I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr ADK1 resertifisering. Ved revisjonen av ADK Læreplanen i 2008 ble det lagt inn en gyldighetsperiode for ADK sertifikatet. Gyldighetsperioden ble satt til 6 år. Gyldighetsperioden er rullerende - de gjelder i 6 år fra utstedelsesdato og må deretter fornyes gjennom et resertifiseringskurs.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Formålet med opplæringen er å gi deltakerne grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved vei, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3. Formålet med opplæringen er å gi deltagerne grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndighetene setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på risk- og fylkesveier.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter og over 9 meter - teori og praksis. Arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstaker får opplæring på systemstillaser med øverste stillasgulv fra 2 / 5 meter og inntil 5 / 9 meter i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning.
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter - teori og praksis. Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17 - 3. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra 5 meter og inntil 9 meter.
Vi tilbyr ADR grunnkurs tank klasse 1, via godkjent kursholder. Farlig godskurs for sjåfører grunnleggende, klasse 1 og klasse 7. ADR-kurs for alle som har behov for å fornye sitt kompetansebevis, eller som har behov for et relevant kurs for å håndtere farlig gods i tråd med regelverket.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - arbeid på vei. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på vei, skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 - for ansvarshavende. Alle arbeidstakere som utfører arbeid på veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling. Kravene til opplæring gjelder for alle som skal utføre arbeid på og ved alle offentlige veier, uavhengig av om dette er lønnet eller ikke.
Vi tilbyr fagbrev i gjenvinningsfaget. Er du teknisk interessert og miljøbevisst? Har du lang erfaring fra deponier eller gjenvinningsbedrifter? Da kan fagbrev som gjenvinningsoperatør være noe for deg!
Vi tilbyr stillaskurs 2 - 5 meter med fallsikring. Kurset tilfredsstiller kravene til opplæring og gir en dokumentert opplæring med Kompetansebevis. For å montere stillas fra 2 - 5 meter er det et krav om at man har dokumentert opplæring med minst 7.5 timer teori + 7.5 timer praktisk øvelse.
Vi tilbyr stillaskurs fra 5 - 9 meter inkludert praksis. Kurset tilfredsstiller kravene til opplæring og gir en dokumentert opplæring med Kompetansebevis. For å montere stillas fra 5 - 9 meter er det et krav om at man har dokumentert opplæring med minst 15 timer teori + 15 timer praktisk øvelse.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir muligheten til å ha rollen stedsansvarlig. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).
Vi tilbyr kurs om ATEX for bedrifter. Med dette kurset vil deltageren få en forståelse av forskriftene som gjennomfører det nye ATEX-direktivene 2014/34/EU og de tilhørende krav. Det vil bli gjennomgått hvilke krav som stilles til utstyrets konstruksjon, samsvarsvurdering og eventuell sertifisering.
Vi tilbyr kurs om EKOM NEK 700 serien for bedrifter. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (NKOM) henviser til relevante standarder: NEK 700 serien i sine forskrifter. Standard-serien brukes også av utbyggere og rådgivende ingeniører som henvisningsdokument for all type infrastruktur i alle typer bygg.
Vi tilbyr kurs i EX grunnleggende som e-læringskurs. Ex grunnleggende er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr kurs i EX grunnleggende som e-læringskurs på engelsk. Ex grunnleggende er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr EX grunnleggende repetisjon som e-læringskurs. Ex grunnleggende repetisjon er et kurs innen elektriske installasjoner i eksplosjonsfarlige områder. Målet med kurset er at de som skal arbeide i eksplosjonsfarlige områder kan utføre arbeidet på en sikker og god måte.
Vi tilbyr Ex kurs for portabelt Ex-utstyr som e-læring. Hovedbudskapet i kurset er sikkerhet og bevisstgjøring for personell i farer og utfordringer forbundet med bruk av portabelt utstyr, slik at man sikrer arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold som e-læringskurs. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold repetisjon som e-læringskurs. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold repetisjon som e-læringskurs på engelsk. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende som e-læringskurs. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert. Kurset varer i 5 timer og kursbeviset er gyldig i 5 år.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende som e-læringskurs på engelsk. Dette er et kurs om elektriske installasjoner i potensielt eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert. Kurset varer i 5 timer og kursbeviset er gyldig i 5 år.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende repetisjon som e-læring. Kurset gir deg en grunnleggende forståelse for prinsippene av egensikrede sløyfer (IS) i eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert.
Vi tilbyr kurs i Exi grunnleggende repetisjon som e-læring på engelsk. Kurset gir deg en grunnleggende forståelse for prinsippene av egensikrede sløyfer (IS) i eksplosjonsfarlige områder. Vårt mål er å sørge for at de ansatte er motivert for å jobbe trygt og sikkert.
Vi tilbyr kurs om FEL NEK 400 for bedrifter. Læringsmål er kurs i normen NEK 400:2022. Dette kurset kan arrangeres som bedriftsinternt kurs ute hos kunde, eller på bestemte datoer. Kan spesialtilpasset ut ifra kundens ønske av innhold og varighet.
Vi tilbyr kurs om FEL NEK 400 som webinar. Læringsmål er kurs i normen NEK 400:2022.
Vi tilbyr kurs om forskrift om maskiner (FOM) for bedrifter. Kurset er en generell gjennomgang av Forskrift om maskiner (FOM), med noen tilhørende normer. En «rød tråd» gjennom kurset blir risikovurdering. Hva er Forskrift om maskiner (FOM), og hvordan virker den.
Vi tilbyr kurs om FSE for instruert personell som e-læring. Dette kurset er beregnet for drift og vedlikeholdspersonell, med eller uten elektrobakgrunn. Hensikten er å gi grunnleggende kjennskap om hvilke faremomenter det er ved arbeid i et elektrisk anlegg og forebygging av ulykker.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning industri som e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE høy og lavspenning industri som e-læring på engelsk. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning industri som e-læring. Kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE”, at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE høyspenning industri som e-læring på engelsk. Kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i ”Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE”, at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning industri som e-læring. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr kurs om FSE lavspenning industri som e-læring på engelsk. Dette kurset tilfredsstiller kravet satt i § 7 i Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg - FSE, til at relevant personell skal gis årlig opplæring og instruksjon innen FSE.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om førstehjelp for elektropersonell. Førstehjelpskurset er for alle som arbeider med elektriske installasjoner og anlegg. Her gjennomgås kravene som settes til nødvendig kompetanse innenfor førstehjelp.
Vi tilbyr kurs om førstehjelp som e-læring. Vår anerkjente kursinstruktør Arne Schau har kjørt ambulansebil i hele sitt yrkesaktive liv med bred erfaring fra ulykkessteder. I dette kurset forteller han på en god måte hva vi bør gjøre og hvordan det kan gjøres.
Vi tilbyr kurs i Ex grunnleggende klasserom og e-læring. Dette kurset kombinerer selvstudie med elæring, samtidig som man samles i klasserom og går igjennom praktiske demonstrasjoner og eksempler som er nyttige i hverdagen.
Vi tilbyr kurs i Ex vedlikehold som e-læringskurs på engelsk. E-læringskurset er laget for personell som er involvert i å organisere og / eller utføre: planlegging, installasjon, inspeksjon og vedlikehold av Ex utstyr.
Vi tilbyr kurs om mekanisk Ex som e-læring. Målsettingen med kurset er å motivere den ansatte til å jobbe trygt og sikkert ved å gi relevant kompetanse. Kurset vil gi an grunnleggende innføring i begrepet mekanisk Ex beskyttelse og vil derfor hjelpe den enkelte å finne potensielle tennkilder.
Vi tilbyr webinar om NEK 400 Hvilke forskrift / standard gjelder ved «endringer» i eksisterende anlegg. Hva er forskjellen på utvidelse, endring og nyinstallasjon? F.eks. ved rehabilitering / ombygning av kjøkken, bad, stue, utskifting av sikringsskap etc.
Vi tilbyr kurs om NEK 400 jording som webinar. Hvorfor jorder vi, er det kun for personbeskyttelse, eller skal vi også ta høyde for overspenninger og støy? I hvilket omfang skal vi jorde, er det forskjellige krav i IT- og TN-system?
Vi tilbyr e-læringskurs om NEK 400 landbruk. Målet med kurset er først og fremst å bidra til økt brannsikkerhet veksthus og driftsbygninger i landbruket. Årlig registreres rundt 300 større branner i landbruket, og det anslås at verdier for nær en halv milliard kroner går tapt i disse brannene.
Vi tilbyr kurs om NEK 400: 2022: nyheter revidert norm som webinar. Kurset gir deg en gjennomgang på hva som er nytt i NEK 400:2022. Kurset er praktisk rettet med eksempler. Du vil også få en enkel innføring i hvordan FEL og NEK 400 virker.
