Agile Team Facilitator (ICP-ATF)



Kursarrangør: Bouvet
Sted: Bouvet avd Stavanger
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Laberget 28, 4020 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 17:00
Varighet: 2 dager
Pris: 17.000

Vi tilbyr kurs om Agile Team Facilitator (ICP-ATF). Fasilitering er en nøkkelferdighet som kreves for å fremme samarbeid, muliggjøre selvorganiserende team og skape tillit og trygghet.

Innhold:
På dette ICAgile-sertifiserte Agile Team Facilitator (ICP-ATF)-kurset fra AWA fokuseres det på tankesettet og rollen til en smidig team-tilrettelegger. I tillegg lærer du hvordan du kan bruke en rekke verktøy og teknikker til å utforme engasjerende møter både fysisk og digitalt, som oppnår målsetningene dere har satt på forhånd.

Ved å delta på dette svært interaktive kurset vil du få de nødvendige ferdighetene til å designe møter både online og fysisk for maksimal effekt. Du vil sitte igjen med oppdaterte verktøy og praktisk erfaring som du kan bruke på arbeidsplassen og i teamene dine, enten de sitter sammen med deg eller eksternt. Disse nyervervede ferdighetene kommer til sin rett når du skal tilrettelegge for smidige praksiser som gir gode resultater på teamnivå!

I tillegg lærer du hvordan du fremmer en følelse av trygghet, slik at alle føler seg hørt ved å bruke effektive og engasjerende samarbeidsverktøy som lar deg tenke og samarbeide visuelt - når som helst og hvor som helst. Etter vellykket gjennomføring av kurset vil du motta ICAgile-Certified Professional Agile Team Facilitator-sertifisering.

Dette lærer du:
1) Designe og presentere møter:
• Hvordan designe og presentere møter med et klart formål og en rekke gruppeaktiviteter for å oppnå resultater du ønsker.

2) Legg til rette for samarbeidsøkter:
• Få ferdighetene som trengs for å tilrettelegge for samarbeidsøkter med et klart beslutningsmandat, samtidig som du lager spesifikke smidige rammeverk som overvinner hindringer og oppnå overordnede målsetninger og resultater.

3) Lede samarbeidssamtaler:
• Lær hvordan du kan lede bedre, ha mer meningsfulle samarbeidssamtaler som resulterer i økt kapasitet til å gi og motta tilbakemeldinger.

4) Designe retrospektive teknikker:
• Skaff deg kunnskap og forståelse som du kan for å bruke og designe retrospektive teknikker avhengig av teamets kontekst, slik at deltakerne kan bygge tillit og jobbe gjennom vanlige fallgruver.

5) Tilrettelegg for smidige møter:
• Design og tilrettelegg for smidige møter i en rekke sammenhenger og for ulike teammodenhetsnivåer.

6) Tilretteleggingsverktøysett:
• Skaff deg et nytt tilretteleggingsverktøysett som gjør det mulig for deltakerne å tilrettelegge økter for full deltakelse

Kursholder: John Inge Hervik

John Inge Hervik er Enterprise Agile Coach hos AWA Norge, med mer enn 15 års erfaring i smidige arbeidsmåter og organisasjoner. Han begynte som utvikler med interesse for metodikk i arkitektonisk arbeid, og har siden tatt videreutdannelse i psykologi og profesjonell coaching (sertifisert på PCC-nivå fra ICF).

Han jobber nå som mentor og coach for ledere, team, smidige coacher, produkteiere med flere - i tillegg til at han holder kurs og workshops. John Inge leder AWA Norge sitt coaching- og kursarbeid. Hans entusiasme er motiverende og medvirker til å holde energien oppe. Han er underviser på en måte som gjør det enkelt å knytte teori til praksis.

Målgruppe for kurset:
ScrumMastere, smidige prosjektledere, smidige coacher og ambisiøse coacher, produkteiere, forretningsanalytikere og alle som har et ønske om å utforske effekten i god fasilitering.

Forkunnskaper:
• Dette er et kurs for de som har minimum 6 måneders praktisk smidig erfaring. Du vil bygge på erfaringen du allerede har fra å jobbe med smidige team.