I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr nettkurs om arbeid i høyden. Fall fra høyde er en av de mest vanlige årsakene til arbeidsrelaterte ulykker, skader og dødsfall. Arbeid i høyden er alt arbeid hvor en person kan falle fra et nivå til et lavere nivå og skade seg.
Vi tilbyr nettkurs om arbeid i høyden på engelsk. Fall fra høyde er en av de mest vanlige årsakene til arbeidsrelaterte ulykker, skader og dødsfall. Arbeid i høyden er alt arbeid hvor en person kan falle fra et nivå til et lavere nivå og skade seg.
Vi tilbyr nettkurs om arbeid i høyden på polsk. Fall fra høyde er en av de mest vanlige årsakene til arbeidsrelaterte ulykker, skader og dødsfall. Arbeid i høyden er alt arbeid hvor en person kan falle fra et nivå til et lavere nivå og skade seg.
Vi tilbyr nettkurs om FSE for instruert personell. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap pålegger instruerte personer en årlig gjennomgang av "Forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg - FSE".
Vi tilbyr nettkurs om FSE for instruert personell på engelsk. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap pålegger instruerte personer en årlig gjennomgang av "Forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg - FSE".
Vi tilbyr nettkurs om FSE for instruert personell på polsk. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap pålegger instruerte personer en årlig gjennomgang av "Forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg - FSE".
Vi tilbyr nettkurs om FSE høy- og lavspenning. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høy- og lavspenning på engelsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høy- og lavspenning på polsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning på engelsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE høyspenning på polsk. Etter gjennomført kurs skal deltakeren ha en bevisst holdning til elsikkerhet, slik at antall personskader og materielle skader kan reduseres. Kurset tilfredsstiller myndighetenes krav om teoretisk oppdatering i FSE min. hver 12 mnd.
Vi tilbyr nettkurs om FSE lavspenning. FSE - «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg» pålegger elektrofagarbeidere og annet personell som jobber på eller nær elektriske anlegg å gjennomgå FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr nettkurs om FSE lavspenning på engelsk. FSE - «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg» pålegger elektrofagarbeidere og annet personell som jobber på eller nær elektriske anlegg å gjennomgå FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr nettkurs om FSE lavspenning på polsk. FSE - «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg» pålegger elektrofagarbeidere og annet personell som jobber på eller nær elektriske anlegg å gjennomgå FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for elektropersonell. I løpet av kurset vil du lære deg de grunnleggende prinsippene for å utøve livreddende førstehjelp ute, i hjemmet eller på arbeidsplassen. Kurset er basert på nasjonale rettingslinjer, og gir deg nødvendig teoretisk opplæring.
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for elektropersonell på engelsk. I løpet av kurset vil du lære deg de grunnleggende prinsippene for å utøve livreddende førstehjelp ute, i hjemmet eller på arbeidsplassen. Kurset er basert på nasjonale rettingslinjer, og gir deg nødvendig teoretisk opplæring.
Vi tilbyr nettkurs om førstehjelp for elektropersonell på polsk. I løpet av kurset vil du lære deg de grunnleggende prinsippene for å utøve livreddende førstehjelp ute, i hjemmet eller på arbeidsplassen. Kurset er basert på nasjonale rettingslinjer, og gir deg nødvendig teoretisk opplæring.
Vi tilbyr nettkurs om hvordan håndtere asbest i et byggeprosjekt. Forskrift om utførelse av arbeid § 4-5 stiller krav til virksomheter som skal arbeide med asbest. Alle som skal håndtere asbest skal ha særskilt opplæring.
Vi tilbyr nettkurs om sikker bruk av kjemikalier. Arbeidsmiljøloven stiller krav til at alle arbeidstakere skal ha opplæring i arbeid med farlige kjemikalier. Kurset gir en dokumentert og grunnleggende opplæring i helsefarer forbundet med kjemikaliehåndtering.
Vi tilbyr nettkurs på engelsk om sikker bruk av kjemikalier. Arbeidsmiljøloven stiller krav til at alle arbeidstakere skal ha opplæring i arbeid med farlige kjemikalier. Kurset gir en dokumentert og grunnleggende opplæring i helsefarer forbundet med kjemikaliehåndtering.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som nettkurs. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som nettkurs på engelsk. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som nettkurs på polsk. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - grunnkurs. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - spesialisering. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Temakurset gir det en oversikt over prinsipper og gradering av innvendige skiller i tavler (Form). Kurset beskriver også utførelsen av de forskjellige formkravene, behovsvurdering og typiske anvendelsesområder.
