Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr kurs om fallsikring HMS - arbeid i høyden for HMS-personell. Verneombud, ledere og HMS-ansvarlige forventes å ha kjennskap til mange tema. Vi ønsker å styrke kunnskapen innen vårt fagområde hos HMS-personell, og lanserer derfor dette nye kurset.
Vi tilbyr kurs om fjellsikring. Fjellsikringskurset er for deg som skal bruke atkomst- og fallsikringsmetoder for fjellsikringsarbeid. Vi legger vekt på et helhetlig program der du får lære om regelverk, utstyr, fallteori og ikke minst redning, i tillegg til de praktiske metodene.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring NS 9610. Grunnleggende fallsikring er kurset for deg som ønsker en generell innføring i faget fallsikring. Det er et velegnet kurs for deg som skal bruke enkle metoder for forflytning i høyden. Kurset er iht. opplæringsplanen i NS 9610 Fallsikring.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende fallsikring og redning NS 9610. Kurset er velegnet for deg som skal bruke enkle metoder for forflytning i høyden. Kurset er iht. opplæringsplanen i NS 9610 Fallsikring, og inneholder både fallsikringsopplæring og den grunnleggende opplæringen i bruk av redningsutstyr.
Vi tilbyr kurs om konvertering / resertifisering NS 9610. Den nye standarden NS 9610 Fallsikring gir klare retningslinjer og krav til utforming, bruk og vedlikehold av fallsikringsutstyr, systemer og rutiner.
Vi tilbyr mastekurs fallsikring NS 9610. Mastekurs fallsikring NS 9610 er for deg som jobber i master, antenner og boretårn. Dette er et velegnet kurs for deg som skal bruke forskjellige sikringsmidler for å forflytte deg i relativt komplekse områder.
Vi tilbyr mastekurs tau. Mastekurs tau er for mastemontører som ønsker å benytte tau til arbeidsutførelse. Kurset er en kombinasjon av vårt ordinære mastekurs fallsikring og et kurs i arbeid i tau, og tilfredsstiller Forskrift om utførelse av arbeid sitt krav til samsvar med NS 9600 Tilkomstteknikk.
Vi tilbyr kurs om sakkyndig fallsikring. Sakkyndig fallsikring er kurset for deg som skal ta den årlige inspeksjonen av fallsikringsutstyret. Dette kurset gir deg kompetanse til å ivareta arbeidsgivers forpliktelser knyttet til EN 365.
Vi tilbyr stolpekurs fallsikring NS 9610. Stolpekurs fallsikring NS 9610 er kurset for deg som jobber i stolper og tremaster. Det er et velegnet kurs for deg som skal bruke stolpesko for å forflytte deg i høyden.
Vi tilbyr takkurs med fallsikring NS 9610. Takkurs fallsikring NS 9610 er kurset for deg som jobber ut mot kanter og på skrå flater. Det er et velegnet kurs for deg som skal bevege deg i slike omgivelser i forbindelse med for eksempel byggevirksomhet eller montasje av solcellesystemer.
Vi tilbyr kurs om taubasert fallredning. Taubasert fallredning er for deg som deltar i industrivern, brann- og beredskapslag. Kurset er i henhold til Offshore Norges retningslinje 113 (tidligere NOG 113).
Vi tilbyr kurs om taumoped. Taumoped er et verktøy som er underlagt krav til opplæring fra produsenten av utstyret. Taumopeder benyttes i dag til adkomst og forskjellige arbeidsoppgaver knyttet til arbeid i tau.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk på nivå 1. Dette TT-kurset representerer den grunnleggende opplæringen i systemet, og bestått eksamen kvalifiserer for å arbeide som «nivå 1-operatør» i TT-lag ledet av en godkjent sikringsleder.
Vi tilbyr resertifisering i tilkomstteknikk nivå 1. Sertifikat / godkjenning på et gitt TT-nivå i TT-systemet har i henhold til NS 9600 en varighet på 36 mnd fra eksamensdato. For å opprettholde sertifikatet/godkjenningen utover dette må du gjennomføre og bestå et repetisjons-/ resertifiseringskurs.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk nivå 2 modul 2. Tilkomstteknikk (TT) er et atkomstsystem for alle som har behov for å anvende taubaserte metoder, men med et vernenivå som er på linje med det som oppnås ved bruk av midlertidige, kollektive metoder for arbeid i høyden, som f.eks. stillas og lift.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk nivå 2 modul 1. Tilkomstteknikk (TT) er et atkomstsystem for alle som har behov for å anvende taubaserte metoder, men med et vernenivå som er på linje med det som oppnås ved bruk av midlertidige, kollektive metoder for arbeid i høyden, som f.eks. stillas og lift.
Vi tilbyr resertifisering i tilkomstteknikk nivå 2. Sertifikat / godkjenning på et gitt TT-nivå i TT-systemet har i henhold til NS 9600 en varighet på 36 mnd fra eksamensdato. For å opprettholde sertifikatet/godkjenningen utover dette må du gjennomføre og bestå et repetisjons-/ resertifiseringskurs.
Vi tilbyr kurs i tilkomstteknikk på nivå 3. Dette kurset representerer den mest avanserte opplæringen i systemet, og bestått eksamen kvalifiserer for å arbeide som «nivå 3-operatør» i TT-lag ledet av en godkjent sikringsleder.
Vi tilbyr resertifisering i tilkomstteknikk nivå 3. Sertifikat / godkjenning på et gitt TT-nivå i TT-systemet har i henhold til NS 9600 en varighet på 36 mnd fra eksamensdato. For å opprettholde sertifikatet/godkjenningen utover dette må du gjennomføre og bestå et repetisjons-/ resertifiseringskurs.
Vi tilbyr kurs om arbeid i høyden. Målsettingen med kurset er at ved gjennomført kurs skal deltakeren være kvalifisert for å vurdere risiko ved arbeid i høyden, og for bruk av personlig fallsikringsutstyr på en trygg og sikker måte.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring. Målet med kurset er økt kunnskap om riktig og sikker bruk av fallsikringsutstyr, gjøre brukeren kjent med sele, fallblokk, fangline og falldemper og bidra med å legge forholdene til rette for en trygg arbeidsplass og for å unngå personskader og ulykker.
Vi tilbyr stillasbyggerkurs 2 - 5 meter høyde med fallsikring. Opplæringen skal gi innsikt i prinsippene om konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk, slik at uhell og ulykker kombinert med oppføring og bruk av stillas unngås. Vi skal lære om kollektiv fallsikring og personlig fallsikring.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir muligheten til å ha rollen stedsansvarlig. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).
Vi tilbyr grunnleggende kurs i fallsikring. Det kreves opplæring for å bruke fallsikringssystemer riktig. Arbeidsgiver har plikt til å gi slik opplæring iht. arbeidsmiljøloven. Mange ulykker resulterer i alvorlige skader på grunn av feil bruk av utstyret.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Formålet er å gi kursdeltakerne en grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet: kunnskap om de formelle prosedyrer før arbeidet starter og under arbeidets gang.
Vi tilbyr fallsikringskurs for bedrifter. Kurset gir en grunnleggende teoretisk og praktisk innføring i fallsikring. Kursdeltakerne vil få økt kunnskap om fallsikringsutstyr og riktig bruk for å unngå personskader og ulykker på arbeidsplassen.
Vi tilbyr kurs for arbeidsvarslings kurs 1
Vi tilbyr arbeid i høyden - fallsikring. Opplæring i bruk av fallsikringsutstyr ved arbeid i høyden. Kurset kan og omfatte fallredning. Arbeidstakere som arbeider i høyder skal sikres mot fall. Dette gjøres ved bygging av plattform (stillas), bruk av personløfter og/eller sikring av arbeidstaker.
Vi tilbyr stillaskurs med teori og praksis. 2 dager kurs for 0-5 mtr. høyde og 4 dager for 0-9 mtr. høyde til øverste gulv. Spirstillas, Rammestillas (fasade) og Rullestillas