Vi tilbyr webinar om NEK 400-7-712 installasjon av solenergisystemer. På dette kurset vil du møte Jørn Erik Andersen som instruktør. Jørn Erik har lang erfaring fra elektrofaget som kursholder, rådgiver, takstmann og medlem av standardiseringskomiteer. Han er en svært dyktig instruktør.
Vi tilbyr NEK 405-1 termografikurs som webinar. Målsetningen med kurset er at de som deltar skal lære å utføre termografering i elektriske anlegg på en tilfredsstillende måte og samtidig forberede dem best mulig til å bestå eksamen.
Vi tilbyr kurs om NEK 405-2 el-kontroll bolig som webinar. Etter gjennomført kurs skal deltakerne kunne foreta en kontroll av eksisterende installasjoner i en bolig iht. kravene og anbefalingene i NEK405-2 Brannforebyggende el-kontroll bolig.
Vi tilbyr webinar om NEK 405-2-3 teknisk tilstandsvurdering av elektriske anlegg i bolig (helårs- og fritidsbolig) ved avhending. NEK EN 405-2-3 er laget av NK219. Det er en nasjonal standard som er en del av standardserien NEK 405 Kompetanse for kontrollforetak og personell.
Vi tilbyr onlinekurs om ADR 1.3 farlig gods-opplæring. Det er krav i farlig gods-regelverket at personer som har arbeidsoppgaver i forbindelse med transport av farlig gods skal ha opplæring i kravene som svarer til deres ansvar og arbeidsoppgaver. De skal også ha regelmessige oppdateringskurs.
Vi tilbyr e-læringskurs om hydrogen på engelsk. Hydrogen kan produseres fra bærekraftige kilder og er en ren, effektiv og allsidig energibærer for industri, transport og lagring. Hydrogen spiller derfor en avgjørende rolle i energiomstillingen.
Vi tilbyr nettkurs om gassrørsveising for sertifiserte plastrørsveisere. Utvid ditt plastsveisesertifikat til å også omfatte gassrør. I løpet av kurset får du kunnskap om gasser, sikkerhet og regelverk.
Vi tilbyr HMS-kurs i bygg og anlegg for bedrifter. På kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer. Dette kurset holdes på forespørsel og kan skreddersys din bedrift.
Vi tilbyr onlinekurs om IWI-B/S internasjonal sveiseinspektør. Kurset gjennomføres i henhold til IIW Guideline IAB 041. For å bestemme hvilket nivå du kvalifiserer for, må du søke NSF (Norsk Sveiseteknisk Forening) som setter nivå. Når søknaden er godkjent, kan du melde deg på kurs.
Vi tilbyr onlinekurs om IWI-C internasjonal sveiseinspektør. Med vårt internasjonalt anerkjente IWI-C-kurs får du ferdigheter og kvalifikasjoner til å fylle den viktige rollen som sveiseinspektør på tvers av bransjer og applikasjoner - både nasjonalt og internasjonalt.
Vi tilbyr online IWS-kurs - om internasjonal sveisekoordinator. Kurset er basert på IIW Guideline IAB 252 og går over 6 uker. For å komme inn på kurset må du søke NSF (Norsk Sveiseteknisk Forbund) som kontrollerer at du tilfredsstiller kravene til opptak. Ved godkjent søknad kan du melde deg på.
Vi tilbyr onlinekurs om kjemikaliehåndtering. Delta på kurs uansett hvor du er! Dette e-læringskurset er kurset for deg som omgås eller bruker kjemikalier og ønsker en grunnleggende forståelse, økt kunnskap og praktisk opplæring i kjemikaliehåndtering.
Vårt e-læringskurs, introduksjon til plikter og krav, tar deg gjennom alle de viktigste lovene og forskriftene på kjemikalieområdet. Du kan selv velge når og hvor du vil gjennomføre kurset, og du kan selvfølgelig repetere kurset ved behov.
Vi tilbyr onlinekurs om kjemisk helsefare og bærekraftig kjemikaliehåndtering (V130). Du lærer hvordan forsvarlig kjemikaliehåndtering kan sikres i virksomheter og hvordan dette kan bidra til en mer bærekraftig utvikling.