Vi tilbyr kurs i FSE Lav og høyspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr kurs i FSE lavspenning med førstehjelp for elektrobransjen som e-læring. Sikkerhetsforskriften stiller krav til bedrifter om at det må gis nødvendig opplæring av personell innen FSE (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg).
Vi tilbyr HMS-kurs for ledere i bygg- og anleggsbransjen som e-læring. Obligatorisk HMS-opplæring for ledere i henhold til Arbeidsmiljøloven §3-5: Arbeidsgivers plikt til å gjennomgå opplæring i helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid.
Kurset gir deltakerne en forståelse for RCM-prosessen og de grunnleggende prinsippene. Deltakerne får en generell forståelse for hva RCM er, hvordan metoden implementeres og hvordan den kan hjelpe med å oppnå organisasjonens pålitelighetsmål.
Koordinatorskolen ble etablert i 2013 for å bidra til at markedet skulle få tilgang til kompetente koordinatorer innen sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA). Kurset er et samarbeid mellom Norges bygg- og eiendomsforening, Quality Norway og Tekna.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om kvalifikasjonskrav for arbeid i installerte tavler og EX-tavler. I løpet av ca. 2 timer gir temakurset en oversikt over kvalifikasjonskrav og ansvarsforhold ved arbeid i installerte tavler og bygging av de forskjellige kapslingstyper som anvendes i Ex-soner.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om maskininstallasjoner i næringsbygg- regelverk og fallgruver. I dette temakurset ser vi på regelverk og fallgruver og maskinforskriftens innvirkninger på maskininstallasjoner i næringsbygg.
Vi tilbyr nettkurs om mineralittpuss - egenskaper og reparasjon. Edelpussen kjent som mineralittpuss, var en svært vanlig sluttbehandling på murbygg i Norge i perioden 1900-1970. Mange private, offentlige, og monumentale bygg har fasader med denne vakre og holdbare pusstypen.
Vi er inne i en tid hvor det skjer mye som får stor betydning for den eksisterende bygningsmasse. Stikkord som klimaendring og klimaavtale, sirkulær økonomi mm. EU besluttet i 2018 at de skal oppgradere 35 millioner bygninger i perioden 2020 – 2030.
Vi tibyr koppdateringskurs for SHA-koordinatorer som nettkurs. Har du tidligere deltatt på koordinatorskolen og/eller trenger en oppdatering? Da er dette kurs for deg!
Vi tilbyr temakurs om aktuelle problemstillinger i NEK EN 60 204 for maskin- og tavlebyggere som interaktivt nettkurs. I dette temakurset gjennomgår vi normen som i sin helhet benyttes ved konstruksjon, endring og ombygging av maskiner.
Vi tilbyr kurs i tavleskolen modul 2 som nettbasert undervisning. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig kompetanse om tavlemontøryrket, tavlemarkedet og tavleprodusentenes rolle.
Vi tilbyr tavlestandarden – NEK 439 - nettkurs. Tavleproduksjon krever inngående kjennskap til tavlestandarden NEK 439. NEK 439-serien skal legges til grunn for all produksjon av elektrotavler til bygg, industri og maskinanlegg.
Vi tilbyr temakurs om når pumpe- og tetningssystemet ditt betyr noe som nettbasert undervisning. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og forståelse av deres pumpe og tetningssystem slik at de kan gjøre nødvendige tiltak for å redusere uventede stopp og kostnader.
Vi tilbyr kurs Temakurs: Bevaringsverdige bygg – Innføring i vernebestemmelser og kulturminneverdier. Kulturminner er verdier for både publikum og eiere, men de kan også være utfordrende å forvalte på en god måte.
Vi tilbyr temakurs om tavledokumentasjon og tavleløsninger ved en eller flere strømkilder iht. NEK 400:2022 som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en 10-punkts oversikt over relevant tavledokumentasjon.
