Her finner du en oversikt over sikkerhetskurs for industri og offshore. Se valg i venstremenyen for mer detaljerte kategorier. Her finner du Sikkerhetskurs for kran, truck og anleggsmaskiner.
Vi tilbyr grunnkurs i førstehjelp, brann, brudd, blødninger og skader. I mange offshorestillinger er det et krav om at søkere har den kunnskapen og vet hva de skal gjøre når hjelpen trengs.
Vi tilbyr repetisjonskurs i førstehjelp. Har du gått førstehjelpskurset, må du repetere dette jevnlig for at det fortsatt skal være gyldig hvert år om du jobber offshore, hvert 2. år om du jobber på båt.
Vi tilbyr GSK repetisjonskurs for beredskapspersonell. Frisk opp og oppdater sikkerhetskunnskapen din med en gjennomgang av temaene fra hovedkurset, og få sertifikat som er gyldig for 4 nye år med arbeid offshore.
Vi tilbyr GSK repetisjon for oljearbeidere. Nærmer det seg 4 år siden du tok grunnleggende sikkerhetskurs? Vil du fortsette å jobbe offshore, må du fornye sertifikatet med dette kurset – før fristen går ut.
Course participants will receive a certificate after completing the course, approved by Norwegian oil & gas. That provides opportunities to take more specialized emergency preparedness courses further.
Vi tilbyr GSK repetisjon for oljearbeidere med E-læring. Grunnleggende sikkerhetskurs må fornyes hvert 4. år, denne varianten har utvidet e-læring som reduserer varigheten på kurset med 1 dag. Vil du fortsette å jobbe offshore, må du fornye sertifikatet med dette kurset – før fristen går ut.
Vi tilbyr GSK Sikkerhetskurs for oljearbeidere. Dette er et grunnleggende og obligatorisk offshorekurs. Uansett hvilken stilling du skal ha, må du ha dette kurset på plass før du kan begynne i jobb på en plattform.
Vi tilbyr sikkerhetskurs for oljearbeidere på engelsk. Dette er et engelskspråklig grunnleggende og obligatorisk offshorekurs. Uansett hvilken stilling du skal ha, må du ha dette kurset på plass før du kan begynne i jobb på en plattform.
Vi tilbyr GSK Sikkerhetskurs for oljearbeidere med E-læring.Dette er et grunnleggende og obligatorisk offshorekurs med utvidet e-læring som reduserer varigheten på kurset med 1 dag. Uansett hvilken stilling du skal ha, må du ha dette kurset på plass før du kan begynne i jobb på en plattform.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering. Helikopterevakuering er vanligvis en del av GSK - sikkerhetskurs for oljearbeidere, men tilbyes som et eget kurs for de som bare mangler denne delen av kurset.
Vi tilbyr HLO - Helidekk grunnkurs. Lær dagligdagse operasjoner som å hjelpe folk trygt til og fra helikopter, og om sikkerhet og hvordan takle vanskeligheter og nødssituasjoner. Kurset er godkjent av Norsk olje og gass.
Vi tilbyr HLO - Helidekk repetisjonskurs. Kurset fornyer sertifikatet ditt. Frisk opp det du lærte på grunnkurset og lær av de andre kursdeltakernes erfaringer og få fornyet sertifiseringen din. Kurset er godkjent av Norsk olje og gass.
Vi tilbyr grunnkurs i livbåtfører konvensjonell livbåt - OSE135. Kvalifiserer deg til beredskapsoppgaven som konvensjonell livbåtfører på en rigg eller plattform. Lær å ta kommando over en livbåt ved en ulykke som krever evakuering.
Vi tilbyr kurs i STCW Hurtigående MOB for sjøfolk. Skal du ha arbeidsoppgaver knyttet til mann over bord-redningsbåter på båt skip eller ferje. Da er det dette riktig kurs for deg. Lær hvordan du håndterer de hurtiggående redningsbåtene (MOB), om hvordan utføre søk, redning og førstehjelp med mer.
Vi tilbyr STCW Hurtigående MOB for sjøfolk repetisjonskurs. Repetisjon på dine kunnskaper knyttet til mann over bord-redningsbåter på båt skip eller ferje. Her repeteres hvordan du håndterer de hurtiggående redningsbåtene (MOB), om hvordan utføre søk, redning og førstehjelp med mer.
Vi tilbyr kurs i STCW krise og passasjerhåndtering. Vil du jobbe på passasjerskip og ha ansvar for passasjersikkerhet? Da må du vite hvordan håndtere krisesituasjoner om bord, som er det du lærer her. Lær hva som skjer når alarmen går og krisesituasjonen oppstår.
Vi tilbyr kurs i STCW krise og passasjerhåndterin – repetisjon. Skal man jobbe på passasjerskip og ha ansvar for passasjersikkerhet er det viktig med et gyldig sertifikat. Dette må repeteres hvert 5 år.
Vi tilbyr kurs i STCW Livbåtfører redningsfarkoster. Skal du ha oppgaver som maritimt livbåtmannskap, må du være mentalt og fysisk forberedt på utfordringer du kan møte. Det blir du på dette kurset.
Vi tilbyr STCW Livbåtfører redningsfarkoster repetisjonskurs. Skal du ha oppgaver som maritimt livbåtmannskap må du være mentalt og fysisk forberedt på utfordringer du kan møte. Det blir du på dette kurset.
Vi tilbyr kurs i STCW Medisinsk behandling for sjøfolk. Her vil du lære livreddende medisinsk behandling i henhold til STCW emneplan A-VI / 4-2, kurset er obligatorisk i utdannelsen til dekksoffiserer.
Vi tilbyr STCW medisinsk behandling for sjøfolk repetisjonskurs. Her vil du lære livreddende medisinsk behandling i henhold til STCW emneplan A-VI / 4-2, kurset er nødvendig i utdannelsen til dekksoffiser.
Vi tilbyr kurs i STCW Medisinsk førstehjelp A-VI/4-1. Du vil etter endt kurs kunne gi omgående førstehjelp i tilfelle av ulykke eller sykdom ombord
Vi tilbyr kurs i STCW Sikkerhetsbevissthet for sjøfolk med særlige plikter (6 - 2). Denne opplæringen dekker kravene til av opplæring av sjøfolk med særskilte sikringsplikter om bord på skip eller flyttbar innretning i henhold til STCW A-VI / 6-2.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs for fiskere repetisjonskurs. Med temaer som redningsteknikker,brannslokking, førstehjelp og personlig sikkerhet, er du sikret en spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr STCW sikkerhetskurs for sjøfolk. Med temaer som brannslukking, røykdykking og sjøredning, er du sikret en korrekt og spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr STCW sikkerhetskurs for sjøfolk repetisjon. Her får du en ny gjennomgang av temaer som brannslukking, røykdykking og sjøredning. På 2 dager får du repetert og oppdatert sikkerhetskunnskapen din, og du får fornyet sertifikatet med 5 nye år.
Vi tilbyr STCW sikkerhetskurs for sjøfolk repetisjon med e-læring. Her får du en ny gjennomgang av temaer som brannslukking, røykdykking og sjøredning. På 2 dager får du repetert og oppdatert sikkerhetskunnskapen din, og du får fornyet sertifikatet med 5 nye år.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs for sjøfolk, videregående (IMO80). Skal du jobbe som skipsoffiser så er dette videregående sikkerhetskurset for sjøfolk nødvendig. Skipsoffiserer er en samlebetegnelse og kan bety kaptein, styrmann eller skipslege.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs, dekksoffiser oppdatering Er du ekksoffiser skal du repetere videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO80) hvert femte år.
Vi tilbyr STCW Sikkerhetskurs, maskinoffiser oppdatering. Er du maskinoffiser skal du repetere videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk (IMO80) hvert femte år.
Vi tilbyr STCW til GSK sikkerhetskurs. Er det mer enn et år siden du tok IMO60 / IMO50 sikkerhetskurs for sjøfolk? Om du vil oppgradere til GSK sikkerhetskurs for oljearbeidere, er dette kurset for deg.
Vi tilbyr STCW-F Sikkerhetskurs for fiskere. Med temaer som redningsteknikker, brannslokking, førstehjelp og personlig sikkerhet, er du sikret en spennende opplæring. Her vil dyktige instruktører forberede deg på å takle situasjoner som kan oppstå når du jobber til sjøs.
Vi tilbyr kurs i søk og redning. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.
Vi tilbyr repetisjonskurs i søk og redning av kunnskapene du lærte i søk og redningslag. Her lærer ikke-profesjonelle brannmenn å bekjempe brann, og blir gjennom praktiske øvelser rustet til å utføre beredskapsarbeid offshore.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhet - repetisjonskurs. Kurset skal gi deltagerne vedlikeholdt og oppdatert kompetanse innen personlig redning og førstelinje brannbekjempelse, med førstehjelp og forebyggende sikkerhet.
Vi tilbyr NOROG grunnleggende sikkerhetskurs, GK. Målsettingen er at kurset skal gi grunnleggende kompetanse i sikkerhetsrutiner, sjøredning, forebygging av arbeidsulykker og aktuell verne-, brann- og redningsutstyr på innretningen.
Vi tilbyr kurs i STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk oppdatering (A-VI/1-1, 1-2, 1-3) med e-læring. Kurset gjennomføres som en kombinasjon av klasseromsundervisning og e-læring som gjøres i forkant av kursstart.
Vi tilbyr STCW redningsfarkost / livbåtfører grunnkurs (A-VI / 2-1). Kurset inneholder obligatoriske minstekrav til kompetanse for redningsfarkoster og mann-overbord-båter unntatt hurtiggående mann-overbord-båter i henhold til STCW kodens tabell A-VI/2-1.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost / livbåtfører oppdatering (A-VI/2-1). Kurset dekker kravene til oppdatering av fører og mannskap i redningsfarkost (livbåt og mann-overbord-båt utenom hurtiggående mann-over-bord-båt) i henhold til STCW A-VI/2-1.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer inkludert medisinsk behandling (VI / 2-1, 3, 4-1, 4-2). Husk å ta med håndkle, sokker samt lang underbekledning (varmt tøy) til å ha under kjeledressen / redningsdrakten.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer (A-VI / 2-1, 3, 4-1). Målsettingen med kurset er å oppdatere maskinoffiserer for å møte kravene til repetisjon iht. STCW2010.
Vi tilbyr BES-vaktkurs offshore (brann, entring, sikring). Klasseromsundervisningen handler om lover og retningslinjer, sjekklister, sikkerhet, rapportering, forebyggende tiltak, kunnskap om gass - virkemåte / farer, arbeid i trange rom og bruk av personlig verneutstyr.
Kursdeltakerne gis grunnleggende kunnskaper og ferdigheter i BES-vaktens (brannentring- og sikkerhetsvaktens) ansvar og plikter.
Vi tilbyr kurs i CA-EBS tilleggsmodul engelsk sektor inkludert skuldermåling. Kurset leveres i henhold til OPITO sine retningslinjer for britisk sektor. Våre erfarne instruktører har lang fartstid i bransjen og skaper trygghet i praktiske øvelser.
Vi tilbyr grunnkurs i førstehjelp. Ved fullført kurs, skal kursdeltakerne kunne utføre livreddende førstehjelp ved alvorlig skadde og sykdom. Assistere sykepleier ved undersøkelse og behandling av pasienter
Vi tilbyr repetisjonskurs i førstehjelp. Ved fullført kurs skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper innen ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr GSK Basic safety and emergency preparedness course på engelsk. Kurset skal motivere den enkelte til aktivt å fremme et bedre og tryggere arbeidsmiljø. Det legges vekt på forebyggende tiltak som kan hindre skader på mennesker, utstyr og miljø.
We offer GSK Basic safety and emergency training refresher course in english.
Vi tilbyr repetisjonskurs i GSK grunnleggende sikkerhet for beredskapspersonell med e-læring. Alle som skal arbeide offshore må ha gjennomgått et grunnleggende sikkerhetskurs i henhold til Norsk olje og gass sin retningslinje 002. Kurset repeteres hvert fjerde år.
Vi tilbyr GSK Grunnleggende sikkerhet og beredskap repetisjonskurs. Alle som skal arbeide offshore må ha gjennomgått et grunnleggende sikkerhetskurs i henhold til Norsk olje og gass sin retningslinje 002. Kurset repeteres hvert fjerde år.
Vi tilbyr GSK grunnleggende sikkerhetskurs. Kurset skal motivere den enkelte til aktivt å fremme et bedre og tryggere arbeidsmiljø. Det legges vekt på forebyggende tiltak som kan hindre skader på mennesker, utstyr og miljø.
Vi tilbyr GSK grunnleggende sikkerhetskurs med e-læring. Kurset skal motivere den enkelte til aktivt å fremme et bedre og tryggere arbeidsmiljø. Det legges vekt på forebyggende tiltak som kan hindre skader på mennesker, utstyr og miljø.
Vi tilbyr kurs i helikopterevakuering for helikopterpassasjerer som skal bruke redningsdrakt med integrert pustelunge.
Vi tilbyr HLO grunnkurs med e-læring. Ved fullført kurs, skal deltakerne kunne bruke brannslukkingsutstyr på helikopterdekket på en riktig måte, ha kunnskap om foreskrevne nød- og sikkerhetsprosedyrer samt operasjoner på helikopterdekk.
Vi tilbyr HLO repetisjonskurs. Et representativt utvalg av innholdet i HLO grunnkurset tilpasset elevenes forkunnskaper med stor vekt på praktisk trening og øvelse. Etter endt kurs skal elevene ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr kombikurs i søk- og redning / HLO / Liten MOB repetisjonskurs uten mørkekjøring.
ResQ tilbyr kondisjonstest og styrketest i forbindelse med søk og redningslagskurs. Krav til helseundersøkelse og fysiske tester for innsatspersonell.
Vi tilbyr kurs i liten MOB-båt grunnkurs m/ mørkekjøring. Ved fullført kurs skal kursdeltakerne kunne være i stand til å sjøsette, huke inn, operere båt og utstyr på en tilfredsstillende måte - kunne de mest vanlige søkemetoder - foreta opp-plukking og livreddende behandling av en forulykket.
Vi tilbyr liten MOB-båt repetisjonskurs m/mørkekjøring. Ved fullført kurs skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Kurset omhandler de forhold som er nødvendige for å kunne ha kommando over en livbåt ved et havari eller ulykkestilfelle hvor evakuering er påkrevd. Dvs. hele den redningsmessige fase er å gå i båtene, utsetting, komme seg bort fra innretningen og opphold på sjøen til en blir tatt opp.
Vi tilbyr livbåtfører konvensjonell livbåt repetisjonskurs. Etter endt kurs skal elevene ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr repetisjonskurs i beredskapsledelse i henhold til retningslinjene for kurset OER109. Deltakeren skal etter endt kurs kunne delta i beredskapsledelsen i egen organisasjon, samt ha forståelse for beredskap i petroleumsindustrien
Vi tilbyr OFI100 Søk og redningslag grunnkurs. Ved fullført kurs skal deltakerne inneha nødvendige kunnskaper og ferdigheter til å bekjempe branner med tilgjengelig utstyr på plattform og fartøy. Gjennom teori og praksis skal deltakerne få en klar forståelse av utstyrets og egne begrensninger.
Vi tilbyr OFI100 søk og redningslag repetisjonskurs. Ved fullført kurs, skal kursdeltakerne ha vedlikeholdt og videreutviklet kunnskaper, ferdigheter og holdninger innen sin beredskapsfunksjon.
Vi tilbyr kurs til påbygging fra GSK Norsk olje og gass til STCW GSK for sjøfolk.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring oppdatering for sjøfolk med e-læring. Varigheten på kurset er 2 dager hvorav 1 dag gjøres som e-læring hjemme i forkant, og 1 dag på kurssenter.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Kurset er obligatorisk minstekrav for sjøfolk som skal tjenestegjøre ombord i fartøy, uavhengig av stilling og funksjon.
Vi tilbyr STCW grunnleggende sikkerhetsopplæring oppdatering for sjøfolk. Ved eksamen er vurderingskriterier obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW.
Vi tilbyr grunnkurs i STCW hurtiggående MOB båtopplæring for sjøfolk. Ved eksamen er vurderingskriterier obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr STCW hurtiggående MOB båtopplæring oppdatering for sjøfolk. Vurderingskriterier ved eksamen er obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling for sjøfolk. Vurderingskriterier ved eksamen er obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabell A-VI/4-2.
Vi tilbyr kurs i STCW medisinsk behandling for sjøfolk - oppdatering. Vurderingskriterier ved eksamen er obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr STCW medisinsk førstehjelp for sjøfolk A-VI/4-1. Etter endt opplæring skal kursdeltakerne ha kompetanse i blant annet å gi førstehjelp omgående i tilfelle av ulykke eller sykdom om bord.
Vi tilbyr STCW oppdatering redningsfarkost og mann over bord båter (båtmannsopplæring). Vurderingskriterier ved eksamen: Obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr kurs i STCW passasjer og krisehåndtering for sjøfolk. Vurderingskriterier ved eksamen: Obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr oppdatering i STCW passasjer og krisehåndtering for sjøfolk.
Vi tilbyr kurs i STCW redningsfarkost og mann over bord båter (båtmannsopplæring). Vurderingskriterier ved eksamen: obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabell.
Vi tilbyr STCW Videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for dekksoffiserer inkl. medisinsk behandling. Vurderingskriterier ved eksamen: obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabeller.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring oppdatering for maskinoffiserer. Vurderingskriterier ved eksamen: obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt-test i henhold til STCW kodens tabeller.
Vi tilbyr STCW videregående sikkerhetsopplæring for sjøfolk. Vurderingskriterier ved eksamen: obligatorisk deltakelse i undervisningen. Bestått slutt test i henhold til STCW kodens tabeller.
Vi tilbyr STCW-F grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere. Kursinnhold: personlige redningsteknikker / nødsituasjoner - forebyggende brannvern og brannslokking - grunnleggende førstehjelp - personlig sikkerhet / HMS / regelverk .
Vi tilbyr STCW-F grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere oppdatering. Dette kurset er en oppdatering av STCW-F Grunnleggende sikkerhetsopplæring for fiskere som driver ervervsmessig fiske fra norsk båt/fartøy uansett størrelse.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Formålet er å gi kursdeltakerne en grunnleggende kunnskap og forståelse for egen og andres sikkerhet: kunnskap om de formelle prosedyrer før arbeidet starter og under arbeidets gang.
Vi tilbyr Webinar – Arbeid under spenning (lavspenning). Personell som skal arbeide under spenning skal ha tilstrekkelig opplæring i dette og arbeidet skal utføres etter anerkjente metoder og relevante arbeidsprosedyrer.
Kurset tar utgangspunkt i å kunne sertifisere installatører og montører til å kunne utføre en rask montasje av fibernettverk med blåsefibersystemet. Ett grunnleggende kurs for å kunne utføre installasjon av blåsefiber i nettverk (rør struktur) i bakken på en sikker måte.
Vi tilbyr kurs i EKOM - NEK 700. Samfunnet har blitt avhengig av at kommunikasjon til enhver tid fungerer, derfor er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet NKOM opptatt av det planlegges og bygges kvalitet i alle typer EKOM nett.
Vi tilbyr kurs i EKOM - NEK 700 - webinar. Samfunnet har blitt avhengig av at kommunikasjon til enhver tid fungerer, derfor er Nasjonal kommunikasjonsmyndighet NKOM opptatt av det planlegges og bygges kvalitet i alle typer EKOM nett.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll bolig. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll bolig - webinar. Over 40 prosent av alle boligbranner i Norge skyldes elektrisitet og bruken av elektrisk utstyr. For å oppdage og utbedre feil, anbefales boligeiere å benytte sertifiserte fagpersoner til å utføre kontroll og for å sikre at arbeidet er fagmessig utført.
Vi tilbyr kurs om el-kontroll næring. Nødvendig elektrofaglig kompetanse ihht. NEK 405-3. Formell utdanning tilsvarende fagbrev innen elektrofag eller tilsvarende og minimum tre års relevant praksis.
Vi tilbyr kurs i en reise fra rødboka til FEL og NEK 400m. Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Vi tilbyr kurs i fallsikring og stillasbrukerkurs. Norske myndigheter innførte med virkning fra 1. januar 2016 nye regler om arbeid i høyden. Den største endringen gjelder nye opplærings krav for stillasmontører. Det er kapittel 17 i forskrift om utførelse av arbeid som nå er revidert.
Vi tilbyr kurs i FSE Høyspenning. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Vi tilbyr kurs i FSE Høyspenning som nettkurs. Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg (FSE), erstatter tidligere sikkerhetsforskrift for høyspenningsarbeider. Forskriften er altså felles for både lav- og høyspenning.
Det stilles store krav til kompetanse for de som gjennomfører periodisk verifikasjon av elektriske anlegg, og da er det viktig med god kjennskap til både gamle og nye normer og forskrifter.
Vi tilbyr innføringskurs i batterisystemer. Stasjonære batterisystemer brukes i dag spesielt som energilager og avbruddsfri strømforsyning. Målet med kurset er at deltakerne skal få en grunnleggende forståelse for batterisystemer, for å kunne velge batterisystem som tilfredsstiller kundens behov.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr kurs om installasjoner i medisinske områder som webinar. Elektriske installasjoner i sykehus, tannlegekontor, alders- og sykehjem, dyrleger og lignende deles opp i forskjellige grupper (medisinske områder) hvor det er tilleggskrav til installasjonen.
Vi tilbyr Introduksjon til BIM - Webinar.Involvert i et byggeprosjekt hvor BIM skal brukes? Meld deg på dette 3-timers kurset! En grunnleggende god BIM-forståelse er helt essensielt for alle som skal delta i BIM-prosjekter og arbeide med BIM-relatert programvare.
Vi tilbyr jordingskurs som webinar . Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr jordings-og utjevningskurs. Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, utførelse, krav til jordelektrode, samt dimensjonering av beskyttelsesledere og utjevningsforbindelser.
Vi tilbyr kontrakts- og entreprisekurs for el-entreprenører. Det blir gitt en innføring i de ulike kontraktstypene som er relevant for el-entreprenørene, og de standardkontraktene (NS 8405 / NS 8417 m.fl) som disse kontraktene er basert på.
Hensikt med kontroll av brannalarmanlegg er å verifisere at anlegget fungerer som tiltenkt, alene og sammen med andre installasjoner koblet opp mot anlegget. Forsikringsselskapene har etablert en ordning for personell som skal kontrollere, dokumentere og vedlikeholde automatiske brannalarm- og talev
Vi tilbyr kurs i fallsikring. Norske myndigheter krever at arbeidstakere som skal benytte fallsikringsutstyr i sitt arbeid har fått riktig opplæring i dette.
Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet. Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner.
Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet. Kurset tar for seg relevante forskrifter og standarder for maskiner, samt praktiske oppgaver i tilknytning til disse.
