Sveising av ikke-lastbærende armering - Online



Kursarrangør: Kiwa Kompetanse
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Nettkurs - start når du vil
Varighet: 3 - 4 timer
Pris: 3600

Vi tilbyr online Sveising av ikke-lastbærende armering. Kurset tar for seg gjeldende krav for sveising av ikke-lastbærende armering i henhold til ISO 17660-2. Kandidaten får innføring i sveisemetoder og sveiseforbindelser som blir brukt i produksjon.

Innhold:
Kurset gjennomføres som e-læringskurs med beregnet varighet til 3-4 timer. Kurset er tilgjengelig for alle interesserte. Det er løpende påmelding og kan tas når du vil og hvor du vil.

Hva lærer du?
Kurset tar for seg de viktigste punktene i ISO 17660-2 og avslutter med eksamen over nett. Kurset forbereder sveisere å jobbe med sveising av armerte konstruksjoner som ikke er lastbærende, og krav til utførelse. Kurset gir bedriften gode verktøy til å oppfylle kravene i NS EN 1090-1 og NS EN 1090-2.

Kurset tar for seg følgende hovedpunkter:
• Gjennomgang ISO 17660-2 og harmoniserte standarder, terminologi, sveisemetoder, sveiseforbindelser og materialer
• Sveiseinspeksjon, kvalitetskrav, sveiseteknisk personell sveisekoordinasjon/kvalifikasjon for sveisere og operatører, sveiseprosedyrer, utførelse og inspeksjon av produksjon.

Etter gjennomført kurs er kandidaten rustet til å utføre sveising av ikke-lastbærende armering, og kjenner til spesielle regler og tekniske krav ved sveising. Kurset er beregnet for å forberede sveisere i betongindustrien som jobber med sveising av armering på de nødvendige forskjellene mellom lastbærende og ikke-lastbærende armering. Kurset gir kandidaten teorien han/hun trenger for å utføre en kvalitetsmessig god jobb ved sveising av armering som ikke har en bærende funksjon.

Hvem passer kurset for?
Kurset passer for sveisere innen bygg og anlegg, som trenger å fylle på med faglig informasjon for å jobbe med armeringsstål.

Påmelding:
Etter du har meldt deg på kurset får du en bekreftelse på mail, og du vil få tilgang til kurset i løpet av 1-2 arbeidsdager.

Kursbevis:
Kandidaten utfører en prøve på slutten av kurset og får kursbevis til nedlasting via nett hvis bestått.

Hvorfor velge Kiwa?
Kiwa har lang erfaring med sveising, betong og kursing av personer fra industri, bygg og anlegg. Kiwa ønsker å legge til rette for at aktuelle kandidater kan ta kurs når det måtte passe deres livssituasjon, eller deres arbeidshverdag. Kurset er nyutviklet som et samarbeid mellom Kiwa og Norsk Betongforening.

Interessert i andre sveisekurs?
Kurset kan ses i sammenheng med vårt kurs i «sveising av ikke-lastbærende armering», og dette kurset ligger også tilgjengelig på vår kursportal.
Kiwa tilbyr mange sveisetekniske kurs og har egne verksted for praktisk trening av sveisere. Kiwa tilbyr andre kurs innen eksempelvis IWI-B/S og IWS.

Vis flere tilsvarende kurs: