Her finner du kurs der du lærer om økologisk mat.
Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt! Har man en gang fått sansen for slik mat vil kroppen bare ha mer av det.
Vi tilbyr kurset Det lille Kjøkkenhagekurset. Det lille Kjøkkenhagekurset er ett dagskurs med både praktisk og teoretisk læring.Kurset gir en innføring og oppfriskning om økologisk kjøkkenhagebruk.
Vi tilbyr kurset Dyrking av økologiske veksthusgrønnsaker. Kurset er aktuelt både for yrkes og markedshagedyrkere, men også for hobbydyrkere som vil fordype seg i drivhusdyrking. Kurset er en dagskurs på en ukedag. Kurset gir deg inspirasjon til å doble veksthusarealet ditt umiddelbart!
Vi tilbyr kurset Økologisk kjøkkenhagedyrking -og planlegging. Kjøkkenhagekurset inneholder både praktisk og teoretisk læring og går over to dager. Kurset skal gi deg inspirasjon til å sette i gang, viljen til å fortsette, og kompetanse til å ta hagen i bruk, -utvikle og leve med den lenge!
Påsken er tid for god mat, gode turer og godt selskap. Bli med på kurs og få inspirasjon til retter du lett kan lage på hytta, ta med på tur, bruke alene eller som tilbehør til lam / kylling.
Tang vil aldri bli det samme etter at man har vært med på en tangsafari! Noen har aldri brydd seg om tang, og mange har til og med synes at den har vært ekkelt. Men nå er tiden inne for å lære mer om denne fantastiske ressursen som finnes overalt rundt oss. Nå skal den få en verdi!