Herunder ligger alle kurs innenfor byggefaget i hele Norge. Enten du er ute etter sertifiseringer og mesterbrev, eller vil lære mer om byggfag på hobbybasis skal du finne det du er ute etter her hvor som helst i landet. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger assistanse i søkingen.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter og over 9 meter - teori og praksis. Arbeidsgiver skal sørge for at arbeidstaker får opplæring på systemstillaser med øverste stillasgulv fra 2 / 5 meter og inntil 5 / 9 meter i standardoppstilling etter leverandørens monteringsanvisning.
Vi tilbyr stillaskurs over 9 meter med teori. Forskrift om utførelse av arbeid, bruk av arbeidsutstyr og tilhørende tekniske krav, kapittel 17. §17 - 4. Krav til opplæring, demontering, endring og kontroll av stillas med øverste stillasgulv fra ni meter.
Fra 1. januar 2015 er oppdatering i A-modul blitt gjort obligatorisk og må gjennomføres hvert femte år. Dette for å sikre riktig kompetanse innen våtromsbygging, da løsninger og produkter endrer seg raskt. Det vil sikre at de overordnede kvalifikasjonskravene i Plan- og bygningsloven innfris.
Vi tilbyr våtromskurs BVN - modul B. Våtromsertifisering for prosjekterende / faglig leder på våtromsprosjekter. To kursalternativer, enten livebasert kurs online eller som fysisk samlingsbasert kurs. Kurset starter med en dags undervisning som tar for seg de gjeldende regler.
Vi tilbyr våtromskurs BVN grunnmodul, modul A og oppdatering. Grunnmodul avholdes som klasseromsundervisning eller som livesending via web. I etterkant av kurset vil du få tilsendt en link til videokurs og til øvingsoppgaver. Dette løses hjemmefra på nett.
This is the first and only G2 tower crane course in Norway. This course will enable you to operate the slewing cranes and also give you certifications for G3 harbour crane and G4 gantry crane.
Vi tilbyr stillaskurs. Hovedhensikten med stillaskurset er å gi den som skal arbeide i høyden kunnskap om sikker bruk, daglig kontroll og vedlikehold, samt kasseringsregler for ulike typer stillaser.
Dette kurset er for alle som skal montere, demontere eller endre stillaser med plattformhøyde fra to til fem meter.
Dette kurset er for alle som skal montere, demontere eller endre stillaser med plattformhøyde fra fem til ni meter.
Vi tilbyr grunnkurs i profesjonelt renhold. Hva skal til for at man kan få arbeid innen renholdsbransjen, og deretter være en dyktig profesjonell renholder?
Vi tilbyr renholdskurs 1, grunnkurs i moderne renhold for bedrifter. Kurset gir en grunnleggende innføring i de begreper og ferdigheter en yrkesrenholder i dag må ha kjennskap til. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Vi tilbyr renholdskurs 2, teamarbeid for bedrifter. Kurset gir deltagerne forståelse for fordelene knyttet til bruken av team og innføring av teamarbeid blir lettere. Teamarbeid gir høyere effektivitet og gir en positiv effekt rent sosialt. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Et miniseminar som bevisstgjør deltakerne på den verdiskapning som ligger i renholdsindustrien. Først og fremst et seminar for å bygge opp selvanseelse og skape motivasjon og positive tanker om egen jobb. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Vi tilbyr renholdskurs 4, hovedrengjøring for bedrifter. Kurset i hovedrengjøring gir en grundig innføring i moderne hovedrengjøring og rengjøringsmetoder. Deltakerne engasjeres gjennom dialog og gruppearbeid.
Vi tilbyr spesialtilpasset opplæring i renhold for bedrifter. Kursopplegg tilpasset kundens behov, herunder opplæring for renholdsledere.
Vi tilbyr sertifiseringskurs for NS INSTA 800 - kunnskapsnivå 3 for bedrifter. Kunnskapsnivå 3 er et personsertifiseringskurs med krav om 15 timer teori. Kurset gir en grundig innføring i standarden.