Anleggseiere har selv ansvar for vedlikehold av tavler i egne anlegg. Da vedlikehold ofte forsømmes, skyldes dette ofte mangel på informasjon og kunnskap om vedlikeholdsbehovet for sikker drift over tid.
Du vil lære viktigheten av å kartlegge en systematisk tilstand på bygg og vil øke din kompetanse og forståelse, samt se nytteverdien i å bruke NS 3424 som verktøy. Dette er trinn 1 av 2 uavhengige 4-timers temakurs.
Vi tilbyr nettkurs om tilsyn og vurdering av el-tavler. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig tilleggskompetanse for en særskilt vurdering av tilstandsgraden i tavler på bakgrunn av tavlenes regelverk, behovet for sikkerhet og aktuell betjeningskategori.
I dette dagskurset ser vi nærmere på UPS – Uninterruptible Power Supply – og du får oppklarende kunnskap om statiske UPS’ er, installasjon og tilkobling av disse med fokus på vern og den øvrige utførelsen i tavlene. Kurset vil gi deg den tekniske forståelsen og de gode løsningene i praksis.
Kulturminner er verdier for både publikum og eiere, men de kan også være utfordrende å utvikle på en god måte. I dette kurset vil vi formidle hva som skal til for å sikre prosesser i prosjektteamet og mot vernemyndighetene som utløser merverdiene.
Vi tilbyr kurs om verifikasjon og dokumentasjon av el-tavler som interaktivt nettkurs. I dette nettkurset vil du øke din kompetanse og forståelse, og se nytteverdien i tavlenormen NEK 439 som verktøy.
Man kan fornye ADK sertifikatet - webinar, men det må skje før sertifikatet går ut (gyldig ADK1 sertifikat vil være utløpsdato + 6 måneder). Ved revideringen av ADK-læreplanen i 2008, ble det inkludert en tidsramme for gyldigheten av ADK-sertifikatet.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 1 på forespørsel. Arbeidsvarsling 1-kurset er en opplæring som gir deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å kunne planlegge og utføre sikker arbeidsvarsling i vei- og anleggsprosjekter.
Vi tilbyr webinar i arbeidsvarsling 1. Arbeidsvarsling 1-kurset er en opplæring som gir deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å kunne planlegge og utføre sikker arbeidsvarsling i vei- og anleggsprosjekter.
Vi tilbyr kurs i arbeidsvarsling 2 på forespørsel. Dette kurset er pålagt ved lov for de som planlegger og har ansvar for arbeidet, og som er ansvarlige for å sende inn søknader til kommunen/Statens vegvesen.
Dette kurset er pålagt ved lov for de som planlegger og har ansvar for arbeidet, og som er ansvarlige for å sende inn søknader til kommunen/Statens vegvesen. Ansatte som skal være ansvarlige for arbeidsvarsling må ha dokumentert kurs i Arbeidsvarsling 2.
Du vil lære om asbest, dets historie, farer forbundet med materialet, hvor asbest finnes, og hvordan man identifiserer asbestholdige produkter. Det dekkes også lover og forskrifter relatert til asbest, samt kravene som gjelder for både arbeidstakere og arbeidsgivere.
Forskrift om utførelse av arbeid § 17-5, fastslår at personer som bruker stillas må ha opplæring i hvordan man bruker stillas. Stillas Brukerkurs er et kurs som er utviklet for å gi deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å bruke stillas på en trygg og effektiv måte.
Regelverket for utførelse av arbeid § 17-3 pålegger de som skal bygge stillas i en høyde mellom 2 og 9 meter å ha dokumentert opplæring. Kurset dekker den teoretiske delen av opplæringen og er i samsvar med gjeldende forskrifter og NS 9700-1:2016.
Vi tilbyr kurs i Asbest - grunnkurs. Et kurs for arbeidstakere som i jobbsammenheng risikerer å møte på materialer som inneholder asbest. Formålet er å styrke den generelle kunnskapen om asbest for både profesjonelle og privatpersoner.
Vi tilbyr nettkurs fallsikring. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.
Arbeid i høyder over 1 meter er lovpålagt å planlegge, mens i arbeid over 2 meter må de ansatte være sikret mot fall, helst i form av kollektiv sikring som f.eks. rekkverk. Når dette ikke er mulig må personlig fallsikringsutstyr benyttes, men da må også opplæring være gjennomført.