Vi tilbyr loddekurs for bedrifter. Kurset tar for seg teoretisk og praktisk gjennomgang av lodde prosesser. Etter gjennomgang av teori og praktisk trening, skal du være klar for sertifisering innen hardlodding av kobber mot kobber. Sertifisering vil tilfredsstille krav i ISO 13585 : 2021-12.
Vi tilbyr NDT basiskurs nivå 3 som onlinekurs. Kurset er obligatorisk for å kunne klatre videre på NDT stigen innenfor de enkelte NDT metodene. Noen standarder og kunder kan stille krav til at bedriften selv har, eller er tilknyttet en nivå 3 person, for de metodene, som blir benyttet i bedriften.
Vi tilbyr onlinekurs om NDT magnetpulver testing (MT) nivå 3. På kurset får du repetisjon av den viktigste teoridelen fra MT nivå 1 + 2, gjennomgang av relevante standarder for MT og utarbeidelse og gjennomgang av prosedyrer for MT.
Vi tilbyr onlinekurs om NDT penetrant testing (PT) nivå 3. Gjennomføring: Kursets totale varighet er 4 dager, hvor de første 3 dagene gjennomføres online (Mandag til onsdag), mens eksamen tas på 4. dag (torsdag).
Vi tilbyr resertifisering i elektromuffesveising av plastrør som onlinekurs. Elektromuffesertifikat iht. NS 416 har en gyldighet på 3 år, med krav om nytt resertifiseringskurs hvert 6. år. Du må derfor alltid huske på å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato.
Vi tilbyr nettkurs med resertifisering i speil- og elektromuffesveising av plastrør iht. NS 416. Speil og elektromuffesertifikat iht. NS 416 har en gyldighet på 3 år, med krav om nytt resertifiseringskurs hvert 6. år. Du må derfor alltid huske på å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato.
Vi tilbyr nettkurs om sveising av ikke-lastbærende armering. Kurset tar for seg gjeldende krav for sveising av ikke-lastbærende armering i henhold til ISO 17660-2. Kandidaten får innføring i sveisemetoder og sveiseforbindelser som blir brukt i produksjon.
Vi tilbyr nettkurs om sveising av lastbærende armering. Ved sveising av lastbærende armering foreligger en del strengere krav til utførelse enn ved sveising av ikke-lastbærende armering. Kursdeltakeren får en grundig gjennomgang av ISO 17660-1 og innføring i disse kravene.
Vi tilbyr kurs i Asbest - grunnkurs. Et kurs for arbeidstakere som i jobbsammenheng risikerer å møte på materialer som inneholder asbest. Formålet er å styrke den generelle kunnskapen om asbest for både profesjonelle og privatpersoner.
Vi tilbyr nettkurs fallsikring. Hvordan kan man jobbe trygt i høyden og unngå fallskader? Ifølge Arbeidstilsynet er fall en av de vanligste årsakene til skader og dødsfall på arbeidsplasser.
Arbeid i høyder over 1 meter er lovpålagt å planlegge, mens i arbeid over 2 meter må de ansatte være sikret mot fall, helst i form av kollektiv sikring som f.eks. rekkverk. Når dette ikke er mulig må personlig fallsikringsutstyr benyttes, men da må også opplæring være gjennomført.
Vi tilbyr kurs i Arbeid i høyden / Fallsikring / Stillasbruker. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønskes kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått opplæring i bruken av dette («Forskrift om organisering, ledelse og medvirkning» Kap. 8 § 8-1 Gjennomgående krav til opplæring).
Det er av avgjørende betydning å kunne tilby øyeblikkelig assistanse når noen opplever akutt sykdom eller blir rammet av en ulykke. Rask respons kan bokstavelig talt redde liv.
Kurset gir en introduksjon til HMS-prinsippene for nyansatte. Dette HMS-kurset er rettet spesielt mot bygg og anlegg. I kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer.
Nettkurset gir deg også innsikt i kartlegging, risikovurdering, utarbeidelse av plan og tiltak på arbeidsplassen ved montasje av modulbygg, og ser på de ulike sikkerhetsutfordringene knyttet til din bransje. Dette kurset gir essensielt HMS opplæring for de som er involvert i bygg av modulbygg.
Nettbasert kurs i HMS for renholdsoperatører. Dette kurset gir dokumentert opplæring i samsvar med Arbeidstilsynets krav. Arbeidstilsynet krever at arbeidsgivere sørger for at alle ansatte får opplæring og informasjon om sikker håndtering av rengjøringskjemikalier.
