I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr nettbasert kurs om boligutvikling i praksis. Dette er nettstudieutgaven av heldagsfordypningen med samme navn. Nettstudiet henvender seg til mindre eiendomsutviklere og investorer som ønsker å bli det.
Vi tilbyr nettkurs om boligutvikling: Fra tomtekjøp og regulering til salg og overtakelse. Denne modulserien tar for seg veien fra anskaffelse av eiendom, regulering av eiendommen og oppføring av boliger, til salg og overtakelse av bygget. Innholdet tar utgangspunkt i et mellomstort boligprosjekt.
Vi tilbyr kurs om borettslagsmodellen som nettbasert kurs. Som utbygger er det viktig å sette seg inn i borettslagsmodellen, for å unngå fallgruver og for å bli kjent med fordelene som kan oppnås.
Vi tilbyr nettkurs om byggherreforskriften. I denne modulserien vil Ottar Fiksdal Egset og Stein-Ivar M. Gamlem, begge advokater og partnere i Advokatfirmaet Føyen, gjennomgå byggherreforskriften - med fokus på forskriftens krav, regler og viktighet for håndtering av risiko.
Vi tilbyr nettkurs om eiendomsstrukturering i utviklingsprosjekter. I dette modulserien vil advokatene Sofia Bjørk og Kristine Strandenes gå gjennom betydningen av effektiv eiendomsstrukturering i utviklingsprosjekter samt ulike fremgangsmåter for å oppnå dette.
Vi tilbyr nettkurs om eiendomsutvikling: avtaler og strukturer i utviklingsprosjekter. Formålet med denne modulserien er å gi deg en strukturert gjennomgang av hvordan du kan forbedre egen eiendomsutvikling gjennom gode avtaler og strukturer.
Vi tilbyr nettkurs om entreprise fra A til Å. Øystein Myre Bremset er leder av entreprisegruppen i Advokatfirmaet BAHR. I denne modulserien vil han gå i gjennom hovedelementene som alle entreprisekontrakter består av. Her vil fallgruver - og hvordan disse kan unngås - bli belyst.
Vi tilbyr nettkurs om hvordan lykkes med grunn- og rettighetserverv i utviklingsprosjekter. I denne modulserien vil advokat og partner Odd Walther Moi og senioradvokat Sofia Bjørck, begge fra SANDS, gå igjennom suksesskriterier og fallgruver.
Vi tilbyr nettkurs om merverdiavgift og infrastrukturbidrag med Geir Frøholm og Christian O. Hartmann, SANDS. Hver modulserie er pedagogisk bygd opp, og tilrettelagt for at læringsutbyttet skal være så høyt som mulig.
Vi tilbyr nettkurs om praktisk bruk av utbyggingsavtaler. I dette nettstudiet gjennomgår Geir Frøholm og Sofia Bjørck regelverket som gjelder utbyggingsavtaler og vanlige problemstillinger som oppstår i saker som gjelder slike avtaler.
Vi tilbyr nettkurs om tomtefeste. I denne modulserien undervises det om temaet tomtefeste og dens utfordringer. De tar for seg lover, regler, eksempler og fallgruver - slik at du får en bedre innsikt i hva du kan forvente om du kjøper, selger eller besitter et bygg på en festet eiendom.
Vi tilbyr nettkurs om utvikling av prosjekt i reguleringsfasen. I denne modulserien snakker Per Fretheim og Astrid Humerfelt, begge fra Mad Arkitekter, om eiendomsprosjekter som må reguleres og om hvordan du kan sikre et godt prosjekt og en god prosess gjennom detaljregulering.
Vi tilbyr nettkurs om vurdering av risiko og fallgruver ved eiendomsutvikling. I nettstudiet tar eiendomsadvokatene i BAHR Emilie Ovanger Jørgensen og Øystein Nore Nyhus for seg hvilke risikofaktorer og fallgruver man kan møte på ved planlegging og gjennomføring av et eiendomsutviklingsprosjekt.
E-læringskurset tar deltakeren gjennom standarden med bruk av eksempler fra bedrifter. Kurset er interaktivt, noe som vil si at deltakeren blir testet med kontrollspørsmål og avsluttende eksamen. Kurset kan repeteres og eksamen kan tas på nytt hvis deltakeren ikke består ved første forsøk.