Vi tilbyr kurs i Arbeid i høyden / Fallsikring / Stillasbruker. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønskes kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette («Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning» Kap. 8 § 8-1 Gjennomgående krav til opplæring).
Det er av avgjørende betydning å kunne tilby øyeblikkelig assistanse når noen opplever akutt sykdom eller blir rammet av en ulykke. Rask respons kan bokstavelig talt redde liv.
Kurset gir en introduksjon til HMS-prinsippene for nyansatte. Dette HMS-kurset er rettet spesielt mot bygg og anlegg. I kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer.
Nettkurset gir deg også innsikt i kartlegging, risikovurdering, utarbeidelse av plan og tiltak på arbeidsplassen ved montasje av modulbygg, og ser på de ulike sikkerhetsutfordringene knyttet til din bransje. Dette kurset gir essensielt HMS opplæring for de som er involvert i bygg av modulbygg.
Nettbasert kurs i HMS for renholdsoperatører. Dette kurset gir dokumentert opplæring i samsvar med Arbeidstilsynets krav. Arbeidstilsynet krever at arbeidsgivere sørger for at alle ansatte får opplæring og informasjon om sikker håndtering av rengjøringskjemikalier.
Dette er et informasjonskurs/kjennskapskurs om asbest. Kurset er en introduksjon for personer som ønsker å lære mer om asbest og farene knyttet til materialet, og tilfredsstiller kravene til dokumentert kompetanse i forhold til arbeidsmiljølovens paragraf 3-2.
Innføring i HMS er et innføringskurs i HMS-reglene. I nettkurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter. Nettkurset inneholder også nyttig informasjon om hva man skal gjøre i en nødssituasjon.
FSE for instruert personell tilfredstiller kravene i FSE Forskriften (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg). I denne forskriften stilles det krav til nødvendig opplæring av personell som arbeider og drifter elektriske anlegg.
Nettbasert kurs i sikker bruk og håndering av diisocyanater. Dette kurset gir dokumentert opplæring i samsvar med myndighetenes krav.
Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Stillaskurs 2-5 m er i henhold til kravene i forskrift om utførelse av arbeid § 17-2. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 m plattformhøyde må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring.
Stillasmontørkurs over 9 m dekker de teoretiske kravene som stilles til stillasmontører, i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-4 og NS9700-1:2016.
Vårt nettbaserte støy på arbeidsplassen?kurs gir dokumentert teoretisk opplæring i henhold til Arbeidstilsynets krav. Støy er et vanlig fenomen i alles liv. Vi utsettes for den hver eneste dag, uten å være klar over hvor skadelig den kan være.
Vi tilbyr kurs i varm arbeider. Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønsker dere kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
Vi tilbyr nettkurs i varme arbeider på mange språk. Kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering.
Fra 1. januar 2024 må også alle virksomheter med 5 til 9 ansatte ha et verneombud. Tidligere var kravet minimum 10 ansatte. Tilpass kursplanen i ditt eget tempo. Våre interaktive moduler, praktiske oppgaver og ressursrike materialer vil sikre at du får en grundig forståelse av verneombudets rolle og
Vi tilbyr kurs i grunnleggende termografi. Kurset gir en generell innføring i termografi og dets virkemidler. Dette er viktig kunnskap for å kunne få en bredere forståelse av faget termografi og bruksområde.
Vi holder kurset NEK 405-1 Elektrotermograf som webinar. Dette kurset er et sertifiseringskurs i termografi, hvor deltageren lærer seg alle begrep, terminologi, bruk av kamera, teori og praktisk termografering.
Vi holder eksamensforberedende dagskurs for deg som ønsker å ta el-kontroll bolig i henhold til NEK 405-2 som webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektriske feil og bruken av elektrisk utstyr.
Vi tilbyr webinaret NEK 405-2-3:2023 Teknisk tilstandsvurdering av elektriske anlegg i bolig. Frem til nå har flere benyttet 405-2 bolig og brannforebyggende el-kontroll ved eierskifte / avhending av private bolig, leilighet og hytter.