Dette er et informasjonskurs/kjennskapskurs om asbest. Kurset er en introduksjon for personer som ønsker å lære mer om asbest og farene knyttet til materialet, og tilfredsstiller kravene til dokumentert kompetanse i forhold til arbeidsmiljølovens paragraf 3-2.
Innføring i HMS er et innføringskurs i HMS-reglene. I nettkurset lærer man om reglene som gjelder for arbeid med systematisk helse, miljø og sikkerhet i norske virksomheter. Nettkurset inneholder også nyttig informasjon om hva man skal gjøre i en nødssituasjon.
FSE for instruert personell tilfredstiller kravene i FSE Forskriften (Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg). I denne forskriften stilles det krav til nødvendig opplæring av personell som arbeider og drifter elektriske anlegg.
Nettbasert kurs i sikker bruk og håndering av diisocyanater. Dette kurset gir dokumentert opplæring i samsvar med myndighetenes krav.
Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Stillaskurs 2-5 m er i henhold til kravene i forskrift om utførelse av arbeid § 17-2. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 m plattformhøyde må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring.
Stillasmontørkurs over 9 m dekker de teoretiske kravene som stilles til stillasmontører, i henhold til forskrift om utførelse av arbeid § 17-4 og NS9700-1:2016.
Vårt nettbaserte støy på arbeidsplassen?kurs gir dokumentert teoretisk opplæring i henhold til Arbeidstilsynets krav. Støy er et vanlig fenomen i alles liv. Vi utsettes for den hver eneste dag, uten å være klar over hvor skadelig den kan være.
Vi tilbyr kurs i varm arbeider. Med varme arbeider forstås arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme som kan føre til brann. Alle kurs kan gjennomføres på norsk og engelsk. Ønsker dere kurs på f.eks. polsk, så må dette forhåndsavtales.
Vi tilbyr nettkurs i varme arbeider på mange språk. Kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering.
Fra 1. januar 2024 må også alle virksomheter med 5 til 9 ansatte ha et verneombud. Tidligere var kravet minimum 10 ansatte. Tilpass kursplanen i ditt eget tempo. Våre interaktive moduler, praktiske oppgaver og ressursrike materialer vil sikre at du får en grundig forståelse av verneombudets rolle og
Vi tilbyr kurs om avfallshåndtering som e-læring. Kurset gir opplæring i avfallshåndtering i norsk husholdning, der kompetansen også vil være god og ha med seg i arbeidslivet. Kurset har fokus på riktig avfallshåndtering, sortering, farlig avfall og regelverk og miljøvennlige tiltak.
Vi tilbyr kurs om avfallshåndtering som e-læring på språket arabisk. Kurset gir opplæring i avfallshåndtering i norsk husholdning, der kompetansen også vil være god og ha med seg i arbeidslivet.
Vi tilbyr kurs om avfallshåndtering på språket Tigrinja som e-læring. Kurset gir opplæring i avfallshåndtering i norsk husholdning, der kompetansen også vil være god og ha med seg i arbeidslivet.
Vi tilbyr kurspakke for offentlig sektor som e-læring. Her finner du alle kurs som kan passe for ansatte i offentlig sektor, spesielt for verneombud eller andre med ansvar for brannsikkerheten eller helse, miljø og sikkerhet.
Vi tilbyr nettbasert kurs om boligutvikling i praksis. Dette er nettstudieutgaven av heldagsfordypningen med samme navn. Nettstudiet henvender seg til mindre eiendomsutviklere og investorer som ønsker å bli det.
Vi tilbyr nettkurs om boligutvikling: Fra tomtekjøp og regulering til salg og overtakelse. Denne modulserien tar for seg veien fra anskaffelse av eiendom, regulering av eiendommen og oppføring av boliger, til salg og overtakelse av bygget. Innholdet tar utgangspunkt i et mellomstort boligprosjekt.
Vi tilbyr kurs om borettslagsmodellen som nettbasert kurs. Som utbygger er det viktig å sette seg inn i borettslagsmodellen, for å unngå fallgruver og for å bli kjent med fordelene som kan oppnås.
Vi tilbyr nettkurs om brannsikkerhet. Senter for eiendomsfag i samarbeid med Firesafe inviterer til nettstudie om brannsikkerhet. Nettstudiet gir deg en komprimert utgave av vår todagers fordypning med Firesafe.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i boligutleie og -forvaltning som live streaming. Boligutleiestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen boligutleie og -forvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i byggherrerollen som live streaming. Byggherrestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram for både offentlige og private byggherrer, eiendomsutviklere og alle som opptrer i rollen som prosjekteier gjennom en byggeprosess.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsfinans og -økonomi som live streaming. Eiendomsfinansstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsfinans og -økonomi, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsforvaltning som live streaming. Eiendomsforvalterstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsforvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i eiendomsutvikling som live streaming. Eiendomsforvalterstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen eiendomsforvaltning, hvor anerkjente bransjeeksperter og ledende kunnskapsmiljøer deler av sin beste praksis.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i utleie av næringseiendom som live streaming. Utleiestudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen utleie av næringseiendom, og gir et praktisk rettet kompetanseløft for utleieansvarlige i eiendomssektoren.
Vi tilbyr kurs om bransjestandardene for næringsutleie som live streaming. Sammen med Norsk Eiendom lanserer Senter for eiendomsfag det første offisielle kompetanseprogrammet om bransjestandardene for utleie av næringseiendom.
Vi tilbyr kurs om byggherrens verktøykasse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene som kreves for den moderne byggherrerollen, med vekt på både teknologiske løsninger og juridiske krav.
Vi tilbyr nettkurs om den juridiske byggeprosessen. Denne modulserien gjennomgår den juridiske byggeprosessen, med utgangspunkt i plan- og bygningslovens prosess for behandling av byggesaker.
Vi tilbyr nettkurs om eiendom som rettigheter og fysisk struktur. Eiendom står sentralt i samfunnet og det reguleres både av det norske lovverket, Grunnloven og EMK -den europeiske menneskerettskonvensjonen. Modulen vil gi den en god oversikt og innføring i eiendomsdannelse.
Vi tilbyr kurs om eiendomsforvalterens verktøykasse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for moderne eiendomsforvaltning, med vekt på både teknologiske løsninger og juridiske krav.
Vi tilbyr kurs om eiendomsforvaltning og økonomistyring som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for økonomistyring for eiendomsforvaltning, med fokus på økonomiske nøkkeltall, leietakerstrategier, inntektsoptimalisering og kostnadsstyring.
Vi tilbyr kurs om eiendomstransaksjoner som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om eiendomstransaksjoner, fra strategisk planlegging til gjennomføring.
Vi tilbyr kurs om eiendomsutviklerens verktøykasse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du utfører sensitivitets- og sikkerhetsanalyser, risikoavlastning og tomteanalyser.
Vi tilbyr kurs om eiendomsutvikling og økonomistyring som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for økonomistyring i eiendomsutvikling, fra idéfase til ferdigstillelse.
Vi tilbyr nettkurs om eiendomsøkonomi. I løpet av kurset blir den faglige gjennomgangen forestås av erfarne rådgivere i BDO, representert ved partner Anders Ramberg og direktør John Giæver.
Vi tilbyr nettkurs om ekspropriasjon, skjønn og verdsettelse. I denne modulserien vil senioradvokat Erik Gjævenes i advokatfirmaet Hjort gå igjennom prosessen rundt ekspropriasjon og hvilke steg som knytter seg til en slik avgjørelse.
Vi tilbyr nettkurs om entreprise fra A til Å. Øystein Myre Bremset leder deg gjennom det viktigste innholdet, for at du skal kunne tilegne deg verdifull kunnskap som forbedrer din verdiskapning som eiendomsaktør.
Vi tilbyr nettkurs om gårdeieransvar. Som eier av bebygd eiendom har du automatisk et juridisk ansvar som ligger til eierrollen, og som i liten grad kan delegeres til andre. Disse ansvarsforholdene er det påkrevet at du som gårdeier forholder deg aktivt til.
Vi tilbyr nettkurs om husleie - endringsarbeider ønsket av leietaker. I dette nettstudiet vil Jens Aas og Christian O. Hartmann gå gjennom endringer ønsket av leietaker, både i forkant av og i leieperioden.
Vi tilbyr nettkurs om husleiegarantier, konkurs og boets rettigheter. I mange leieforhold stilles det garanti for leietakers forpliktelser. Vi ser stadig at den etablerte garantien gir dårligere sikkerhet enn utleier trodde eller ingen sikkerhet overhodet.
