I denne kategorien finner du alle kurs som har med bygg og anlegg å gjøre. Du finner kurs for asbestsanering, avfallshåndtering, fuktkontroll, logistikk, transport, stillas og ventilasjon. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurset du leter etter, så finner vi det for deg. Vi gjør oppmerksom på at kurset du letter etter kan ligge i andre kategorier. Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner finner du ved å følge linken. Etter sikkerhetskursene kan du delta på praktisk opplæring for Lift og kran eller Truck og anleggsmaskiner. Her finner du kurs i Brannsikkerhet og brannvern.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som fjernundervisning. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom kursdeltakere og instruktør, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som fjernundervisning engelsk. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom kursdeltakere og instruktør, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 som fjernundervisning på kveldstid. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom kursdeltakere og instruktør, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 (Arbeid på vei 1) for bedrifter. Kurset gir deg grunnleggende teoretisk kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet ved arbeid på eller ved vei, og de hensyn som skal tas.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 som fjernundervisning. Fjernundervisningsløsningen må ikke forveksles med Skype eller diverse webinar løsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon fra kursdeltaker som strømmes i full HD kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 2 for bedrifter. Kurset gir deg som ansvarshavende den teoretiske plattformen som anses nødvendig for å kunne fylle din rolle som ansvarshavende på en betryggende måte. Kurset gir deg kompetanse og sertifikat i Arbeid på vei 2.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 for bedrifter. Kurset gir deg nødvendig teoretisk og praktisk opplæring og grunnleggende kjennskap til de krav skiltmyndigheten setter til de som skal utføre manuell trafikkdirigering på riks- og fylkesveger.
Vi tilbyr fallsikringskurs med teoretisk og praktisk opplæring for bedrifter. Etter endt kurs er du ferdig kvalifisert med kompetansebevis, og dermed klar for å bruke og håndtere fallsikringsutstyr. Fallsikring er personlig verneutstyr som skal forhindre fall til et lavere nivå.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Før man benytter fallsikringsutstyr skal man ha gjennomført praktisk og teoretisk opplæring i sikker og korrekt bruk. Brukeren skal ha kjennskap til oppbygging, betjening, bruksegenskaper, bruksområder, vedlikehold og kontroll.
Vi tilbyr nettbasert kurs om FSE lavspenning. Elektrofagfolk og alle andre som utfører drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg - eksempelvis instruert personell - er pålagt å gjennomføre FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr nettbasert kurs om FSE lavspenning (inkl førstehjelp). Elektrofagfolk og alle andre som utfører drifts- og vedlikeholdsoppgaver på elektriske anlegg - eksempelvis instruert personell er pålagt å gjennomføre FSE-opplæring minimum hver 12. måned.
Vi tilbyr kurs om FSE sikkerhet ved arbeid i elektriske anlegg som fjernundervisning. Fjernundervisning må ikke forveksles med Skype eller ulike webinarløsninger. Dette er en fullblods løsning med interaksjon mellom instruktør og kursdeltakere, strømmet i full HD-kvalitet fra et av våre studioer.
Vi tilbyr nettbasert stillasbrukerkurs. Alle som skal bruke stillas i jobb må ha dokumentert sikkerhetsopplæring i bruk av stillas. Kurset gir en grunnleggende innføring i sikker og korrekt bruk, samt kunnskap om ulike stillasers oppbygging, ulike komponenter, beregning og belastning.
Vi tilbyr nettbasert stillasbyggerkurs opp til 9 meter med fallsikring. Ved gjennomført teorikurs på nett må det gjennomføres 15 timers praksis før stillasbyggesertifikat kan utstedes. Det skal også gjennomføres praktisk opplæring i bruk av fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr kurs i stillasbygging 5 - 9 meter plattformhøyde for bedrifter. Kurset gir innsikt i relevante lover og regler ved arbeid i høyden. Det gir informasjon om ulike typer stillas, montering / demontering, lover og forskrifter, beregninger og bruk av personlig verneutstyr (fallsikringsutstyr).
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring for bedrifter. Opplæringen er gitt i samsvar med krav i Forskrift om utførelse av arbeid §10-1, 2, 4.
Vi tilbyr stillaskurs med bygging opp til 5 meters høyde for bedrifter. Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs. Varighet 7,5 timer teori og 7,5 timer praksis.
Vi tilbyr stillaskurs med bygging opp til 9 meters høyde for bedrifter. Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs.
Vi tilbyr stillaskurs med bygging over 9 meters høyde for bedrifter. Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs. Varighet 36 timer teori og 72 timer praksis.
Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs. Varighet fra 2 til 5 dager.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Pris varierer ut i fra hvor kurset holdes, dag, kveldstid og antall personer pr. kurs.
