håndtere kompleksitet, fremme innovasjon og skape en kultur for kontinuerlig læring.
Vi tilbyr webinar om Canvas del 1: strategi- og innovasjonsverktøy for forretningsmodellering. Kurset gir en innføring i hvordan styret og toppledelsen kan bruke Alexander Osterwalder sine enkle metoder og modeller.
Vi tilbyr kurs om omstilling og innovasjon som webinar. Bedrifters rammebetingelser endres stadig raskere. Bransjegrensene hviskes ut, nye konkurrenter entrer scenen og de konkurransefortrinnene man har i dag kan bli en hemsko i morgen.
Vi tilbyr kurs om omstilling og innovasjon i styrerom som webinar. Ett komprimert og nyttig kurs med mange verdifulle tips og råd, "live" med styrekonsulent - enten via Teams eller Zoom. Mulighet for å stille spørsmål mm. underveis.
Keynote Speakers: Introducing Affiliated Honorary Research Fellow: Family homestead settlements and ecological villages: State policy of social entrepreneurship development: Innovations as an engine of the economy
Sosialentreprenørskolen INS er det første og eneste organiserte opplæringstilbud i sosialt entreprenørskap rettet mot både teoretikere og praktikere i faget sosialt entreprenørskap.
Kurset gir økt kunnskap om den sosiale innovasjonsprosessen, både i eksisterende og nye bedrifter og i offentlig virksomhet. Behovet for hjelp og støtte til de svake og utslåtte i samfunnet har aldri vært større.
Kurset gir økt kunnskap om innovasjonsprosessen, både i eksisterende bedrifter og ved nye virksomheter.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Co-creation. Kurset handler om en annerledes måte å innovere på. Emnet viser hvordan organisasjoner kan samarbeide med eksterne interessenter utenfor organisasjonen for å skape og utvikle nye produkter og tjenester.
Vi tilbyr nettbasert kurs om innovasjon og bærekraft Med utgangspunkt i bærekraftsmålene vil emnet se på hvordan bærekraft kan benyttes som en viktig driver for innovasjon og hvordan innovasjon vil være nødvendig for å oppnå bærekraft.
Vi tilbyr nettkurs i kreativitet, innovasjon og nyskapning. Emnet handler om kreativitet og innovasjon og utfordringen med å bygge innovative organisasjoner. Kreativitet, innovasjon og nyskapning gir deg innsikt i faktorer som fremmer og hemmer kreativitet i individ, i team og i organisasjoner.
Vi tilbyr nettbasert kurs om læring, kreativitet og innovasjon. I dette emnet tilegner du deg kunnskap om teoretiske perspektiver for hva kreativitet og innovasjon er, og hva som kjennetegner de praksiser der disse inngår i undervisning og arbeidsliv.
Vi tilbyr kurs i innovasjon som webinar. En forutsetning for å drive vellykket forretningsutvikling, er at kundene både ønsker og er villige til å betale for de produktene og tjenestene bedriften utvikler.
Vi tilbyr kurs i innovasjon som webinar. Uttrykk som maskinlæring, optimalisering, kunstig intelligens og roboter er veldig populære for tiden. Men hva betyr egentlig disse begrepene? Hvilke problemer er det teknologiene skal løse? Hva trenger en leder å vite?
Veien mot 2030 kan fortone seg krevende. I en serie på 3 Digitale Workshops, er målet for den første at dere skal kartlegge nåværende og ønsket fremtidig posisjon i markedet. Deretter skal dere kartlegge hvilke ressurser som er nødvendig for å nå fremtidige mål.
For Workshop nummer 2 under temaet “Roadmap 2030 - en krevende vei mot 2030” er målet å kartlegge lønnsomhet for ulike aktivitetsområder, og prosesser innenfor hvert område. Dette for å sikre at man ikke satser på aktiviteter som i fremtiden vil være truet av dårlig lønnsomhet.
For Workshop nummer 3 under temaet “Roadmap 2030 - en krevende vei mot 2030” er målet å kartlegge fremtidige krav og hvilke ressurser som kreves for ulike aktivitetsområder, og prosesser innenfor hvert område.
Veien mot 2030 kan fortone seg krevende. Vi starter nå en serie korte webinar i lunstid om veien for SMB-bedrifter inn i det grønne skiftet. Vi inviterer til å bli med på en reise der vi jakter på lønnsomhet for deltakerne i en uoversiktlig framtid, men der vi sammen finner fram til gode løsninger.