Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Vi tilbyr nettkurs i stillas del 1 på norsk eller engelsk. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring. Webbasert sluttest.
Vi tilbyr kurs om fuktmekanikk og fuktkontroll for bedrifter. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr e-læringskurs om fuktmekanikk og fuktkontroll. Målsettingen med kurset er at kursdeltagerne skal få en god forståelse for hvilke fuktbelastninger som påvirker bygningskonstruksjonene. Videre skal deltagerne lære hvordan man kan holde kontroll med fukt i en byggeprosess.
Vi tilbyr e-læringskurs om hvordan treffe bedre på kalkylene. Har du kontroll på grunnlaget du legger inn i kalkylene? Kurset tar for seg noen grunnleggende forhold som er viktige når du skal kalkulere et byggeprosjekt.
Vi tilbyr stillasbrukerkurs som e-læring. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr stillaskurs del 1 (stillas opptil 9 meter) som e-læring. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas er pålagt å ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring.
Vi tilbyr luft til luft - varmepumpekurs. Lær hvordan du monterer varmepumper trygt, effektivt og slik at de fungerer optimalt. Du lærer også feilsøking og service. Kurset går over tre dager, er praktisk rettet og merkenøytralt.
Vi tilbyr nettbasert stillasbrukerkurs. Kurset dekker krav til opplæring for bruk av stillaser. Kurset gir stillasbrukere en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk og av stillas.
Vi tilbyr kurs om stillas brukerkurs som nettkurs. Kurset er for deg som skal bruke stillas som arbeidsplattform i henhold til §17-5 i «Forskrift om utførelse av arbeid». Kurset er et supplement til den opplæringen som skal gis på arbeidsstedet.
Vi tilbyr utdanning som diplomert gartner som onlinekurs. Denne gartnerutdanningen dekker mange ulike områder innen hagearbeid og planter, fra jord og næring til transplantasjoner og plantesoneoptimering.
Forskrift om utførelse av arbeid § 17-5, fastslår at personer som bruker stillas må ha opplæring i hvordan man bruker stillas. Stillas Brukerkurs er et kurs som er utviklet for å gi deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å bruke stillas på en trygg og effektiv måte.
Regelverket for utførelse av arbeid § 17-3 pålegger de som skal bygge stillas i en høyde mellom 2 og 9 meter å ha dokumentert opplæring. Kurset dekker den teoretiske delen av opplæringen og er i samsvar med gjeldende forskrifter og NS 9700-1:2016.
Kompenda AS er godkjent av Fagrådet for våtrom til å arrangere våtromskurs. Kundene har forventninger til en håndverker med våtromsertifikat. Når du blir sertifisert håndverker, er det viktig at du følger anvisningene i Byggebransjens våtromsnorm (BVN) når du utfører arbeider i våtrom.
Kompenda AS er godkjent av Fagrådet for våtrom til å arrangere våtromskurs. Godkjent våtromsbedrift er en etterspurt merkevare. Med gjennomført modul B – Faglig leder – kan din bedrift søke om å bli med i ordningen «Godkjent våtromsbedrift».
Kurset er beregnet på de som tidligere har tatt våtromssertifikat i modul A, B eller C. Etter BVN 12.100 gjelder følgende regler for oppdatering av personlig våtromssertifikat: Fra 1. januar 2015 ble det innført obligatorisk oppdatering i Modul A som må gjennomføres minst hvert 5. år.
En sterk økning i salget av varmepumper i Norge og bevisste forbrukere stiller høyere krav til en ryddig og profesjonell opptreden ved salg og reklamasjoner.
Skal du prosjektere kuldeanlegg med brannfarlige kuldemedier, må du vite hvordan du gjør risikovurdering og beregner tillatt fyllingsmengde i henhold til relevante standarder.