Lizas Småbruk

Lizas småbruk er vårt hjem. Men også et spennende og annerledes kurssted. Vi som bor her, driver et lite, nær selvforsynt, gårdsbruk i det daglige. I veksthuset trives druer og tomater. I grønnsakshagen gror grønnkål og poteter. Og frukthagen gir oss epler, pærer, plommer og deilige bær. På de omkringliggende beitene og i skogen går høner og gjess sammen med noen villsau. Ofte spankulerer også noen kalkuner fritt omkring.

Vårt kurskonsept “Fra jord til bord” er veldig populært. Her lærer vi andre å foredle egenproduserte eller kortreiste råvarer til de herligste produkter eller matretter. På kursdagene er det et yrende, pulserende liv på tunet. Har du lyst, må du gjerne bli en del av det. Vi organiserer kurs hver uke, året rundt.


<< Forrige side  |  1 2 3   | 

Vegetarmat

Vi tilbyr kurs om vegetarmat. Grønnsaker er digg! Hvem trenger kjøtt?! På dette kurset skal vi lage fantastiske retter med sesongens lokale grønnsaker. På kurset skal du lage mat. Vi lærer deg masse triks og gir deg masse tips om hvordan gjøre om sesongens grønnsaker til velsmakende måltider.

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Dato Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3   |