I kategorien ERP og regnskapssystemer finner du kurs og opplæring i bruk, valg og implementering av regnskapssystemer i en virksomhet. Å velge rett system for din bedrift, og for så å lære seg å benytte det mest mulig effektivt kan spare deg for mye unødvendig arbeidstid og ikke minst bekymring. Et kurs innen ERP kan være utmerket bruk av tid selv om du føler at du har noenlunde kontroll på regnskapssystemet ditt.
Vi tilbyr nettbasert studie om lønn i Tripletex. Flere og flere små og mellomstore bedrifter går over til Tripletex som regnskaps- og lønnssystem på grunn av fleksibilitet, brukervennlighet og skybaserte løsninger.
Vi tilbyr nettbasert studie om praktisk lønnsarbeid - Tripletex. Gjennom dette kurset lærer du hva lønnsarbeid innebærer og du får praktisk opplæring i et moderne og etterspurt lønnssystem.
Fagskoleutdanningen Regnskapsmedarbeider gir deg en bred teoretisk og praktisk kompetanse innen regnskap og økonomi. Nettstudiet er praktisk rettet slik at du kan gå rett ut i jobb etter fullført utdanning.
Vi tilbyr nettkurs om aksjer - skatt og regnskap. Fritaksmetoden er sentral for investeringsselskaper. I kurset ser vi på skatte og regnskapsmessige behandling når selskapet eier aksjer innenfor og utenfor fritaksmetode.
Vi tilbyr nettkurs om bokføring - dokumentasjon og bokføring av kjøp. Dette kurset tar for seg hvilke krav bokføringsregelverket stiller til dokumentasjon og bokføring av kjøp, herunder for å underbygge eventuell skatte- eller avgiftsmessig fradragsrett.
Vi tilbyr nettkurs om bokføring - kontantsalg og kassasystem. Kontantsalg innebærer kort sagt at kunden betaler ved levering - det oppstår verken forskudd fra kunden eller kreditt til kunden. Veldig mange foretak har kontantsalg i en eller annen form.
Vi tilbyr nettkurs om bokføring - bokføringsplikt og pliktig regnskapsrapportering. Bokføringsloven, bokføringsforskriften og god bokføringsskikk danner til sammen et omfattende og detaljert regelverk. Disse reglene gjelder kun for bokføringspliktige.
Vi tilbyr nettkurs om endrede notekrav 2021 - små foretak. Kurset tar for seg bakgrunnen for de til dels store endringene til minimum notekrav som har kommet i regnskapsloven og i NRS 8 God regnskapsskikk for små foretak i 2021 med virkning fra regnskapsåret 2021.
Vi tilbyr nettkurs om formuesfastsettelse av næringseiendom. I dette kurset går vi gjennom reglene for verdsettelse av utleid og ikke utleid næringseiendom. I tillegg ser vi nærmere på hvilke regler som gjelder ved endret bruk av næringseiendommen.
Vi tilbyr nettkurs om fra kaos til kontroll - hvordan sikre god kvalitet i regnskapsforetak. Hva innebærer forsvarlig kvalitetsstyring med ny regnskapsførerlov og ny GRFS? Her ser vi på hvordan du kan får kontroll på kvalitetsarbeidet i regnskapsforetaket.
Vi tilbyr nettkurs om god regnskapsføringsskikk - en innføring i den nye standarden. I dette kurset får du en innføring i standard for god regnskapsføringsskikk (GRFS) av 21.12.22, med fokus på hovedreglene.
Vi tilbyr nettkurs om grunnleggende innføring i verdsettelse av aksjeselskaper. Kurset gir deg en grunnleggende innføring i ulike metoder for verdivurdering slik at du skal kunne ta den første samtalen med kunden.
Vi tilbyr nettkurs om kundedialog og rådgivning. Regnskapsførerrollen er i endring og kampen om de beste kundene er stor. Både banker og systemleverandører er i konkurranse med regnskapsfører om mange av de samme tjenestene.
Vi tilbyr nettkurs om oppdragsansvaret - hva innebærer det. Oppdragsansvarlige regnskapsfører skal sørge for at oppdraget utføres i samsvar med lovkrav og god regnskapsføringsskikk.
Nettkurset omhandler fordeler og ulemper ved etablering av holdingstruktur, praktisk gjennomgang med å komme over i en holdingstruktur samt gjennomgang av de muligheter som finnes for å få etablert holdingstruktur med videreføring av dagens organisasjonsnummer.
Vi tilbyr praktisk skatte- og regnskapskurs 2023 / 2024 som nettkurs. Kurset favner alle endringer på områdene skatt, avgift, regnskap, bokføring, revisjon og aksjelov for 2022 og 2023. Tar du dette kurset vet du at du ikke går glipp av viktige endringer!
Vi tilbyr nettkurs om praktisk utarbeidelse og bruk av kontantstrømoppstillinger. Kurset tar for seg hva regnskapsloven og god regnskapsføringsskikk sier om de formelle krav. De små foretak trenger ikke å utarbeide en kontantstrømoppstilling for offentlig bruk.
Vi tilbyr nettkurs om regnskap - varige driftsmidler. Varige driftsmidler er fysiske anleggsmidler som er anskaffet til bruk i produksjonen av varer eller tjenester, til administrative formål eller utleie til andre.
Vi tilbyr nettkurs om regnskapsførerens rolle som rådgiver. Kurset er praktisk rettet og gir nyttige tips til hvordan regnskapsfører skal rapportere og kommunisere med sine kunder. Kurset inneholder også konkrete punkter som med fordel kan brukes i rådgivningsøyemed.
Vi tilbyr nettkurs om regnskapsførerloven - en innføring. Kurset skal gi en oversikt over hvilke regler som gjelder, med fokus på hovedreglene. Alle regnskapsforetak og statsautoriserte regnskapsførere må forholde seg til regnskapsførerloven.
Vi tilbyr nettkurs om regnskapsføring av inntekt etter GRS. Inntekter representerer et sentralt område innen regnskapsreguleringen og for mange foretak vil det også være snakk om den største resultatposten i årsregnskapet.
Vi tilbyr nettkurs om regnskapsmessige og praktiske forhold knyttet til fusjon. Kurset er en grunnleggende innføring i regnskapsmessig behandling av fusjoner og fisjoner. Dette kurset er for deg som ønsker en innføring i grunnleggende regnskapsmessig behandling av fusjoner og fisjoner.
Vi tilbyr nettkurs om rådgiverrollen - kunder med eget AS. Å bli bedre på rådgivning er et mål for de fleste innen regnskapsbransjen. Det gir deg bedre muligheter til å holde på kunder og det gir god merverdi for kundene. Men hvordan kommer du dit? Dette kurset gir gode og konkrete tips.
Vi tilbyr nettkurs om rådgivning til kunder med fast eiendom. Å bli bedre på rådgivning er et mål for de fleste innen regnskapsbransjen. Det gir deg bedre muligheter til å holde på kunder og det gir god merverdi for kundene. Men hvordan kommer du dit? Dette kurset gir gode og konkrete tips.
Vi tilbyr nettkurs om skattefri omdanning fra EPF til AS - regnskap og praktiske forhold. Dette er et praktisk rettet kurs som tar for seg omdanningsprosessen fra A til Å. Hva må du passe på for å løse et slikt oppdrag?
Vi tilbyr nettkurs om utbytte og konsernbidrag - selskapsrett, regnskap og skatt. Kurset viser deg de vanligste problemstillinger innenfor selskapsrett, regnskap og skatt for utbytte og konsernbidrag.
Vi tilbyr nettkurs om utfylling av aksjonærregisteroppgaver - eksempler og tips. Dette kurset gir nyttige tips til regnskapsførere og revisorer som har aksjonærregisteroppgaver som er krevende.
Vi tilbyr webinar om Visma Enterprise - Momsbehandling med Enterprise på 1-2-3 - del 1 grunndata og daglige kontroller. Kurspakken tar deg gjennom alle steg for momsbehandling med Visma Enterprise, fra daglige, via terminvise til årlige momskontroller, som er viktig for å sikre et korrekt regnskap.
Vi tilbyr webinar om Visma Enterprise - momsbehandling med Enterprise på 1-2-3 - del 2 kontrollrutiner ved terminoppgjør. Kurspakken tar deg gjennom alle steg for momsbehandling med Visma Enterprise fra daglige, via terminvise til årlige momskontroller, som er viktig for å sikre et korrekt regnskap.
Vi tilbyr webinar om Visma Enterprise - momsbehandling med Enterprise på 1-2-3 - del 3 Årlige kontroller samt vurdering av nye kontroller og forebyggende arbeid. Informasjon om pålogging blir sendt senest 1 time før kursstart.
Vi tilbyr webinar om Visma Enterprise Økonomi - Anleggsmodulen fra A-Å. Vi går gjennom anbefalt oppbygging av grunndata, aktivering og avgang, årlig avskrivning, enkelte rapporter og registrering av mva-justering.
Vi tilbyr webinar om Visma Enterprise Økonomi - kostrapportering til SSB for kommune og konsern. I dette kurset gir vi deg det dere trenger for en korrekt kostrapportering innen fristen.
Vi tilbyr kurs i fra regnskapsprodusent til støttespiller som nettkurs. Kurset formål er å sette fokus på de endringer som skjer i regnskapsbransjen, og hvordan man tilpasser seg en drift hvor samhandlingen med kunden skjer digitalt, skybasert og delt.