Vi tilbyr digitaltkurs i NS 8401 og NS 8402 Rådgiverkontrakter. Formålet med kurset er å gi en detaljert oversikt over innholdet i NS 8401 og NS 8402, slik at du blir kjent med de rettigheter og plikter som standardene legger på aktørene.
På dette digitale kurset blir NS 8407 Alminnelige kontraktsbestemmelser for totalentrepriser grundig gjennomgått, og det trekkes paralleller til tilsvarende bestemmelser i NS 3431. Totalunderentreprisestandarden NS 8417 blir også behandlet, og gir deg innføring i en viktig standard.
Kjennskap til hvordan et sluttoppgjør skal behandles er svært viktig for å sikre sine krav, enten det er på entreprenør- eller byggherresiden. På dette kurset halvdagskurset får du en grundig gjennomgang av bestemmelsene om sluttoppgjør i de tre ovennevnte standardkontraktene.
Vi tilbyr Webinar – Arbeid under spenning (lavspenning). Personell som skal arbeide under spenning skal ha tilstrekkelig opplæring i dette og arbeidet skal utføres etter anerkjente metoder og relevante arbeidsprosedyrer.
Kurset tar utgangspunkt i å kunne sertifisere installatører og montører til å kunne utføre en rask montasje av fibernettverk med blåsefibersystemet. Ett grunnleggende kurs for å kunne utføre installasjon av blåsefiber i nettverk (rør struktur) i bakken på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs i EKOM - NEK 700. Samfunnet har blitt avhengig av at kommunikasjon til enhver tid fungerer, derfor er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet NKOM opptatt av det planlegges og bygges kvalitet i alle typer EKOM nett.
Vi tilbyr kurs i EKOM - NEK 700 - webinar. Samfunnet har blitt avhengig av at kommunikasjon til enhver tid fungerer, derfor er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet NKOM opptatt av det planlegges og bygges kvalitet i alle typer EKOM nett.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll bolig. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll bolig - webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll næring. Nødvendig elektrofaglig kompetanse ihht. NEK 405-3. Formell utdanning tilsvarende fagbrev innen elektrofag eller tilsvarende og minimum tre års relevant praksis.
Vi tilbyr kurs i en reise fra rødboka til FEL og NEK 400m. Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Vi tilbyr kurs i fallsikring og stillasbrukerkurs. Norske myndigheter innførte med virkning fra 1. januar 2016 nye regler om arbeid i høyden. Den største endringen gjelder nye opplærings krav for stillasmontører. Det er kapittel 17 i forskrift om utførelse av arbeid som nå er revidert.
Vi tilbyr kurs i FSE Høyspenning. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs i FSE Høyspenning som nettkurs. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp som nettkurs. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs i FSE L for instruert personell med førstehjelp som webinar. Kurset vil være med på å tilfredsstille myndighetenes minstekrav for den som skal betjene sikringer og motorvern, så de kan gjøre dette på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr nettkurs i FSE Lavspenning med førstehjelp. Gode holdninger til el-sikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE-forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.
Vi tilbyr FSE Lavspenning med førstehjelp som webinar. Gode holdninger til el-sikkerhet er viktig for alle som jobber med eller i nærheten av strøm. Kurset fokuserer på hvordan FSE-forskriften er en hjelp for elektropersonell til å jobbe trygt og ta de riktige avgjørelsene i en hektisk hverdag.
Vi tilbyr hardloddekurs. Fra 1. juli 2022 må du dokumentere loddeferdigheter for å få f-gass-sertifikat også i kategori 2. Lær det du trenger på vårt hardloddekurs. For å få f-gass-sertifikat må du vise at du kan sveise eller lodde permanente, tette sammenføyninger i kulde- og varmepumpesystemer.
Det stilles store krav til kompetanse for de som gjennomfører periodisk verifikasjon av elektriske anlegg, og da er det viktig med god kjennskap til både gamle og nye normer og forskrifter.
Vi tilbyr innføringskurs i batterisystemer. Stasjonære batterisystemer brukes i dag spesielt som energilager og avbruddsfri strømforsyning. Målet med kurset er at deltakerne skal få en grunnleggende forståelse for batterisystemer, for å kunne velge batterisystem som tilfredsstiller kundens behov.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder som webinar. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr Introduksjon til BIM - Webinar.Involvert i et byggeprosjekt hvor BIM skal brukes? Meld deg på dette 3-timers kurset! En grunnleggende god BIM-forståelse er helt essensielt for alle som skal delta i BIM-prosjekter og arbeide med BIM-relatert programvare.