Vi tilbyr sertifiseringskurs for NS INSTA 800 kunnskapsnivå 4 for bedrifter. En sertifisering av kompetansenivå innenfor NS-INSTA 800 har blitt et verdifullt og ettertraktet dokument. Personer med denne dokumenterte kompetansen er sterkt etterspurt i anbudskonkurranser i offentlig sektor.
Vi har gjennom opplæringskontoret på Jaren og i egen regi, hjulpet mange kandidater frem mot beståtte eksamner i elektrikerfaget.
Kurset gir en innføring i tidligere regelverk og gir deltakerne bedre forutsetninger for å kunne vedlikeholde, drifte og utføre endringer/utvidelser på elektriske anlegg som er bygget etter eldre regelverk.
Kurser tar for seg viktige forhold ved arbeid i medisinske områder. Alt fra rutiner og fokus ved arbeid på sykehus til teknisk forståelse vedrørende oppbygning av elektriske anlegg.
Vi tilbyr spesialtilpassende kurs. Ved behov kan kan vi skreddersy kursløsninger etter kundens ønske, da kan emner og innhold settes sammen for best mulig dekke samlet kompetansebehov.
Vi tilbyr kursing og opplæring for de som ønsker å ta steget og begynne med solcelle installasjoner.
Kurset er et innføringskurs i regelverk som gjelder for maskiner, og tar for seg krav som gjelder ved bygging av maskiner. Viktige prinsipper rundt maskinsikkerhet, risikovurdering, kompetansebehov og dokumentasjon som må være på plass før maskiner som skal settes i drift.
Vi tilbyr FSE og førstehjelpkurs. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av elektrofagarbeidere Lavspent/høyspent.
Vi tilbyr FSE instruert førstehjelp. Kurset dekker myndighetenes krav til årlig opplæring av instruert personell. Innholdet baserer seg på Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg.
Vi tilbyr internkontroll for elektrovirksomheter. Kurset gir en innføring i Internkontrollforskriften, med fokus på å etterleve krav for virksomheter med elektropersonell ansatt. Opplæringen tar for seg innholdet i ett internkontrollsystem for installasjonsvirksomheter.
Vi tilbyr kurs i overordnet elektrorelatert regelverk. Kurset er tilpasset ledere i elektrobedrifter og tar for seg sentrale forskrifter som man bør ha kjennskap til som leder i foretak som utfører arbeid på elektriske anlegg.
Vi tilbyr NEK 400. Kurset tar for seg samspillet med Forskrift om elektriske lav spenningsanlegg og NEK 400, og skal gi deltakerne bedre forutsetning for å forstå oppbygningen og hvordan man anvender normen
Vi tilbyr brukerkurs stillas som nettbasert undervisning. Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §17 - 5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Vi tilbyr brukerkurs stillas som nettbasert undervisning på engelsk. Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §17 - 5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Vi tilbyr brukerkurs stillas som nettbasert undervisning på litauisk. Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §17 - 5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Vi tilbyr brukerkurs stillas som nettbasert undervisning på polsk. Brukerkurs stillas gir dokumentert opplæring i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §17 - 5. Denne bestemmelsen sier at alle som bruker stillas skal ha fått opplæring i bruk.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter som nettbasert undervisning. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 meter (plattformhøyde) må ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring. Stillaskurs 2 - 5 meter oppfyller kravene i forskrift om utførelse av arbeid, §17 - 2.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter som nettkurs på engelsk. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 meter (plattformhøyde) må ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring. Stillaskurs 2 - 5 meter oppfyller kravene i forskrift om utførelse av arbeid, §17 - 2.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter som nettkurs på litauisk. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 meter (plattformhøyde) må ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring. Stillaskurs 2 - 5 meter oppfyller kravene i forskrift om utførelse av arbeid, §17 - 2.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 5 meter som nettkurs på polsk. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 meter (plattformhøyde) må ha dokumentert teoretisk og praktisk opplæring. Stillaskurs 2 - 5 meter oppfyller kravene i forskrift om utførelse av arbeid, §17 - 2.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettbasert undervisning. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 meter (plattformhøyde) må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring. Stillaskurs 2 - 9 meter i henhold til kravene i forskrift om utførelse av arbeid §17 - 3.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettkurs på engelsk. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 meter (plattformhøyde) må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring. Stillaskurs 2 - 9 meter i henhold til kravene i forskrift om utførelse av arbeid §17 - 3.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettkurs på litauisk. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 meter (plattformhøyde) må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring. Stillaskurs 2 - 9 meter i henhold til kravene i forskrift om utførelse av arbeid §17 - 3.
