Ledelse av inkluderte arbeidstakere - Bed. internt - Digitalt



Kursarrangør: Inklude
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Lær hvordan du leder inkluderte arbeidstakere effektivt. Dette kurset gir verktøy for å støtte, tilrettelegge, og bygge et inkluderende miljø som fremmer kommunikasjon, samhandling og suksess for alle medarbeidere.

Innhold
Kurset "Ledelse av inkluderte arbeidstakere" gir innsikt i hvordan du som leder kan forstå og tilrettelegge for medarbeidere med ulike behov og bakgrunner. Vi starter med å definere inkluderte arbeidstakere og ser på hvordan tilrettelegging kan fremme både trivsel og ytelse. Deretter vil du lære strategier for effektiv kommunikasjon og samhandling, slik at teamet kan jobbe sømløst sammen.

Vi vil også fokusere på hvordan man kan bygge et støttende arbeidsmiljø som verdsetter mangfold og inkludering. Kurset avsluttes med metoder for evaluering og oppfølging for å sikre kontinuerlig støtte og utvikling for både medarbeidere og organisasjonen.

Målgruppe:
Kurset kan tilpasses deres nivå og målgruppe, samt holdes både fysisk og digitalt.

Kursekspert:
John Brenne er en dreven foredragsholder som brenner for å lede med hjertet. Han har jobbet som personalleder og HR-leder og har videreutdanning innenfor ledelse og konflikthåndtering.

I 2024 startet han Inklude, som hjelper bedrifter med å lage programmer innen inkludering og sosial bærekraft.

Språk:
• Kurset holdes på norsk