Vi tilbyr jordingskurs som webinar . Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr jordings-og utjevningskurs. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr kontrakts- og entreprisekurs for el-entreprenører. Det blir gitt en innføring i de ulike kontraktstypene som er relevant for el-entreprenørene, og de standardkontraktene (NS 8405 / NS 8417 m.fl) som disse kontraktene er basert på.
Vi tilbyr kurs i fallsikring. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått riktig opplæring i dette.
Vi tilbyr luft til luft - varmepumpekurs. Lær hvordan du monterer varmepumper trygt, effektivt og slik at de fungerer optimalt. Du lærer også feilsøking og service. Kurset går over tre dager, er praktisk rettet og merkenøytralt.
Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet. Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner.
Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet. Kurset tar for seg relevante forskrifter og standarder for maskiner, samt praktiske oppgaver i tilknytning til disse.
Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet - webinar. Kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.
Vi tilbyr kurs om måling, verifikasjon og sluttkontroll. Kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr Webinar om måling, verifikasjon og sluttkontroll. Kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr kurs om NEK 399 og boliginstallasjoner. Ny NEK 399 (planlagt lansering våren 2018) kommer med nye krav som omhandler tilknytning mellom sluttbrukers elanlegg og ekomnett mot tilsvarende allment nett.
Vi tilbyr kurs i NEK 400 Landbruk - ny elektroteknisk spesifikasjon. Årlig registreres det mange branner og branntilløp i driftsbygninger. Dette medfører store verditap, tunge belastninger for eier, lidelser for husdyr og tap av produksjon.
Vi tilbyr oppdateringen i NEK 400:2022. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Kurs som gir deg god innføring i NEK 446:2022 (dokumentasjon av solcelleanlegg) og viktige byggetekniske regler og dokumentasjonskrav. Du får svar på ofte stilte elektrotekniske og byggetekniske spørsmål som jording, utjevning, jordfeilbryter, mm og vi går gjennom forskjellige risikovurderinger.
Vi tilbyr grunnleggende kurs med sertifisering for de som skal utføre sveising av fiber utendørs og innendørs. Kurset gir sertifisering av installatører og montører slik at de på en sikker måte kan utføre sveising av fiberkabel og pigtail.
Vi tilbyr verifikasjon/sluttkontroll og jording – kombinasjonskurs, Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, personsikkerhet, driftsikkerhet og brannsikkerhet og Verifikasjon / sluttkontroll
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i økonomi for elektrikere. Vi ser på forholdet mellom inntjening ved økt omsetning og inntjening ved redusert svinn mht tid og materiell. Hvordan sikre driften i virksomheten ved å avsette penger fra overskuddet i gode år for å sikre driften i nedgangstider.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden som webinar. Hovedhensikten med arbeid i kurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt kasseringsregler for ulike typer stillas, stiger og arbeidsplattformer samt litt om fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr nettbasert kurs i arbeidsvarsling 1 - arbeid på vei. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettbasert kveldskurs i arbeidsvarsling 1 - arbeid på vei. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettbasert kurs i arbeidsvarsling 2 - for ansvarshavende. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettbasert kurs i arbeidsvarsling 3 - trafikkdirigering. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Ex grunnleggende.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Ex grunnleggende på engelsk.
We provide online fall protection course in english and norwegian.
Vi tilbyr kurs i fallsikring med kameratredning som webinar. Dette kurset gir brukerne grundig opplæring i forskjellige fallsikringssystemer og de begrensninger som produsentene har satt. Dette er virkelig et kurs flere burde gjennomført.
Vi tilbyr nettbasert kurs i fallsikring.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning på engelsk. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettkurs i FSE industri lavspenning på polsk. Dette er ett av e-læringskursene i «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE». Dette kurset fokuserer på arbeid i lavspenningsanlegg på land.
