Vi tilbyr kurs om brannsikkerhet - overtakelse og drift. Å ivareta brannsikkerhet i bygg gjennom de ulike fasene riktig blir stadig mer komplekst. Alle virksomheter har krav som må etterleves. Hvilke krav stiller lovverket og hvordan ivareta dette riktig og effektivt.
Vi tilbyr kurs om bransjesertifikat i drift av bygg og eiendom. Driftstudiet er vårt kompetansegivende etterutdanningsprogram innen bygg- og eiendomsdrift, og gir et praktisk rettet kompetanseløft for driftspersonell i eiendomssektoren.
Du vil bli kjent med hvordan kunnskap om Life Cycle Costing (LCC) energisparekontrakter, strategiske innkjøp, tekniske analyser og tiltak, sourcingmodeller, Service Level Agreements (SLA), heldigitale eiendomstjenester og entreprisekontrakter utgjør fundamentet i en byggdrifters bestillerkompetanse.
Vi tilbyr kurs om faglig ledelse innen byggdrift. For å kunne lede drift av bygg og eiendom må organisasjonen forholde seg til en rekke krav og forventninger innenfor ulike fagområder. Vi nærmere på fagansvaret, enten man opererer som gårdeier, tiltakshaver, byggherre eller utleier.
Vi tilbyr kurs om verktøykasse og styringspanel for effektiv byggdrift. Intelligente og kognitive smarte bygg har blitt standard. Vi ser på beste praksis om digitalisering og ulike styringsverktøy som bidrar til å optimalisere eiendomsdriften, forbedre brukeropplevelsen og eiendomsverdien.
Vi tilbyr kurs i våtrom - lover - prosjektering, estetikk, fall og membranløsning. De viktigste utfordringene i våtrom - en enkel innføring i krav, lover og regler - unngå reklamasjoner! Jeg ønsker dere velkommen til spennende kurs – og tror jeg kan garantere et spennende og positivt utbytte!
Vi tilbyr koordinatorskolen som går over 2 samlinger. Koordinatorskolen gir en helhetlig forståelse av hva som er nødvendig kunnskap og erfaring for å ivareta koordinatorrollen på en god og hensiktsmessig måte.
Deltakeren skal gjennom kurset tilegne seg grunnleggende forståelse for hvilke krav som stilles til NS5834 og skal kjenne til de viktigste begrepene som inngår i en slik prosess. Videre fokuserer vi på de ulike elementene og fasene av NS 5831 – Sikringsrisikostyring og NS5832 Sikringsrisikoanalyse.
Vi tilbyr webinarkurset Inspektor legionellamodul. Innføringskurset tar deg gjennom stegene i kartleggingsverktøyet Inspektor og viser deg samtidig hvordan du kan følge opp egne anlegg. I tillegg får du veiledning i hvordan du kan utnytte innsikten du får gjennom Inspektor
Vi tilbyr webinarkurset Inspektor vannbehandlingsmodul. Innføringskurset tar deg gjennom stegene i kartleggingsverktøyet Inspektor og viser deg samtidig hvordan du kan følge opp egne anlegg. I tillegg får du veiledning i hvordan du kan utnytte innsikten du får gjennom Inspektor.
Vi tilbyr webinarkurs i Legionellakontroll - i kjøletårn og skrubberanlegg. Kurset er spesielt egnet for eiere og driftere av kjøletårn og skrubberanlegg som må imøtekomme forskriftskrav om akkreditert inspeksjon av anleggene sine
Vi tilbyr Webinarkurs for bedriftsinternt/mindre grupper i Legionellakontroll i dusjanlegg . Kurset gir en innføring i aktuelle forskrifter og veiledere, hvordan du selv kan forebygge Legionella og hva du skal gjøre om det oppdages Legionella i dine anlegg.
Vi tilbyr webinaret Vannbårne varmeanlegg: Drift og vedlikehold. urset gir en grundig innføring i oppbygning, drift, veldikehold og feilsøking ved vannbårne varme- og kjøleanlegg. Du får også veiledning i optimalisering og energieffektivisering av slike anlegg
Vi tilbyr webinaret ventilasjon: -funksjon drift og vedlikehold. Kurset gir deg grundig innføring i hvordan et ventilasjonanlegg er bygd opp, med alle komponenter. Du får også veiledning i praktisk forståelse for funksjon, feilsøking og optimalisering av ventilasjonsanlegg
Vi tilbyr kurs i NS 5834 - planlegging av sikringstiltak i bygg, anlegg og eiendom for bedrifter. Deltakeren skal gjennom kurset tilegne seg grunnleggende forståelse for hvilke krav som stilles til NS 5834 og skal kjenne til de viktigste begrepene som inngår i en slik prosess.
En byggdrifter, også kalt vaktmester eller driftsoperatør, drifter og vedlikeholder lokaler, inventar og utstyr i et bygg.
Byggdrifterfaget handler om å drifte og vedlikeholde bygninger, tekniske anlegg og installasjoner. Faget skal gjøre yrkesutøvere i stand til å velge miljø- og energibesparende løsninger i bygg og installasjoner som sikrer materiell og brukere.