Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du HMS-kurs for alle typer industribedrifter og organisasjoner i hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen, verneombudsarbeide osv. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
Det generelle HMS kurset er for deg som ikke nødvendigvis er leder eller verneombud i bedriften, men likevel ønsker å dokumentere din kompetanse innen helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Dette kurset fungerer på samme måte som våre andre kurs, men har en mer generell tilnærming.
Vi tilbyr 40-timers HMS-kurs for byggebransjen som e-læring. Fra 2024 er kravene senket med tanke på hvilke bedrifter som må ha verneombud og AMU. Man må ha verneombud fra 5 ansatte og AMU fra 30 ansatte.
Vi tilbyr innføringskurs i HMS for bygg- og anleggsbransjen som e-læring. Innføring i HMS er tilpasset bygg- og anleggsbransjen ved å samle de relevante temaer, regler og situasjoner slik at kurset blir relevant og yrkesnært for alle som jobber på en byggeplass.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for bygg og anleggsbransjen for bedrifter. Kurset tilfredsstiller kravet i arbeidsmiljøloven om (lovpålagt) opplæring for ledere, verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalget, og gir i tillegg en grundig introduksjon til SHA-begrepet og byggherreforskriften.
Opplæring i bruk av fallsikringsutstyr ved arbeid i høyden. Kurset kan og omfatte fallredning
Vi tilbyr kurs i HMS-håndbok. Alle har et lovpålagt krav om å jobbe systematisk med helse, miljø og sikkerhet (HMS). Bedriftens HMS-mål og organiseringen av arbeidet skal være lett tilgjengelig for alle de ansatte.
Vi tilbyr et omfattende digitalt HMS-kurs for å styrke ansattes kunnskap innen systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid (HMS). Kurset, i tråd med internkontrollforskriften §5, oppfyller lovmessige krav og gir en praktisk tilnærming til HMS.
Vi tilbyr nettkurs om valg av verneutstyr, bruk og vedlikehold. Personlig verneutstyr skal brukes når tilfredsstillende vern av arbeidstakerens sikkerhet, helse og velferd ikke kan oppnås ved tekniske installasjoner på arbeidsplassen eller ved endringer av arbeidsmetoder eller arbeidsprosesser.