Vi tilbyr nettbasert HMS sikkerhetskurs for bygg og anlegg. Kursdeltageren følger en nyansatt i et byggefirma som blir stilt ovenfor relevante arbeidssituasjoner på en typisk byggeplass.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter inkludert fallsikring som nettkurs. Målsettingen er å gi teoretisk opplæring til personell som skal montere, demontere, endre og kontrollere stillaser med øverste stillasgulv fra 2 til 5 meter i standardoppstilling.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter med fallsikring som webinar. For å montere stillas fra 2 - 5 meter er det et krav om at man har dokumentert opplæring med minst 7.5 timer teori + 7.5 timer praktisk øvelse.
Vi tilbyr nettbasert stillaskurs fra 5 - 9 meter inkludert fallsikring. Kurset vil gi deg en grundig forståelse av hvordan du kan arbeide trygt og effektivt med stillaser. Kurset dekker ulike temaer som er relevante for montering, demontering og endring av stillaser.
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter inkludert praksis som webinar. Kurset tilfredsstiller kravene til opplæring og gir en dokumentert opplæring med Kompetansebevis.
Vi tilbyr dette kurset også bedriftsinternt. Opplæringen kan gjennomføres i våre kurslokaler eller hos dere* som en kombinasjon med klasseromskurs, Online-kurs (klasseromskurs på nett) eller webinar, elæringskurs, PT-online (konsulent)
Vi tilbyr kurs i AutoCAD & AutoCAD LT 2D Basis 1. Få de grunnleggende prinsipper om AutoCAD på plass fra starten. NTI leverer opplæring for å forenkle og effektivisere din arbeidshverdag.
Vi tilbyr nettkurs i AutoCAD & LT basis 1. Målsettingen med kurset er å god kjennskap til AutoCADs brukerflate og hvordan du skal bruke programmet gjennom hele tegneprosessen.
Vi tilbyr grunnkurs i AutoCAD Electrical. Målsettingen er at etter kurset skal du kunne tegne el-skjemaer og lage rekkeklemmetabeller, stykklister, forbindingstabeller og andre rapporter ved hjelp av AutoCAD Electrical.
Vi tilbyr grunnkurs i AutoCAD for bedrifter. AutoCAD brukes av alle som skal designe et bygg eller en komponent. Det er klart markedsledende, brukt i over 30 år og kan dekke alle dine basis- og avanserte tegnebehov. Dette er det første kurset i rekken av AutoCAD-kurs.
Vi tilbyr AutoCAD P&ID grunnkurs som nettbasert kurs. Du vil lære å opprette og håndtere P&ID-prosjekter, tegne diagrammer med de verktøy og kommandoer som er designet til formålet, og bruke tool-palettenes utstyr, ventiler, fittings og instrumenter.
Vi tilbyr grunnkurs i AutoCAD Plant 3D. Kurset går gjennom de nødvendige aspekter forbundet med design av alle typer prosessanlegg. Etter kurset vil den enkelte være i stand til å starte opp et kombinert P&ID og 3D prosjekt, konstruere struktur, utstyr og rør, samt produsere iso og plantegninger.
Vi tilbyr kurs i AutoCAD Plant 3D Administrator. AutoCAD Plant 3D Administrator er en videreføring av AutoCAD Plant 3D Grunnkurs med fokus på oppsett og konfigurasjon av rørspesifikasjoner og kataloger.
Vi tilbyr AutoCAD Plant 3D grunnkurs som nettbasert undervisning. AutoCAD Plant 3D er en omfattende integrert løsning som er faglig engasjerende med fokus på effektiv prosjektgjennomføring. Kurset gir en innføring i systemets oppbygging med rørdesign i sentrum.
Vi tilbyr kurs i AutoCAD på videregående nivå for bedrifter. Kurset tar for seg mer avanserte funksjoner og teknikker slik at bedriften kan lage egne maler og effektivisere tegne og konstruksjonsarbeidet.
Vi tilbyr grunnkurs i Autodesk Inventor. Grunnkurset får deg godt i gang med Inventor. Det blir undervist i grunnleggende funksjonalitet og metodikk som gjør at deltakeren kan skape 3D-parter, 3D-samlinger, samt 2D-dokumentasjon i form av arbeidstegninger.
Vi tilbyr grunnkurs i Autodesk Inventor for bedrifter. Formålet med kurset er å gi deltagerne en grunnleggende forståelse i bruk av Autodesk Inventor.
Vi tilbyr grunnkurs i Autodesk Inventor som nettkurs. Det blir undervist i grunnleggende funksjonalitet og metodikk som gjør at deltakeren kan skape 3D-parter, 3D-samlinger, samt 2D-dokumentasjon i form av arbeidstegninger.
Vi tilbyr kurs i Autodesk Inventor Simulation. Målsettingen er at kursdeltagerne etter endt kurs skal kunne analysere mekanisk design ved simulering av driften til mekaniske og motoriserte konstruksjoner.
Vi tilbyr kurs i Autodesk Nastran In-CAD. Autodesk Nastran In-CAD grunnkurs får deg godt i gang med Nastan In-CAD og finite element (FE) beregninger. Du lærer grunnleggende funksjonalitet og metodikk som gjør at deltakeren kan skape FE-beregningsmodeller med utgangspunkt i 3D-modeller i Inventor.
Online-kurset omhandler metode for å automatisk tilskrive modellobjekter parametrisk data basert på plassering i modell. Hvis du arbeider med prosjektering og syntes informasjonsberiking er en tidkrevende oppgave kan dette kurset være noe for deg.
Vi tilbyr nettkurs i Dynamo for Revit. Målsettingen med kurset er å lære å bruke egenutviklede scripts direkte i BIM-modellen både i forhold til arbeidet med geometri og BIM-data. Dynamo for Revit-kurset introduserer deg for Visuell Programmering og interaksjonen mellom Dynamo og Revit.
Dette kurset gir deg oversikt over funksjonalitet i Environment for Revit – en plug in for Revit som er skapt av landskapsarkitekter for landskapsarkitekter.
Dette kurset gir deg oversikt over funksjoner i Forma som er skapt for alle som jobber med by- og boligutvikling. Du vil etter kurset kunne analysere viktige parametere som dagslys, støypåvirkning, åpen plass, vind, termisk komfort, etc.
Vi tilbyr nettkurs i Fusion 360. Du vil få kunnskap til å skape og korrigere avanserte og komplekse 3D-modeller, og samtidig lage avanserte 3D-modeller på bakgrunn av konseptuelle skisser, vedlikeholde og dokumentere dem i forskjellige varianter.
Vi tilbyr kurs i Fusion 360. Du vil få kunnskap til å skape og korrigere avanserte og komplekse 3D-modeller, og samtidig lage avanserte 3D-modeller på bakgrunn av konseptuelle skisser, vedlikeholde og dokumentere dem i forskjellige varianter.
CAM er viktig fordi det gir mange fordeler for produksjonsindustrien. For det første kan CAM automatisere mange av de manuelle og repetetive oppgavene som tidligere ble utført av mennesker. Dette gjør produksjonsprosessen mer effektiv og reduserer behovet for arbeidskraft.
I de fleste prosjekter skal bygget/byggene plasseres geografisk i henhold til et koordinatsystem. Dette er et tema NTI merker stor pågang rundt til support, og henvendelsene kommer fra disipliner som byggteknikk, VVS og elektro i tillegg til arkitekt.
Vi tilbyr Inventor grunnkurs for bedrifter. Autodesk Inventor 3D CAD programvare brukes til produktdesign, rendering og simuleringer. Løsningen er viktig når smarte ideer skal bli til produksjonsklar design, og for å utvikle fremtidens produkter og tjenester.
Kurset gir alle deltakere i et prosjekt innsyn til å oppdatere data uansett programvare, tid og sted. Kurset gir deg blant annet forståelse av visualisering og navigering i 3D modeller av mange filformater og publisering av disse for distribusjon til samtlige prosjektdeltakere.
Vi tilbyr kurs i Navisworks TimeLiner som nettkurs. 4D simulering som inkluderer tidsforløp koblet sammen med modellen muliggjør visualisering av fremdriften i prosjektet. Simuleringer kan også avsløre tidsbaserte kollisjoner mellom både stillestående og bevegelige objekter.
GeT Everything NTI tilbyr eLæringkurs av høyeste kvalitet. Uansett hvilket kurs du velger har du tilgang til dem 24/7 i 1 år (365 dager). Med elæringskurs velger du selv ditt tempo i læringen, og om du vil lære gjennom kombinasjon av å se, lese, lytte og teste selv – eller hvorfor ikke en kombina
This course is intended for students, architects, engineers, contractors, managers, and those who wish to make their creative ideas feasible and enhance collaboration with other stakeholders in simple to the most complex projects.
