Her finner du skrivekurs. Dette kan være kurs i å skrive skjønnlitteratur som dikt, noveller og romaner. Men også kurs i å skrive salgstekster eller tekst for web.
Vi tllbyr individuell skriveveiledning på mail for enkeltmedarbeidere som trenger ekstra oppfølging. Det kan være medarbeidere som har annet morsmål enn norsk eller andre som har lite skrivetrening.
Kursene varierer i lengde, men kjernen er en grundig gjennomgang av råd for å utforme tekster i klarspråk. Vi tilrettelegge kursene for grupper som skriver spesielle tekster – for eksempel saksbehandlere som bare skriver notater eller rapporter.
Ikke alle høgskoler og universiteter tilbyr studentene kurs i hvordan de skriver en bacheloroppgave. Men de fleste studenter trenger en del hjelp for å utforme oppgaven korrekt etter akademiske standarder.
Å skrive nettekster krever bevisstehet om hvordan vi leser på nett, og hvordan vi foretrekker å kommunisere der. På kurset Kunsten å skrive for nettet lærer du hvordan gode nettekster skrives.
Jobber du i en bransje der dere skriver mange rapporter? Tilhører du et ingeniør- eller teknikermiljø? Mange innenfor slike miljøer har høy spesialisert fagkompetanse, men lav bevissthet om hvordan de kommuniserer sin kunnskap skriftlig til andre.
Vårt meste populære kurs er Kunsten å skrive godt. Best utbytte får man om man velger dette som todagerskurs, med en ukes mellomrom mellom hver av dagene. Da bearbeider deltakerne en tekst mellom samlingene.
Hvis du skriver pressemeldinger, nyhetsartikler eller andre journalistiske tekster, kan det være du trenger hjelp til å tenke og skrive som en proff journalist. På kurset lærer du om strukturen i den klassiske nyhetsartikkelen, og hva en pressemelding skal inneholde.
Den mest effektive formen for skriveveiledning skjer på et skriveverksted. Det passer for en mindre gruppe på ca. 5 personer. Vi jobber med deltakernes egne tekster og foreslår forbedirnger. Skriveverkstedet har som mål at deltakerne skal bli trygge på hvordan de skriver tekster i klarspråk.
Vi tilbyr skrivekurs i kreativ skriving over 1 helg. På kurset får du oppgaver som du skal besvare i løpet av kort tid. Når vi jobber raskt, blir vår indre kritiker satt ut av spill. Det viser seg at vi blir ekstra kreative da.
Velkommen til kurs i slampoesi! Slampoesi er dikt, rim, tekst, fortellinger du har laget selv, fremført muntlig. De kan være alvorlige, gøye, korte, lange, enkle, provoserende, intense, gjerne personlige. Vitsen er å gripe publikum.
Har du lyst til å lese egne tekster, synge eller spille? Da har du nå mulighet til å opptre på Åpen Mikrofon.
Så mye å gjøre. Så mye å tenke på. Så mye man tenker på gjentatte ganger. Jeg snakker med mange som har tenkt i årevis på skrivekurs før de endelig tar tak. Og så løsner det jo. «Synd jeg ikke gjorde det før», sier de da.
Kvantumsrabatt dersom du melder deg på alle tre samskrivings-kveldene. Skriv i gang 2025 med oss. Marianne og Jorunn inviterer til samskriving i januar og serverer inspirerende øvelser som vekker skrivelysten.
Skriv i gang 2025 med oss. Marianne og Jorunn inviterer til samskriving i januar og serverer inspirerende øvelser som vekker skrivelysten.
Hva er kjernen i skjønnlitteratur, i film og teater, i dikt, i romaner og noveller? Det er karakteren! Stemmen! Hovedpersonen! TA KONTAKT HVIS DU VIL HA BESKJED OM KURSET BLIR SATT OPP IGJEN.
Hvordan komme i gang med en fortelling? Hvordan dytte språket fram? Hvordan få armen til å skrive? Vi har kanskje tanker, ideer, mulige prosjekter, ting vi har lyst til å formulere, men det er ofte vanskelig å sette i gang – på egenhånd.
Å skrive prat! Å skrive samtaler! Men hvordan få karakterer til å snakke? Hvordan skape stemme, muntlig tale? Alle mennesker har sin helt egne måte å snakke på, et personlig uttrykk som kan være en signatur.
Å skrive dikt, å være i diktet, prøve ut ord, tanker, metoder, leke og undersøke! Dette kurset er en vei inn i språket, både som leser og som dikter, og vi skal inn i diktets historie, prøve ut teknikker og grep og få tekstene våre til å synge og overraske!
Vi tilbyr digitalt igangsettingskurs med Gro Dahle. Dette skrivekurset er et grunnkurs i kreativ skriving, et igangsettingskurs, et idékurs, et lete-etter-prosjekt-kurs hvor dere kan samle-råmateriale og ideer til eget skrivearbeid.
Dette kurset passer for deg som allerede har gått på kurs hos Kjersti eller har skrevet på egenhånd med utgangspunkt i eget liv.
Vi tilbyr digitalt prosakurs på kveldstid med Gro Dahle. Prosa er hverdagsspråk slik det snakkes og skrives. Og dette prosakurset handler om å skrive fortellinger, fortelle fram karakterer, beskrive steder og hendelser, gjøre historier ut av minner.
Tekst og bilde er et spennende område. Bildet er ofte det første vi ser, men ord gir retning, dybde, løft, utvider, vinkler, åpner, får oss til å le eller bli berørt!
Gi, eller ønsk deg gavekort på kurs. MILJØVENNLIG, LÆRERIKT og SOSIALT Sammen spesialtilpasser gavekort etter dine ønsker eller behov.
Løft skrivingen din til neste nivå – få veiledning av profesjonelle forfattere og redaktører. Velkommen til forfatterkurs! Har du en forfatterdrøm? Forfatterkurs.no er et komplett skrivekurs på nett med alt du trenger å vite - fra de første ordene til du tar kontakt med et forlag.
Do your kids have a hard time remembering, learning or consentrating? Do you want to learn how you can help your child to be better at learning? Lecture for parents, health professionals and teachers.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om skriveopplæring i videregående skole for lærere i den videregående skole. Hvordan kan vi jobbe med formativ vurdering i skriveopplæringen i et treårig løp, slik at elevene blir godt forberedt til videre studier?
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økt leseforståelse og bedre skrivekompetanse for lærere i den videregående skole og i voksenopplæringen. Kurset gir gode tips og ideer til lese- og skriveundervisning for minoritetsspråklige elever i videregående skole og voksenopplæringen.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om å lese og skrive i fremmedspråk for lærere i den videregående skole. Hvordan jobber vi for å sikre elevenes læring og progresjon, mestring og glede i fremmedspråkene?