Vi tilbyr nettkurs om innføring i eiendomstransaksjoner. Modulserien gir en innføring i eiendomstransaksjoner fra A til Å. Du lærer om hvordan eiendomstransaksjoner blir til, de forskjellige aktørenes roller og om selve transaksjonsprosessen - med due diligence og kontraktsforhandlinger.
Vi tilbyr kurs om kunde- og kontraktsforståelse som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om sømløse kundereiser med fokus på leietakerforståelse og servicekvalitet.
Vi tilbyr nettkurs om merverdiavgift og næringseiendom. Merverdiavgift kan være et utfordrende fagfelt å ferdes i. I denne modulserien vil Trond Ingebrigtsen gjennomgå de vesentligste suksesskriterier for en vellykket MVA-strategi.
I denne modulserien vil partner Trond Ingebrigtsen og advokatfullmektig Henrik Smeby, begge fra Advokatfirmaet PwC, dele av sine erfaringer om vellykket MVA-strategi for boligbyggere, med gode praktiske eksempler. Nettstudiet vil også omhandle fallgruver som kan oppstå i den forbindelse.
Vi tilbyr nettkurs om opparbeidelsesplikten og refusjonsreglene. I denne modulserien blir du bedre kjent med opparbeidelsesplikten og refusjonsregelverket som behandles i Plan- og bygningsloven kap. 18.
Vi tilbyr kurs om organisering og kontrahering av byggeprosjekt som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå hvordan menneskelig samspill og strategisk brukertilpasning kan skape merverdi og bedre flyt i byggeprosessen.
Vi tilbyr kurs om overgang fra prosjekt til drift som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan et effektivt samarbeid mellom utvikling, forvaltning og drift kan optimalisere eiendomsprosjekter.
Vi tilbyr nettkurs om praktisk bruk av utbyggingsavtaler. I dette nettstudiet gjennomgår Geir Frøholm og Sofia Bjørck regelverket som gjelder utbyggingsavtaler og vanlige problemstillinger som oppstår i saker som gjelder slike avtaler.
Vi tilbyr kurs om praktisk utleie av boligeiendom som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om hvordan du lykkes med praktisk utleie av boligeiendom, gjennom innsikt i markedstrender, juridiske rammer, servicekvalitet og beste praksis.
Vi tilbyr kurs om prosjektering og samhandling som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene om ulike entrepriseformer, sikring av flyt mellom prosjektering og produksjon, og byggherrens oppfølging av prosjekteringen.
Vi tilbyr kurs om prosjektutvikling og kalkulasjon som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du balanserer avkastning og risiko i eiendomsprosjekter.
Vi tilbyr nettkurs om seksjonering fra A til Å - organisering av utviklingsprosjekter. Formålet med denne modulserien er å gi deg oppdatert kunnskap om seksjonering - med særlig vekt på prosess, muligheter og fallgruver ved seksjonering av utviklingsprosjekter.
Vi tilbyr kurs om teknisk og økonomisk eiendomsforvaltning som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for en helhetlig forståelse av teknisk og økonomisk forvaltning.
Vi tilbyr nettkurs om teknisk tilstandsanalyse. I nettstudie av vår årlige fordypning vil du få en komprimert og digital versjon av 2-dagerskurset. Nettstudiet vil gi kunnskap om grunnlaget for og omfanget av analysen for fagområdene bygg, VVS og elektro, med både teoretisk og praktisk tilnærming.
Live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå byggherrens omfattende rolle og ansvar. Du lærer om markeds- og lønnsomhetsanalyser, strategisk lokalisering, verdiberegning og finansiering samt bærekraftige løsninger og kvalitetsprinsipper.
Vi tilbyr kurs om verdiskapende eiendomsforvaltning som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å forstå eiendomsforvaltningens samfunnsrolle samt viktigheten av rolleforståelse i både strategisk, taktisk og operativ forvaltning.
Vi tilbyr nettkurs om verdivurdering av næringseiendom. Formålet med denne modulserien er å gi deg en strukturert gjennomgang innen fagområdet verdivurdering av næringseiendom.
Vi tilbyr kurs om verktøykassen for eiendomsfinans som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene for å etablere en robust finansieringsstruktur og effektiv økonomistyring i eiendomsorganisasjoner.
Vi tilbyr kurs om vurdering og håndtering av utviklingsrisiko som live streaming. Programinnholdet gir deg den nødvendige kunnskapen og ferdighetene i hvordan du effektivt kan vurdere og håndtere risiko i eiendomsutviklingsprosjekter.