Vi tilbyr nettkurs i Revit Architecture Basis 1. Formålet med dette kurset er å introdusere BIM, arbeidsmetodikken i Revit samt å gi deltakeren et innblikk i de mange mulighetene som BIM og Revit gir. Deltakeren vil etter kurset kunne gå i gang med å skissere / prosjektere er prosjekt i Revit.
Vi tilbyr nettkurs i Revit Architecture Basis 2. Formålet med dette kurset er å gi kursdeltakeren videre fordypning i Revit. Med utgangspunkt i den grunnleggende forståelse av Autodesk Revit Architecture ser vi nærmere på funksjoner som gir mulighet for å utføre mer avanserte oppgaver.
Vi tilbyr grunnkurs i Revit Architecture for bedrifter. Formålet med kurset er å gi deltakeren grunnleggende forståelse av hvordan Revit Architecture virker, og hvilke muligheter som finnes i programmet.
Vi tilbyr kurs i Revit Architecture på videregående nivå for bedrifter.
Vi tilbyr kurs i Revit Structure basis 1. Du vil få en en grunnleggende kjennskap til å arbeide med Revit Structure, og til prosessen i samarbeidet med en arkitekt basert på Revit med dette kurset.
Solibri Anywhere er gratis-versjonen av Solibri, hvor du kan du sammenstille og navigere i IFC-modeller. Du har tilgang til all objekt-informasjon og data fra utførte mengdeuttak og regelsjekker utført i Solibri Office.
Solibri Anywhere er gratis versjonen av Solibri, hvor du kan sammenstille og navigere i IFC modeller. Du har tilgang til all objekt-informasjon og data fra utførte mengdeuttak og regelsjekker utført i Solibri Office. Du kan også kommentere og følge opp pågående saker relatert til modellen.
Vi tilbyr nettbasert kurs i Solibri Office på avansert nivå. Etter kurset har deltakeren fått utvidet kjennskap til innebygde regelsett, og er i stand til å lage egne, tilpassede regelsett. Deltaker vil kunne trekke ut informasjoner og mengder på bakgrunn av klassifikasjoner.
Vi tilbyr basiskurs i Solibri Office for bedrifter. Kurset gir grunnleggende forutsetninger for å arbeide med en 3D-informasjonsmodell i IFC-formatet i Solibri Office. Gjennom import av en eller flere IFC-filer skaper du din egen 3D-informasjonsmodell.
Vi tilbyr nettkurs i Solibri Office Basis. Kurset gir grunnleggende forutsetninger for å arbeide med en 3D-informasjonsmodell. Gjennom import av en eller flere IFC-filer skaper du din egen 3D-informasjonsmodell.
Vi tilbyr nettkurs i Solibri Site. Målsettingen er å oppnå grunnleggende ferdigheter i å navigere, kommunisere, og gjøre mengdeuttak fra BIM-modeller i IFC-formatet med bruk av Solibri Site.
Visuell kommunikasjon er nødvendig i alle operasjoner og i alle ledd. Du kan bruke et bilde internt for å øke forståelsen for hva du jobber med, du kan opptre forebyggende og oppdage feil i planleggingen og skape bedre arbeid raskere.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som gjennomføres som live webinar på norsk og engelsk.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 som gjennomføres som live webinar.
Vi tilbyr brukerkurs stillas som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs om fallsikring som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr kurs i stillasmontør som nettbasert undervisning på norsk, litauisk, engelsk og polsk.
Vi tilbyr innføringskurs i ADK1. Dette er et 2-dagers kurs for deg som ønsker en innføring i hva ADK går ut på. Vi går igjennom alle 14 delmålene i kortversjon, som er det samme som de ordinære ADK kursene våre.
Ved revisjonen av ADK1 læreplanen i 2008 ble det lagt inn en gyldighetsperiode for ADK1 sertifikatet av Rådet for opplæringsordning ADK1-kompetanse. Denne gyldighetsperioden ble satt til 6 år. Gyldighetsperioden er rullerende, dvs. de gjelder i 6 år fra utstedelsesdatoen.