Vi holder eksamensforberedende kurs for deg som ønsker å ta el-kontroll næring i henhold til NEK 405-3. Alle nærings- og industribygg som kontrolleres i henhold til NEK 405-3 kan oppnå rabatt i forsikringspremien dersom man foretar jevnlig kontroll.
Vi holder eksamensforberedende dagskurs i 405-3 Tillegg B Landbruk. Elma Instruments med Frode Andersen (AEK) er godkjent av Landbrukets brannvernkomité (www.lbk.no) for å holde dagskurs i NEK 405-3 Tillegg B Landbruk.
Vi tilbyr kurset sertifisering av datanettverk, LanTEK IV-S. Øk din kompetanse i sertifisering av datanettverk på bare 2 timer med vårt LanTEK IV-S-kurs! Lær hvordan du sikrer kvaliteten på dine nettverksinstallasjoner med sertifiseringsteknologi.
Vi tilbyr kurs om Sluttkontroll – Jordfeilsøking. Kurset gir en generell innføring i de forskjellige metoder for jordfeilsøking, både med og uten spenning. Kurset passer for alle som driver med feilsøking etter jordfeil. Det passer for alt fra lærlinger, montører, til saksbehandlere, installatører,
Vi tilbyr webinar om luttkontroll NEK 400 del 6 inkl. EVSE. Kurset gir en generell innføring i instrumentsikkerhet, verifikasjon og sluttkontroll. Hva som skal eller bør måles og dokumenteres. Sluttkontroll er montørens garanti for at jobben han har gjort er trygg, sikker og i henhold til gjeldene f
Vi tilbyr kurs om verifikasjon av solcelleanlegg NEK 446. Kurset gir en generell innføring i verifikasjon av solcelleanlegg i henhold til NEK 446 og NEK 400. Hva skal eller bør måles og dokumenteres.
Vi tilbyr ESD Kurs / opplæring for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr ESD Sertifisering/Kordinator for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC 7711 & 7721 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs. Certifikat: Passing the examination, IPC certificate will be handed out together with the training materials.
Vi tilbyr IPC J-STD-001 CIS Certified IPC Specialist - Bedriftsinternt. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilby opplæring i IPC J-STD-001 CIT Certified IPC Trainer for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC/WHMA-A-620 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC/WHMA-A-620 CIT Certified IPC Trainer for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC-A-600 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC-A-600 CIT Certified IPC Trainer for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC-A-610 CIS Certified IPC Specialist for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i IPC-A-610 CIT Certified IPC Trainer - Bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i Myklodding HMT Grunnkurs for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i Myklodding HMT resertifisering for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i Myklodding HMT Sertifisering (blyfritt / tinn) for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen.Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilby opplæring i pressterminering for Bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr kurs i SMD (Surface mounted device) Sertifisering for bedrifter. Våre kurs er praktisk rettede kurs for elektronikkbransjen. Vi stiller med kvalifiserte instruktører og alt nødvendig kursmateriell og verktøy på alle kurs.
Vi tilbyr nettbasert kurs om boligutvikling i praksis. Dette er nettstudieutgaven av heldagsfordypningen med samme navn. Nettstudiet henvender seg til mindre eiendomsutviklere og investorer som ønsker å bli det.
Vi tilbyr nettkurs om boligutvikling: Fra tomtekjøp og regulering til salg og overtakelse. Denne modulserien tar for seg veien fra anskaffelse av eiendom, regulering av eiendommen og oppføring av boliger, til salg og overtakelse av bygget. Innholdet tar utgangspunkt i et mellomstort boligprosjekt.
Vi tilbyr kurs om borettslagsmodellen som nettbasert kurs. Som utbygger er det viktig å sette seg inn i borettslagsmodellen, for å unngå fallgruver og for å bli kjent med fordelene som kan oppnås.
Vi tilbyr nettkurs om brannsikkerhet. Senter for eiendomsfag i samarbeid med Firesafe inviterer til nettstudie om brannsikkerhet. Nettstudiet gir deg en komprimert utgave av vår todagers fordypning med Firesafe.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i boligutleie og -forvaltning som live streaming. Boligutleiestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen boligutleie og -forvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i byggherrerollen som live streaming. Byggherrestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram for både offentlige og private byggherrer, eiendomsutviklere og alle som opptrer i rollen som prosjekteier gjennom en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsfinans og -økonomi som live streaming. Eiendomsfinansstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsfinans og -økonomi, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsforvaltning som live streaming. Eiendomsforvalterstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsforvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsutvikling som live streaming. Eiendomsforvalterstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsforvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i utleie av næringseiendom som live streaming. Utleiestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen utleie av næringseiendom, og gir et praktisk rettet kompetanseløft for utleieansvarlige i eiendomssektoren.
Vi tilbyr kurs om bransjestandardene for næringsutleie som live streaming. Sammen med Norsk Eiendom lanserer Senter for eiendomsfag det første offisielle kompetanseprogrammet om bransjestandardene for utleie av næringseiendom.
Vi tilbyr kurs om byggherrens verktøykasse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for den moderne byggherrerollen, med vekt på både teknologiske løsninger og juridiske krav.
Vi tilbyr nettkurs om den juridiske byggeprosessen. Denne modulserien gjennomgår den juridiske byggeprosessen, med utgangspunkt i plan- og bygningslovens prosess for behandling av byggesaker.
Vi tilbyr nettkurs om eiendom som rettigheter og fysisk struktur. Eiendom står sentralt i samfunnet og det reguleres både av det norske lovverket, Grunnloven og EMK -den europeiske menneskerettskonvensjonen. Modulen vil gi den en god oversikt og innføring i eiendomsdannelse.
Vi tilbyr kurs om eiendomsforvalterens verktøykasse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for moderne eiendomsforvaltning, med vekt på både teknologiske løsninger og juridiske krav.
Vi tilbyr kurs om eiendomsforvaltning og økonomistyring som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for økonomistyring for eiendomsforvaltning, med fokus på økonomiske nøkkeltall, leietakerstrategier, inntektsoptimalisering og kostnadsstyring.
Vi tilbyr kurs om eiendomstransaksjoner som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om eiendomstransaksjoner, fra strategisk planlegging til gjennomføring.
Vi tilbyr kurs om eiendomsutviklerens verktøykasse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du utfører sensitivitets- og sikkerhetsanalyser, risikoavlastning og tomteanalyser.
Vi tilbyr kurs om eiendomsutvikling og økonomistyring som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for økonomistyring i eiendomsutvikling, fra idéfase til ferdigstillelse.
Vi tilbyr nettkurs om eiendomsøkonomi. I løpet av kurset blir den faglige gjennomgangen forestås av erfarne rådgivere i BDO, representert ved partner Anders Ramberg og direktør John Giæver.
Vi tilbyr nettkurs om ekspropriasjon, skjønn og verdsettelse. I denne modulserien vil senioradvokat Erik Gjævenes i advokatfirmaet Hjort gå igjennom prosessen rundt ekspropriasjon og hvilke steg som knytter seg til en slik avgjørelse.
Vi tilbyr nettkurs om entreprise fra A til Å. Øystein Myre Bremset leder deg gjennom det viktigste innholdet, for at du skal kunne tilegne deg verdifull kunnskap som forbedrer din verdiskapning som eiendomsaktør.
Vi tilbyr nettkurs om gårdeieransvar. Som eier av bebygd eiendom har du automatisk et juridisk ansvar som ligger til eierrollen, og som i liten grad kan delegeres til andre. Disse ansvarsforholdene er det påkrevet at du som gårdeier forholder deg aktivt til.
Vi tilbyr nettkurs om husleie - endringsarbeider ønsket av leietaker. I dette nettstudiet vil Jens Aas og Christian O. Hartmann gå gjennom endringer ønsket av leietaker, både i forkant av og i leieperioden.
Vi tilbyr nettkurs om husleiegarantier, konkurs og boets rettigheter. I mange leieforhold stilles det garanti for leietakers forpliktelser. Vi ser stadig at den etablerte garantien gir dårligere sikkerhet enn utleier trodde eller ingen sikkerhet overhodet.
Vi tilbyr nettkurs om innføring i eiendomstransaksjoner. Modulserien gir en innføring i eiendomstransaksjoner fra A til Å. Du lærer om hvordan eiendomstransaksjoner blir til, de forskjellige aktørenes roller og om selve transaksjonsprosessen - med due diligence og kontraktsforhandlinger.
Vi tilbyr kurs om kunde- og kontraktsforståelse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om sømløse kundereiser med fokus på leietakerforståelse og servicekvalitet.
Vi tilbyr nettkurs om merverdiavgift og næringseiendom. Merverdiavgift kan være et utfordrende fagfelt å ferdes i. I denne modulserien vil Trond Ingebrigtsen gjennomgå de vesentligste suksesskriterier for en vellykket MVA-strategi.
I denne modulserien vil partner Trond Ingebrigtsen og advokatfullmektig Henrik Smeby, begge fra Advokatfirmaet PwC, dele av sine erfaringer om vellykket MVA-strategi for boligbyggere, med gode praktiske eksempler. Nettstudiet vil også omhandle fallgruver som kan oppstå i den forbindelse.
Vi tilbyr nettkurs om opparbeidelsesplikten og refusjonsreglene. I denne modulserien blir du bedre kjent med opparbeidelsesplikten og refusjonsregelverket som behandles i Plan- og bygningsloven kap. 18.
Vi tilbyr kurs om organisering og kontrahering av byggeprosjekt som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå hvordan menneskelig samspill og strategisk brukertilpasning kan skape merverdi og bedre flyt i byggeprosessen.
Vi tilbyr kurs om overgang fra prosjekt til drift som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan et effektivt samarbeid mellom utvikling, forvaltning og drift kan optimalisere eiendomsprosjekter.
Vi tilbyr nettkurs om praktisk bruk av utbyggingsavtaler. I dette nettstudiet gjennomgår Geir Frøholm og Sofia Bjørck regelverket som gjelder utbyggingsavtaler og vanlige problemstillinger som oppstår i saker som gjelder slike avtaler.
Vi tilbyr kurs om praktisk utleie av boligeiendom som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om hvordan du lykkes med praktisk utleie av boligeiendom, gjennom innsikt i markedstrender, juridiske rammer, servicekvalitet og beste praksis.
Vi tilbyr kurs om prosjektering og samhandling som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om ulike entrepriseformer, sikring av flyt mellom prosjektering og produksjon, og byggherrens oppfølging av prosjekteringen.
Vi tilbyr kurs om prosjektutvikling og kalkulasjon som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du balanserer avkastning og risiko i eiendomsprosjekter.
Vi tilbyr nettkurs om seksjonering fra A til Å - organisering av utviklingsprosjekter. Formålet med denne modulserien er å gi deg oppdatert kunnskap om seksjonering - med særlig vekt på prosess, muligheter og fallgruver ved seksjonering av utviklingsprosjekter.
Vi tilbyr kurs om teknisk og økonomisk eiendomsforvaltning som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for en helhetlig forståelse av teknisk og økonomisk forvaltning.
Vi tilbyr nettkurs om teknisk tilstandsanalyse. I nettstudie av vår årlige fordypning vil du få en komprimert og digital versjon av 2-dagerskurset. Nettstudiet vil gi kunnskap om grunnlaget for og omfanget av analysen for fagområdene bygg, VVS og elektro, med både teoretisk og praktisk tilnærming.
Live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå byggherrens omfattende rolle og ansvar. Du lærer om markeds- og lønnsomhetsanalyser, strategisk lokalisering, verdiberegning og finansiering samt bærekraftige løsninger og kvalitetsprinsipper.
Vi tilbyr kurs om verdiskapende eiendomsforvaltning som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå eiendomsforvaltningens samfunnsrolle samt viktigheten av rolleforståelse i både strategisk, taktisk og operativ forvaltning.
Vi tilbyr nettkurs om verdivurdering av næringseiendom. Formålet med denne modulserien er å gi deg en strukturert gjennomgang innen fagområdet verdivurdering av næringseiendom.
Vi tilbyr kurs om verktøykassen for eiendomsfinans som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å etablere en robust finansieringsstruktur og effektiv økonomistyring i eiendomsorganisasjoner.
Vi tilbyr kurs om vurdering og håndtering av utviklingsrisiko som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du effektivt kan vurdere og håndtere risiko i eiendomsutviklingsprosjekter.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som gjennomføres som live webinar på norsk og engelsk.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr brukerkurs stillas som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs om fallsikring som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i stillasmontør som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.