Forståelse av kulturforskjeller - Bed. internt / Større grupper



Kursarrangør: Inklude
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Forstå kulturforskjellenes betydning på arbeidsplassen. Dette kurset gir innsikt i verdier, normer og kommunikasjon på tvers av kulturer, og gir deg praktiske strategier for å håndtere og bygge kulturkompetanse.

Innhold
Kurset "Forståelse av kulturforskjeller" gir deg en dypere forståelse av hva kultur er og hvordan kulturforskjeller kan påvirke arbeidslivet. Vi begynner med en introduksjon til begreper som verdier, normer og kommunikasjon, og hvorfor kulturforståelse er avgjørende i dagens globale arbeidsmiljø.

Videre lærer du å identifisere og håndtere kulturforskjeller på en effektiv måte, og utvikler strategier for å bygge din egen kulturkompetanse. Gjennom case-studier og diskusjoner vil du få praktisk innsikt i hvordan kulturforskjeller spiller ut i ulike situasjoner, og hvordan du kan navigere disse utfordringene for å fremme et harmonisk og produktivt arbeidsmiljø.

Målgruppe:
Kurset kan tilpasses deres nivå og målgruppe, samt holdes både fysisk og digitalt.

Kursekspert:
John Brenne er en dreven foredragsholder som brenner for å lede med hjertet. Han har jobbet som personalleder og HR-leder og har videreutdanning innenfor ledelse og konflikthåndtering.

I 2024 startet han Inklude, som hjelper bedrifter med å lage programmer innen inkludering og sosial bærekraft.

Språk:
• Kurset holdes på norsk