Det er krav i Farlig gods-regelverket at personer som har arbeidsoppgaver i forbindelse med transport av farlig gods skal ha opplæring i kravene som svarer til deres ansvar og arbeidsoppgaver. De skal også ha regelmessige oppdateringskurs.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i kjemikaliehåndtering. Det er viktig å se på kjemikaliehåndtering som en prosess som starter allerede på øverste leders hold.
Vi tilbyr kurs om elektromuffesveising av plastrør - Resertifisering online. Elektromuffesertifikat iht. NS 416 har en gyldighet på 3 år, med krav om nytt resertifiseringskurs hvert 6. år. Du må derfor alltid huske på å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato.
Vi tilbyr e-læringskurs i Hydrogen. Hydrogen kan produseres fra bærekraftige kilder og er en ren, effektiv og allsidig energibærer for industri, transport og lagring. Hydrogen spiller derfor en avgjørende rolle i energiomstillingen.
Vi tilbyr HMS-kurs i bygg og anlegg for bedrifter. I kurset får du en bedre forståelse for sammenhengen mellom HMS-arbeid og SHA-planer. Alle ledere i bygge- og anleggsbransjen må ha fokus på lønnsomhet, risikoforståelse og god kommunikasjon mellom alle aktører i prosjektene.
Vårt e-læringskurs, introduksjon til plikter og krav, tar deg gjennom alle de viktigste lovene og forskriftene på kjemikalieområdet. Du kan selv velge når og hvor du vil gjennomføre kurset, og du kan selvfølgelig repetere kurset ved behov.
Vi tilbyr kurs i kjemisk helsefare og kjemikaliehåndtering (V130) online. Du lærer hvordan forsvarlig kjemikaliehåndtering kan sikres i virksomheter. Kurset er en av modulene på HMS Verneingeniørskolen.
Vi tilbyr kurs i energiledelse iht. ISO 50001 for bedrifter. Kurset skal gi deltakerne kjennskap til de prinsippene, begrepene og kravene som standarden for energiledelse, ISO 50001:2011 bygger på.
Vi tilbyr kurs i hardlodding og sertifisering i henhold til NS-EN ISO 13585:2012 for bedrifter. Kurset går over 2 dager eller tilpasses etter behov og ønsker.
Vi tilbyr modul 6 Overgang NS477 til IWI-S - nettkurs. Er du sveiseinspektør med NS 477 sertifisering i fagruppe 1? Dette er kurset som gir deg IWI-S diplom.
Dette kurset er obligatorisk for å kunne klatre videre på NDT stigen innenfor de enkelte NDT metodene. Noen standarder og kunder kan stille krav til at bedriften selv har, eller er tilknyttet en nivå 3 person, for de metodene, som blir benyttet i bedriften.
Dette er et kurs for dem som ønsker å oppnå nivå 3 innen Penetrant Testing (PT) iht. ISO 9712.
Vi tilbyr kurs om risikovurdering av kjemikalier online. Arbeidsgivere skal kartlegge faren for eksponering og risikovurdere bruk av kjemikalier på arbeidsplassen. Dette er kurset for deg som ønsker å bli trygg på hva som ligger bak en god risikovurdering og hvordan du kan gjøre det i praksis.
Vi tilbyr resertifisering i speil- og elektromuffesveising av plastrør iht. NS 416 online. Speil og elektromuffesertifikat iht. NS 416 har en gyldighet på 3 år, med krav om nytt resertifiseringskurs hvert 6. år. Du må derfor alltid huske på å resertifisere deg innen sertifikatets utløpsdato.
Vi tilbyr online Sveising av ikke-lastbærende armering. Kurset tar for seg gjeldende krav for sveising av ikke-lastbærende armering i henhold til ISO 17660-2. Kandidaten får innføring i sveisemetoder og sveiseforbindelser som blir brukt i produksjon.
Vi tilbyr Sveising av lastbærende armering. Ved sveising av lastbærende armering foreligger en del strengere krav til utførelse enn ved sveising av ikke-lastbærende armering. Kursdeltakeren får en grundig gjennomgang av ISO 17660-1 og innføring i disse kravene.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende termografi. Kurset gir en generell innføring i termografi og dets virkemidler. Dette er viktig kunnskap for å kunne få en bredere forståelse av faget termografi og bruksområde.
Vi holder kurset NEK 405-1 Elektrotermograf som webinar. Dette kurset er et sertifiseringskurs i termografi, hvor deltageren lærer seg alle begrep, terminologi, bruk av kamera, teori og praktisk termografering.
Vi holder eksamensforberedende dagskurs for deg som ønsker å ta el-kontroll bolig i henhold til NEK 405-2 som webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektriske feil og bruken av elektrisk utstyr.