Vi tilbyr kurs i maskinsikkerhet - webinar. Kurset er for montører, lærlinger, elektroentreprenører, saksbehandlere, rådgivende ingeniører, tilsynsingeniører, elektropersonell i industrien og elektrolærere.
Vi tilbyr kurs om måling, verifikasjon og sluttkontroll. Kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr Webinar om måling, verifikasjon og sluttkontroll. Kurset er for daglige ledere i installasjonsbedrifter, prosjektledere, saksbehandlere, baser, montører og lærlinger.
Vi tilbyr kurs om NEK 399 og boliginstallasjoner. Ny NEK 399 (planlagt lansering våren 2018) kommer med nye krav som omhandler tilknytning mellom sluttbrukers elanlegg og ekomnett mot tilsvarende allment nett.
Vi tilbyr kurs i NEK 400 Landbruk - ny elektroteknisk spesifikasjon. Årlig registreres det mange branner og branntilløp i driftsbygninger. Dette medfører store verditap, tunge belastninger for eier, lidelser for husdyr og tap av produksjon.
Vi tilbyr oppdateringen i NEK 400:2022. Hvert 4. år revideres deler av NEK 400 for å tilpasses internasjonale normer og de behov som berørte bransjer har til en god og dekkende norm for elektriske installasjoner.
Kurs som gir deg god innføring i NEK 446:2022 (dokumentasjon av solcelleanlegg) og viktige byggetekniske regler og dokumentasjonskrav. Du får svar på ofte stilte elektrotekniske og byggetekniske spørsmål som jording, utjevning, jordfeilbryter, mm og vi går gjennom forskjellige risikovurderinger.
Vi tilbyr verifikasjon/sluttkontroll og jording – kombinasjonskurs, Kurset tar for seg planlegging av jordingssystemer, personsikkerhet, driftsikkerhet og brannsikkerhet og Verifikasjon / sluttkontroll
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i økonomi for elektrikere. Vi ser på forholdet mellom inntjening ved økt omsetning og inntjening ved redusert svinn mht tid og materiell. Hvordan sikre driften i virksomheten ved å avsette penger fra overskuddet i gode år for å sikre driften i nedgangstider.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).
Vi tilbyr nettkurs på engelsk i arbeidsvarsling kurs 1 - for alle som skal utføre arbeid på veg. Kurset gir stedlig ansvarsrett. Alle som skal utføre arbeid på eller ved veg skal minimum ha gjennomgått kurs 1, basert på Statens Vegvesens håndbok N301 (051).
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i arbeidsvarsling 2 - for ansvarshavende. Ansvarshavende er den som skal planlegge arbeidet og ha ansvar for søknader til kommunen og Statens Vegvesen. Kurset går over 2 dager.
Vi tilbyr nettkurs i arbeidsvarsling kurs 2 - for ansvarshavende. Ansvarshavende er den som skal planlegge arbeidet og ha ansvar for søknader til kommunen og Statens Vegvesen. Kurset gir stedsansvarsrett.
Vi tilbyr arbeidsvarsling kurs 3 - manuell trafikkdirigering for bedrifter. Alle som skal foreta manuell dirigering av trafikk skal ha gjennomgått dette kurset. Deltagere må tidligere ha fullført kurs 1 eller kurs 2, og ha førerkort og gode norsk kunnskaper.
Vi tilbyr nettkurs i MS Visio - for å lage arbeidsvarslingsplaner. Behovet for opplæring i MS Visio blir større og større. Kurset er for de som har kurs 2 og skal tegne arbeidsvarslingsplaner i MS Visio, programmet som blir mest brukt til dette.
Temakurset gir det en oversikt over prinsipper og gradering av innvendige skiller i tavler (Form). Kurset beskriver også utførelsen av de forskjellige formkravene, behovsvurdering og typiske anvendelsesområder.
Vi tilbyr førstehjelpskurs for bygg og anleggsbransjen som e-læring. Gi deg selv nødvendig kunnskap slik at du er best mulig forberedt om en situasjon skulle oppstå. Her lærer du det viktigste innen førstehjelp og hvordan du vurderer hva du må gjøre i en akuttsituasjon.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for bygg- og anleggsbransjen som - e-læring. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om kvalifikasjonskrav for arbeid i installerte tavler og EX-tavler. I løpet av ca. 2 timer gir temakurset en oversikt over kvalifikasjonskrav og ansvarsforhold ved arbeid i installerte tavler og bygging av de forskjellige kapslingstyper som anvendes i Ex-soner.
Vi tilbyr nettbasert temakurs om maskininstallasjoner i næringsbygg- regelverk og fallgruver. I dette temakurset ser vi på regelverk og fallgruver og maskinforskriftens innvirkninger på maskininstallasjoner i næringsbygg.
Vi tilbyr temakurs om aktuelle problemstillinger i NEK EN 60 204 for maskin- og tavlebyggere som interaktivt nettkurs. I dette temakurset gjennomgår vi normen som i sin helhet benyttes ved konstruksjon, endring og ombygging av maskiner.
Tavleforeningen tilbyr et nytt og revidert opplæringsprogram for tavlemontører. Nye Tavleskolen Modul 1 og 2 er basert på læreboka «Tavlemontøren» som har innhold og omfang i samsvar med kompetansebeskrivelse og læreplan for tavlemontøryrket.
Vi tilbyr kurs i tavleskolen modul 2 som nettbasert undervisning. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig kompetanse om tavlemontøryrket, tavlemarkedet og tavleprodusentenes rolle.
Vi tilbyr tavlestandarden – NEK 439 - nettkurs. Tavleproduksjon krever inngående kjennskap til tavlestandarden NEK 439. NEK 439-serien skal legges til grunn for all produksjon av elektrotavler til bygg, industri og maskinanlegg.
Vi tilbyr temakurs om tavledokumentasjon og tavleløsninger ved en eller flere strømkilder iht. NEK 400:2022 som interaktivt nettkurs. I dette to timer temakurset gis det en 10-punkts oversikt over relevant tavledokumentasjon.
Anleggseiere har selv ansvar for vedlikehold av tavler i egne anlegg. Da vedlikehold ofte forsømmes, skyldes dette ofte mangel på informasjon og kunnskap om vedlikeholdsbehovet for sikker drift over tid.
Vi tilbyr nettkurs om tilsyn og vurdering av el-tavler. I dette 2-dagers nettkurset vil du få innføring i nødvendig tilleggskompetanse for en særskilt vurdering av tilstandsgraden i tavler på bakgrunn av tavlenes regelverk, behovet for sikkerhet og aktuell betjeningskategori.
Vi tilbyr kurs i UPS - teknologi, regelverk og praktiske løsninger som interaktivt nettkurs. I dette dagskurset ser vi nærmere på UPS - Uninterruptible Power Supply - og du får oppklarende kunnskap om statiske UPS’ er.
Vi tilbyr kurs om verifikasjon og dokumentasjon av el-tavler som interaktivt nettkurs. I dette nettkurset vil du øke din kompetanse og forståelse, og se nytteverdien i tavlenormen NEK 439 som verktøy.
Vi tilbyr nettbasert fallsikringskurs. Hovedhensikten med fallsikringskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold samt klassifiseringsregler for ulike typer fallsikringsutstyr.
Vi tilbyr kurs om FSE instruert personell som nettkurs. Dersom man har ansatt FSE instruert personell sier Sikkerhetsforskriften at de skal gis årlig opplæring autorisert av myndighetene.
Vi tilbyr kurs om verktøy og småmaskiner som nettkurs / webinar. Bakgrunnen for kurset er at kursdeltagerne skal få økt kunnskap om farene ved bruk av farlige redskaper og hvilke sikkerhetstiltak en skal gjennomføre før bruk. Dette for å unngå personskader på arbeidsplassen ved bruk av verktøy.