Her finner du vin og drikkekurs innen kategoriene vinkurs, ølkurs og bartenderkurs. Mange blir overasket over hvor viktig det faktisk er å velge riktig vin til maten du serverer. Du vil lære mye på et kort vinkurs.
Vi tilbyr cognac kurs for bedrifter. Få kjennskap til hele produksjonsprosessen og merkingen av cognac. Kan du forskjellen på V.S. / 3 stjerner - V.S.O.P. / V.O. / Reserve - X.O. / Napolèon / Extra / V.S.O.P - Vieille Reserve / Vieux.
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking for bedrifter. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr vinkurs om viner fra hele verden (Alsace, Bourgogne, Rioja, Piemonte, Stellenbosch...) Sammenlign samme druetype fra forskjellige verdensdeler.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner for bedrifter. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Skreddersydde turer for triatlon- og sykkelklubber, bedrifter, idrettslag, foreninger, og vennegjenger. Dere kan velge fritt fra menyen av eksisterende turer, eller vi kan lage en skreddersydd tur basert på dine preferanser og drømmer.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert sommelier som onlinekurs. I løpet av kurset vil du lære om vin og mat i kombinasjon og om å jobbe profesjonelt med drikke. Du vil lære det grunnleggende om vindyrking, vinproduksjon, viktige vinproduserende områder rundt om i verden.