Vi tilbyr webinaret NEK 405-2-3:2023 Teknisk tilstandsvurdering av elektriske anlegg i bolig. Frem til nå har flere benyttet 405-2 bolig og brannforebyggende el-kontroll ved eierskifte / avhending av private bolig, leilighet og hytter.
Vi holder eksamensforberedende kurs for deg som ønsker å ta el-kontroll næring i henhold til NEK 405-3. Alle nærings- og industribygg som kontrolleres i henhold til NEK 405-3 kan oppnå rabatt i forsikringspremien dersom man foretar jevnlig kontroll.
Vi holder eksamensforberedende dagskurs i 405-3 Tillegg B Landbruk. Elma Instruments med Frode Andersen (AEK) er godkjent av Landbrukets brannvernkomité (www.lbk.no) for å holde dagskurs i NEK 405-3 Tillegg B Landbruk.
Vi tilbyr kurset sertifisering av datanettverk, LanTEK IV-S. Øk din kompetanse i sertifisering av datanettverk på bare 2 timer med vårt LanTEK IV-S-kurs! Lær hvordan du sikrer kvaliteten på dine nettverksinstallasjoner med sertifiseringsteknologi.
Vi tilbyr kurs om Sluttkontroll – Jordfeilsøking. Kurset gir en generell innføring i de forskjellige metoder for jordfeilsøking, både med og uten spenning. Kurset passer for alle som driver med feilsøking etter jordfeil. Det passer for alt fra lærlinger, montører, til saksbehandlere, installatører,
Vi tilbyr webinar om luttkontroll NEK 400 del 6 inkl. EVSE. Kurset gir en generell innføring i instrumentsikkerhet, verifikasjon og sluttkontroll. Hva som skal eller bør måles og dokumenteres. Sluttkontroll er montørens garanti for at jobben han har gjort er trygg, sikker og i henhold til gjeldene f
Vi tilbyr kurs om verifikasjon av solcelleanlegg NEK 446. Kurset gir en generell innføring i verifikasjon av solcelleanlegg i henhold til NEK 446 og NEK 400. Hva skal eller bør måles og dokumenteres.
Vi tilbyr arbeidsvarsling på kurs 1. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 1 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling på kurs 2. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Vi tilbyr arbeidsvarsling teorikurs 3. Alle som jevnlig utfører arbeid på eller ved veg, må ha kurs 1 (6 timer). Bestått kurs 2 gjelder i 5 år. Etter 5 år kreves nytt kurs. Våre kursholdere er godkjente av Vegdirektoratet, noe som er et krav for å kunne fungere som kursinstruktør på Arbeidsvarsling.
Arbeid på eller ved vei krever kunnskap om sikkerhet og regelverk for å unngå ulykker. Dette kurset gir deg innsikt i riktig varsling, sikring og ansvar, samt hvordan du planlegger arbeidet effektivt. Målet er tryggere arbeidsforhold og bedre trafikkavvikling i tråd med gjeldende lover.
Løfte- og stablevogner for gods, ofte referert til som T1-trucker, brukes primært i lagermiljøer der fleksibilitet og effektivitet er avgjørende. De kan brukes til å laste, losse og transportere tyngre gods.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om fallsikring HMS - arbeid i høyden for HMS-personell. Verneombud, ledere og HMS-ansvarlige forventes å ha kjennskap til mange tema. Vi ønsker å styrke kunnskapen innen vårt fagområde hos HMS-personell, og lanserer derfor dette nye kurset.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring NS 9610 for bedrifter. Kurset er for deg som ønsker en generell innføring i faget fallsikring. Det er et velegnet kurs for deg som skal bruke enkle metoder for forflytning i høyden. Kurset er iht. opplæringsplanen i NS 9610 Fallsikring.
Vi tilbyr instruktørkurs i fallsikring NS9610 for bedrifter. Instruktørkurs fallsikring NS 9610 er påbygningskurset for deg som ønsker å undervise i fallsikringsfaget. Kurset er ment å gi deg et godt grunnlag for at du skal føle deg trygg i instruktørrollen.
Vi tilbyr kurs om sakkyndig fallsikring for bedrifter. Sakkyndig fallsikring er kurset for deg som skal ta den årlige inspeksjonen av fallsikringsutstyret. Dette kurset gir deg kompetanse til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til EN 365.
Vi tilbyr stolpekurs fallsikring NS 9610 for bedrifter. Stolpekurs fallsikring NS 9610 er kurset for deg som jobber i stolper og tremaster. Det er et velegnet kurs for deg som skal bruke stolpesko for å forflytte deg i høyden.
Vi tilbyr kurs om årlig nedfiring mast for bedrifter. Årlig nedfiring er en øving som skjer med bakgrunn fra en tilstrekkelig dokumentert opplæring.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr kursing og opplæring for de som ønsker å ta steget og begynne med solcelle installasjoner.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen