I kategorien samliv og omsorg finner du kurs innen sex, samliv, depresjoner, angst, rus og røykeavvenning, fobier og barnevern med mer. Har du planer om å slutte å røyke? Meld deg på et røykesluttkurs i dag! De fleste som klarer å stumpe røyken sier at det egentlig ikke var så vanskelig, og at de ikke skjønner hvorfor de i det hele tatt gjorde det. Hva med å sprite opp samlivet med et sexkurs eller samlivskurs? Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Vi tilbyr kurs i konflikter og konflikthåndtering som webinar. Hva gjør du når konflikter oppstår? Hvordan møter du utfordrende situasjoner? Kjenner du og dine ansatte til spillereglene for arbeidslivet? Konflikter er en naturlig del av livet på arbeidsplassen.
Vi sender bilen på EU-kontroll og vi har årlige besøk hos tannlege og lege. Men hva med parforholdet - trenger ikke det også oppmerksomhet og ivaretakelse? Med parsjekk får dere en statussjekk på hvordan det står til med deres parforhold, og tips til forbedring!
Samlivskurset PREP som privatundervisning er for parsom vil styrke og utvikle forholdet sitt. Her får dere kunnskap og verktøy til å kommunisere bedre sammen og løse utfordringer og problemer står dere står oppe i. Ta kurset når det passer for dere!
Dere får 3-timers kursing der dere lærer om hvordan lese og forstå hverandres kjærlighetsspråk få nå fram til hverandre og verdsette den andres uttrykk. Dere kan ta kurset når det passer for dere - enten online eller komme til mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo.
Venter dere barn, er kurset Godt samliv et ypperlig investering på å takle overgangen fra å være par til å bli familie. Dette samlivskurset for førstegangsforeldre gis som webinar der dere deltar digitalt sammen med andre par.
Samlivskurs om utroskap som privatundervisning. Utroskap skaker et forhold, og det skal mye til for å gjenopprette tilliten. Ta grep, gjør noemed det! Dere kan ta kurset når det passer for dere - enten online eller komme til mitt hjemmekontor på Hasle i Oslo.
Vi tilbyr digitalt kurs om fremtidsfullmakt - hvordan styre selv og unngå verge. Hvem skal ta vare på deg når du en dag ikke klarer å gjøre det selv? Hva med foreldrene dine? I dette kurset lærer du alt du trenger å vite om fremtidsfullmakter.
Vi tilbyr digitalt kurs om god psykisk helse i den nye arbeidshverdagen. Vi har alle en psykisk helse, men hvor godt kjenner du din egen? I dette kurset lærer du å forstå egen psykisk helse og reaksjoner bedre. Hva er psykiske symptomer, og hvordan kan du forstå og møte dem?
Vi tilbyr digitalt kurs om muskel- og skjelettplager - når kroppen krangler. De aller fleste opplever å få smerter i muskler og ledd. Noen er mer plaget enn andre. I dette kurset vil du få kunnskap om muskel- og skjelettplager.
Vi tilbyr digitalt kurs om Psykisk helse - verktøy for livsmestring. Vi har alle en psykisk helse, men hvor godt kjenner du din egen? I dette kurset lærer du å forstå egen psykisk helse og reaksjoner bedre.
Vi tilbyr digitalt kurs om utviklingshemmede og utfordrende atferd. Jobber du som lærer, miljøterapeut, vernepleier eller med omsorg på annet vis? Som tjenesteyter er det viktig at du har kunnskap om atferdsvansker og psykiske lidelser, og at du kontinuerlig arbeider med forebygging.
Studiet består av de tre nettkursene Kommunikasjon og samhandling, Helsefremmende arbeid og Yrkesliv i helsearbeiderfaget. Til sammen dekker de teorien i Helsefagarbeider etter læreplankode HEA03-03.
HEA-Helsefremmende arbeid skal gi kunnskap og forståelse av helseaspektene man kommer bort i som helsefagarbeider.
HEA - Kommunikasjon og samhandling handler om hvordan kommunikasjon mellom mennesker kan fremme helse og sosial utvikling.
Alltid alt rett i medikamentregning er en av forutsetningene for riktig medisinering. Gode læringsopplegg for opplæring og oppdatering av denne kunnskapen er derfor viktig.
HEA-Yrkesliv skal gi kunnskap og forståelse for hvordan en helsefagarbeider skal utøve yrket
Vi tilbyr kurs i Apotekteknikk (VG3) som nettstudie. Opplæringen skal bidra til at apotekteknikere kan håndtere legemidler og andre apotekvarer. Videre skal opplæringen utvikle evne til selvstendig arbeid innenfor eget ansvarsområde og til kommunikasjon og samhandling med øvrig personale.
Vi tilbyr nettbasert kurs i et individ og systemperspektiv på ulike lærevansker. Kurset har som mål å gi en innføring i lærevanskebegrepet og ulike typer lærevansker. Dette omfatter årsaker til, kjennetegn på, og tiltak for de mest høyfrekvente lærevanskene.
Vi tilbyr årsenhet i grunnmedisin som nettstudie. Er du interessert i menneskekroppen og hvordan vi fysisk fungerer som mennesker? Denne årsenheten danner grunnlaget for all helsefaglig yrkesutøvelse, og er inngangsporten til en rekke profesjonsstudier og videre studier innen helsefag.
Vi tilbyr nettstudie om helsekoordinator. Behovet for dyktig helsepersonell er enormt og vokser stadig. Helsekoordinatorens rolle er viktig på hvert legekontor eller sykehus, og fungerer som bindeleddet mellom samhandling og kommunikasjon.
Vi tilbyr nettstudie om livsmestring og folkehelse. På dette nettstudiet vil du få kunnskap om helsefremmende og forebyggende arbeid som kan anvendes innenfor skolen og psykisk helsearbeid.
Vi tilbyr årsstudium i ernæring og helse som nettbasert undervisning. Har du en lidenskap for ernæring, kosthold og helse? Da er årsenheten i ernæring og helse et studium for deg! Vi er helt avhengig av tilførsel av mat og drikke for å kunne leve.
Vi tilbyr nettbasert kurs om å forebygge digital vold, digitale overgrep og ulovlig bildedeling. Årlig holder vi i Stiftelsen Tryggere foredrag og kurs for barn, ungdom og voksne på skoler, ungdomsklubben eller andre arenaer.
Årlig holder vi en rekke foredrag og forebyggende tiltak, særlig for ungdom og foreldre/foresatte. Når vi spør hvilke temaer vi skal holde foredrag om, er deling av bilder og vett på nettet de to temaene som oftest går igjen.
Vi tilbyr kurs om Autisme, Tourette og ADHD - myter og fakta som virtuelt klasserom. Nevroutviklingsforstyrrelser er tilstander der nevrologisk og psykologisk utvikling er forsinket eller avvikende fra tidlig barndom. De vanligste er ADHD, Tourettes syndrom og autismespekterforstyrrelser.
Vi tilbyr introduksjonskurs i helse som virtuelt klasserom. Dette kurset kan du melde deg på uansett hvor i landet du bor. Kurset holdes tirsdager kl. 17 - 21, til sammen 10 kurskvelder. Kurset holdes i digitalt klasserom, og du trenger pc/mac med lyd og kamera.