Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du HMS-kurs for alle typer industribedrifter og organisasjoner i hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen, verneombudsarbeide osv. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
Formålet med beredskapsøvelser er å heve kompetansen intern i bedriften, og bli bevisste på tidsrommet fra ulykken oppstår, til profesjonell hjelp ankommer ulykkesstedet. Samtidig er målet å kvalitetssikre bedriftens beredskapsplan.
Vi tilbyr grunnkurs i NSO-industribrannvern for bedrifter. Kurset bygger på bedriftens risiko og sårbarhet og tilpasses etter dette. Mye praksis i kurset. Alle kurs og øvelser er bygget opp for å tilfredsstille tilsynsmyndighetenes krav til kompetanse.
Vi tilbyr oppdateringkurs om drift av kjelanlegg - nettkurs. Temaveiledning om bruk av farlig stoff, del 2, kjelanlegg for damp og hetvannsystemer sier at sertifikat / kompetansebevis skal fornyes hvert 5. år.
Vi tilbyr kurs i kjeloperatør trinn 1 nettkurs. Kjeloperatørkurs for selvstendig drift av kjelanlegg under 0,5MW og for kjeloperatører som drifter større anlegg under ledelse av kjelpasser. Etter endt kurs skal du ha fått forståelse for faget som du kan anvende i videre opplæring og praktisk arbeid.
Kjelpasserkurs for drift av kjelanlegg på 110ºC eller mer, og med effekt på 0,5MW eller mer.
Vi tilbyr kurs i fagleder industrivern - innsatslederkurs. Målsettingen er å kvalifisere personell til å fylle rollen som innsatsleder i bedriftens industrivern, ved å gi grunnleggende kunnskap og opplæring i de ferdigheter en innsatsleder trenger.
Vi tilbyr forsterket førstehjelpskurs industrivern for bedrifter. Formålet er at etter gjennomført opplæring skal deltakerne selvstendig kunne iverksette førstehjelp ved skader og akutt sykdom, og som gruppe kunne yte organisert innsats ved ulykker med flere skadde personer.
Vi tilbyr 2-dagers bedriftsinternt grunnkurs i industrivern for nytt mannskap i bedriftens industrivern. Opplæringen skal ivareta personellets sikkerhet, være tverrfaglig og risikotilpasset den enkelte virksomhet.
Vi tilbyr nettkurs om valg av verneutstyr, bruk og vedlikehold. Personlig verneutstyr skal brukes når tilfredsstillende vern av arbeidstakerens sikkerhet, helse og velferd ikke kan oppnås ved tekniske installasjoner på arbeidsplassen eller ved endringer av arbeidsmetoder eller arbeidsprosesser.
Det generelle HMS kurset er for deg som ikke nødvendigvis er leder eller verneombud i bedriften, men likevel ønsker å dokumentere din kompetanse innen helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Dette kurset fungerer på samme måte som våre andre kurs, men har en mer generell tilnærming.
Kurset skal gi kunnskaper om forankring, grunnleggende lover og regelverk, normer og kriterier. Kurset avsluttes med teoretisk eksamen.
Vi tilbyr 10 timers industrivernkurs for bedrifter. Kurset vil bli levert i henhold til norske anerkjente krav og retningslinjer. Røde Kors Førstehjelp vil gjennomgå eventuell tilpasning i forhold til spesifikk arbeidsrisiko på deres bedrift.