Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du HMS-kurs for alle typer industribedrifter og organisasjoner i hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen, verneombudsarbeide osv. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
Målrettet HMS-arbeid er arbeidsgiverens ansvar. Kurset «HMS for ledere» skal gi ledere en innføring i systematisk HMS-arbeid. Kurset er lagt opp i tråd med det som i følge arbeidsmiljøloven er intensjonene med opplæring for arbeidsgivere.
Vi tilbyr grunnkurs i arbeidsmiljø for bygg og anleggsbransjen for bedrifter. Kurset tilfredsstiller kravet i arbeidsmiljøloven om (lovpålagt) opplæring for ledere, verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalget, og gir i tillegg en grundig introduksjon til SHA-begrepet og byggherreforskriften.
Vi tilbyr kurs i fagleder industrivern - innsatslederkurs. Målsettingen er å kvalifisere personell til å fylle rollen som innsatsleder i bedriftens industrivern, ved å gi grunnleggende kunnskap og opplæring i de ferdigheter en innsatsleder trenger.
Vi tilbyr forsterket førstehjelpskurs industrivern for bedrifter. Formålet er at etter gjennomført opplæring skal deltakerne selvstendig kunne iverksette førstehjelp ved skader og akutt sykdom, og som gruppe kunne yte organisert innsats ved ulykker med flere skadde personer.
Vi tilbyr 2-dagers bedriftsinternt grunnkurs i industrivern for nytt mannskap i bedriftens industrivern. Opplæringen skal ivareta personellets sikkerhet, være tverrfaglig og risikotilpasset den enkelte virksomhet.
Vi tilbyr kurs om industrivern for bedrifter. Brannvern og førstehjelp for industribedrifter samt grunnleggende industrivern. Kundens risikobilde er bestemmende for kursets innhold og lengde, med en generell og en kundespesifikk del.
Vi tilbyr kurs om ISPS for bedrifter. Avarn Security-skolen gir deg opplæring som gjør deg i stand til å ivareta dine oppgaver knyttet til sikkerheten ved havneanlegg som omfattes av ISPS regelverket.
Vi tilbyr oppdateringkurs om drift av kjelanlegg - nettkurs. Temaveiledning om bruk av farlig stoff, del 2, kjelanlegg for damp og hetvannsystemer sier at sertifikat / kompetansebevis skal fornyes hvert 5. år.
Vi tilbyr kurs i kjeloperatør trinn 1 nettkurs. Kjeloperatørkurs for selvstendig drift av kjelanlegg under 0,5MW og for kjeloperatører som drifter større anlegg under ledelse av kjelpasser. Etter endt kurs skal du ha fått forståelse for faget som du kan anvende i videre opplæring og praktisk arbeid.
Kjelpasserkurs for drift av kjelanlegg på 110ºC eller mer, og med effekt på 0,5MW eller mer.
Vi tilbyr nettkurs om valg av verneutstyr, bruk og vedlikehold. Personlig verneutstyr skal brukes når tilfredsstillende vern av arbeidstakerens sikkerhet, helse og velferd ikke kan oppnås ved tekniske installasjoner på arbeidsplassen eller ved endringer av arbeidsmetoder eller arbeidsprosesser.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om bedriftens kjentmann for nødetatene. Deltakerne skal etter endt kurs vite hva som forventes av vedkommende for å være et bindeledd mellom industrivernet og nødetatene under innsats. De skal også være trygge på funksjon og kunne bruke følgemaske og pressluftapparat.
Vi tilbyr grunnopplæring i industrivern for bedrifter. Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha tilegnet seg kunnskaper og ferdigheter slik at de aktivt kan delta i forebyggende arbeid på egen bedrift, og ivareta nødvendige beredskapsoppgaver ved brann, ulykke og akutt sykdom.
Vi tilbyr industrivernøvelse for bedrifter. På kurset får deltakerne delta i trening og øvelser som er relevante i forhold til bedriftens egen risikovurdering. Målsettingen er at etter kurset skal deltakerne ha økt kunnskap om industrivern etter NSOs krav.
Kurset skal gi kunnskaper om forankring, grunnleggende lover og regelverk, normer og kriterier. Kurset avsluttes med teoretisk eksamen.