Trenger din bedrift ernæringsfaglige tjenester? Jeg hjelper ditt firma eller din organisasjon med produktutvikling eller ernæringsrådgivning. Har dine ansatte hjemmekontor eller lange dager på kontoret? Jeg hjelper dine ansatte å holde produktiviteten oppe!
Ernæring er et aktuelt tema for mange, og gjennom foredrag og workshops inspirerer jeg din gjeng til å få mer energi gjennom et godt kosthold! Glem wienerbrød som møtemat, her er det full energi med smart mat som gjelder!
Sitt i sofaen og lær om kosthold! Eller ta meg med på en tur i skogen mens du lytter til smarte råd som kan hjelpe deg til bedre helse. Jeg gjør kosthold enkelt på din egen skjerm, slik at du selv kan ta gode valg når det gjelder din helse.
Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
I løpet av «Drikke av denne?» vil du få tips til hvordan du kan få mer energi og overskudd i hverdagen til å gjøre akkurat det du har lyst til å gjøre. Se for deg at du har energi og «guts» til å virkeliggjøre drømmene dine.
Stabilt Blodsukker er to foredrag i en film. Det første foredraget er av Unni Pedersen. Hun er kjemiingeniør og har lang erfaring som kostholdsveileder. Det andre foredraget omtaler også blodsukker og kosthold – melk og brødvarer (gluten).
Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.
Vegard Holum har studert omega 3 fettsyrer i praksis. Som lærer og spesialpedagog har han i mange a°r arbeidet med de vanskeligste og mest urolige barna og ungdommene.
Frisk hele livet -foredrag. Online streamet foredrag om hvordan klare det! Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk pa° den evolusjonære biologien. Dag Viljen er ogsa° redaktør i magasinet VOF.
Alt for mange av barna våre er i ferd med å kose seg til svake skoleresultater, og mulig fremtidig dårlig helse ved å spise for mye sukkerholdig hvete-bakst, bruk, nudler, energidrikker og godteri i det daglige. Denne filmreportasjen er laget til foreldre og FAU på norske grunnskoler for å inspirere
MAT? Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor. Men hva med kroppen, verdens fineste maskineri, hvilken «bensin» må den ha?
Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.
Mindfulness betyr oppmerksomt nærvær, og handler om å være mer til stede i øyeblikket. En erfaringsbasert metode som bevisstgjør dine vanemønstre, gi bedre selvinnsikt, økt velvære som bidrar til bedre helse og økt livskvalitet.
Omlegging av kostholdet kan være utfordrende, men med en oppfølging over 8 uker kommer du godt i gang med omleggingen. Hver uke får du hver uke tilsendt på e-post informasjonsmateriell. For deg som ønsker å komme i gang med omlegging av kostholdet, og trenger inspirasjon og motivasjon på veien.
Å redusere stress og være til stede i øyeblikket får kropp og sinn i balanse. Mindful eating handler om hvordan være tilstede med måltidene, som gir økt matglede og nye sanseopplevelser.
Vi tilbyr nettbasert studie i ernæring og bærekraftig kosthold. I et stadig større landskap av kostholdsinformasjon og meningsutvekslinger fra nyheter, sosiale medier, influensere, aviser, myndigheter og akademikere, er det uoversiktlig å vite hva man egentlig skal forholde seg til.