Her får du en praktisk tilnærming til det formelle rammeverket for et regnskapsforetak og oversikt over hva som må være på plass før virksomheten kan begynne å arbeide med kundens regnskap.
Vi tilbyr kurs i GRFS - kontroll av medarbeideres oppdragsutførelse som nettkurs. Oppdragsansvarlig regnskapsfører har det fulle og hele ansvaret for kvaliteten på regnskapsoppdraget.
Vi tilbyr kurs i GRFS - overordnet intern kontroll på oppdragsnivå som nettkurs. Oppdragsansvarlig regnskapsfører har det fulle og hele ansvaret for kvaliteten på regnskapsoppdraget.
Vi tilbyr kurs i GRFS - rapportering til oppdragsgiver som nettkurs. En av de store fordelene med å bruke en autorisert regnskapsfører, er at oppdragsgiver kan få gode og nyttige rapporter som hjelp i styringen av virksomheten.
Vi tilbyr kurs om vurdering av oppdragsgivers interne rutiner som nettkurs. Regnskapsfører må i stor grad bygge sin oppdragsutførelse på informasjon og dokumentasjon som kommer fra oppdragsgiver.
Vi tilbyr grunnleggende regnskapsforståelse som nettkurs. Få en innføring i regnskapets oppbygging og funksjon for å legge grunnlag for god regnskapsforståelse.
Vi tilbyr heltidsstudiet som regnskapscontroller som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. Som regnskapscontroller vil du ha en sentral ansvarsrolle og kunne påvirke den økonomiske utviklingen i bedriften.
Vi tilbyr studiet i regnskapskonsulent som nettbasert undervisning m/samlinger i Oslo. En allsidig utdanning i regnskap, lønn og økonomi. Studiet regnskapskonsulent er praktisk og direkte yrkesrettet, og tilpasset de krav som stilles til regnskapsarbeidet som utføres i små og mellomstore bedrifter.
Vi tilbyr nettbasert deltidsstudiet som regnskapsmedarbeider m/samlinger i Oslo. Studie regnskapsmedarbeider kvalifiserer for å ivareta regnskaps- og lønnsfunksjoner i små og mellomstore bedrifter i tett samarbeid med øvrige regnskaps- og økonomifunksjoner.
Vi tilbyr nettbasert heltidsstudiet som regnskapsmedarbeider m/samlinger i Oslo. Studie regnskapsmedarbeider kvalifiserer for å ivareta regnskaps- og lønnsfunksjoner i små og mellomstore bedrifter i tett samarbeid med øvrige regnskaps- og økonomifunksjoner.
Kurset gir en teoretisk og praktisk innføring i regnskapsmessige prinsipper. Du får forståelse for bokføring, begreper og gjeldende regler. Etter fullført kurs vil du være i stand til å føre regnskap ved hjelp av programmet Tripletex. Kurset kvalifiserer til arbeid som regnskapsmedarbeider.
Kurset gir opplæring i bruk av Tripletex for nybegynnere. Gjennom bruk av oppgaver som gir en svært realistisk tilnærming til programmets ulike menyer, får deltakerne god kjennskap til Tripletex som et fleksibelt regnskapsprogram.
Vi tilbyr nettkurs i regnskapsføreren som rådgiver. Regnskapsføreren som rådgiver setter fokus på de rådgivende oppgaver som en regnskapsfører kan fylle i forhold til en regnskapsklient. Emnet gir en fordypning i aktuelle problemstillinger for en virksomhets livssyklus: etablering, drift, avvikling.
Vi tilbyr nettstudie i regnskapsmedarbeider. Enhver virksomhet har behov for å holde orden i eget regnskap og egen økonomi. Denne utdanningen vil sette deg i stand til å føre regnskap og foreta årsoppgjør under tilsyn av en autorisert regnskapsfører eller revisor.
Vi tilbyr digitalt grunnkurs i likviditetsstyring. Likviditet er oljen i maskineriet til en bedrift, og med dårlig likviditet stopper det hele opp. For god kontroll og styring av bedriftens likviditet er det en del kjøreregler som må iverksettes og etterfølges.
Vi tilbyr grunnkurs i regnskap som digitalt kurs. Kurset gir deg grunnleggende innføring i det du må vite om regnskapet til bedriften din. Uten at du skal bli en utlært regnskapsfører, er det allikevel greit for deg å vite hvordan tallene henger sammen, og hva du må se etter i rapportene du ber om.
Vi tilbyr digitalt kurs i klimaregnskap og klimaledelse. Det kan være utfordrende å vite hvor man skal starte når man skal iverksette et klimaregnskap for egen virksomhet. Hva skal inkluderes? Hvordan finner man datagrunnlag? Hva er samfunnets forventning til å redusere i utslipp?