I henhold til NORVARs VA - Norm skal minst en person i grøftelaget dokumentere ADK Sertifikat. Kravet gjelder både ansvarlig for grøfta og for rørlegging. Målsettingen med kurset er å gi deltakerne en opplæring som kvalifiserer til lederansvar i grøft basert på krav i ADK-ordningen.
ADK1 sertifisering gir nødvendig kompetanse til praktisk utførelse av VA-ledningsanlegg, i samsvar med de krav som lover, forskrifter, normer og standarder stiller til et moderne ledningsanlegg.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som nettkurs. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved veg, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som nettkurs. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle sin rolle som ansvarshavende på en betryggende måte.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Skal du utføre manuell trafikkdirigering på riks-/ fylkes- eller kommunal veg, må du ha Arbeidsvarsling kurs 3. Ta kurs hos Norges ledende landsdekkende leverandør. Vi følger opp og passer på at ditt sertifikat er gyldig, da varigheten er 5 år.
Vi tilbyr kurs i asbest rørsanering utvendig for bedrifter. Vårt rørsaneringskurs er for de som kun har behov for opplæring av asbestsementrør i vann-og avløpsnettet, og ikke full sertifisering.
Vi tilbyr kurs i Asbest Sanering - utvendig, innvendig, rør og oppdatering for bedrifter. Arbeid med asbest krever godkjent opplæring før arbeidet starter. Det er arbeidsgivers ansvar at alle som deltar i arbeid med asbest har dokumentert kompetanse.
Vi tilbyr kurs i Asbest Sanering - utvendig, innvendig, rør og oppdatering som nettundervisning. Arbeid med asbest krever godkjent opplæring før arbeidet starter. Det er arbeidsgivers ansvar at alle som deltar i arbeid med asbest har dokumentert kompetanse.
Vi holder branntettingskurs som nettundervisning. Målgruppe er deg som jobber i bygg og anleggsbransjen.
Vi tilbyr FSE Høyspenningskurs. Et kurs i FSE høyspenning vil fokusere gjennomgående på egne holdninger til sikkerhet og den enkelte arbeiders ansvar for å følge det gjeldende regelverk til enhver tid.
Hos oss kan du som bedriftsleder lære mer om viktigheten av HMS for din bransje og arbeidsplass. For mange bransjer er HMS svært viktig, og vi ønsker å lære deg mer om hvordan du som leder kan forebygge arbeidsuhell, men også øke trivsel og miljøet på en arbeidsplass.
På dette kurset vil du oppleve erfarne kursleder som på pedagogisk vis deler sin kunnskap om blant annet verneutstyr, sikkerhetsfilosofi og andre temaer relatert til sikkerhet. Det er pålagt av myndighetene at alle som jobber ved et lavspenningsanlegg skal ha et slikt FSE Lavspenning kurs hvert år.
Vi tilbyr kurs om plan- og bygningsloven - innføring i byggereglene TEK17. Hensikten med kurset er å gi deltakerne en grov oversikt over plan- og bygningsloven, med særlig vekt på de forskrifter (TEK, SAK OG DOK) man må kjenne til ved søknad og gjennomføring av tiltak og dokumentasjon ifm byggesak.
Vi tilbyr bedriftskurs om plan og bygningsloven innføring i byggereglene TEK17. Målet med kurset er å gi deltakerne en grov oversikt over plan og bygningsloven, med særlig vekt på de forskrifter (TEK, SAK OG DOK) man må kjenne til ved søknad og gjennomføring av tiltak og dokumentasjon ifm byggesak.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 9 meter på engelsk. Arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstaker får opplæring på systemstillaser med øverste stillasgulv fra 2 / 5 meter og inntil 5 / 9 meter i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning.
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 9 meter og over 9 meter - teori. Arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstaker får opplæring på systemstillaser med øverste stillasgulv fra 2 / 5 meter og inntil 5 / 9 meter i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning.
Vi tilbyr stillaskurs over 9 meter med teori. Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17 - 4. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra ni meter.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis for bedrifter. Målsettingen med kurset skal gi deltakerne innsikt og kunnskap om bygging, utvidelse, endring og nedtakning av alle stillastyper som omhandles av forskriften.
En byggdrifter, også kalt vaktmester eller driftsoperatør, drifter og vedlikeholder lokaler, inventar og utstyr i et bygg.