Vi tilbyr stillaskurs fra 2 - 9 meter som nettkurs på polsk. Alle som skal bruke, bygge, demontere eller kontrollere stillas over 2 meter (plattformhøyde) må dokumentere teoretisk og praktisk opplæring. Stillaskurs 2 - 9 meter i henhold til kravene i forskrift om utførelse av arbeid §17 - 3.
Vi tilbyr stillasmontørkurs over 9 meter som nettbasert undervisning. Stillasmontørkurset dekker de teoretiske kravene som stilles til stillasmontører, i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §17 - 4. Nettkurset er fleksibelt og praktisk - du kan ta det hvor som helst og når som helst.
Vi tilbyr stillasmontørkurs over 9 meter som nettkurs på engelsk. Stillasmontørkurset dekker de teoretiske kravene som stilles til stillasmontører, i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §17 - 4. Nettkurset er fleksibelt og praktisk - du kan ta det hvor som helst og når som helst.
Vi tilbyr stillasmontørkurs over 9 meter som nettkurs på litauisk. Stillasmontørkurset dekker de teoretiske kravene som stilles til stillasmontører, i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §17 - 4. Nettkurset er fleksibelt og praktisk - du kan ta det hvor som helst og når som helst.
Vi tilbyr stillasmontørkurs over 9 meter som nettkurs på polsk. Stillasmontørkurset dekker de teoretiske kravene som stilles til stillasmontører, i henhold til forskrift om utførelse av arbeid §17 - 4. Nettkurset er fleksibelt og praktisk - du kan ta det hvor som helst og når som helst.
Vi tilbyr kurs i elektrikerfaget som nettbasert studie. Arbeidet som elektriker er allsidig, og krever teknisk innsikt, nøyaktighet, godt fargesyn og gode kommunikasjonsevner. Dette kurset forbereder deg til teorieksamen, som må være bestått før du kan melde deg opp til fagprøven.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag. Dette er en kurspakke for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning og fagbrev innen elektrofag, og som har fellesfagene fra før.
Vi tilbyr nettbasert studie i elektro og datateknologi Vg1, programfag og fellesfag. Dette er studiet for deg som ønsker en yrkesfaglig utdanning innen elektrofag. Pakken inneholder både programfagene og fellesfagene på Vg1.
Har du fullført vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er kurset i elenergi og ekom Vg2 noe for deg.
Har du fullført Vg1 elektro- og datateknologi og vil studere videre for å kunne jobbe med elektriske og elektroniske anlegg og utstyr? Ønsker du fagbrevet i elektrikerfaget? Da er dette kurset noe for deg.
Forskrift om utførelse av arbeid § 17-5, fastslår at personer som bruker stillas må ha opplæring i hvordan man bruker stillas. Stillas Brukerkurs er et kurs som er utviklet for å gi deltakerne nødvendig kunnskap og kompetanse for å bruke stillas på en trygg og effektiv måte.
Regelverket for utførelse av arbeid § 17-3 pålegger de som skal bygge stillas i en høyde mellom 2 og 9 meter å ha dokumentert opplæring. Kurset dekker den teoretiske delen av opplæringen og er i samsvar med gjeldende forskrifter og NS 9700-1:2016.
Kompenda AS er godkjent av Fagrådet for våtrom til å arrangere våtromskurs. Kundene har forventninger til en håndverker med våtromsertifikat. Når du blir sertifisert håndverker, er det viktig at du følger anvisningene i Byggebransjens våtromsnorm (BVN) når du utfører arbeider i våtrom.
Kompenda AS er godkjent av Fagrådet for våtrom til å arrangere våtromskurs. Godkjent våtromsbedrift er en etterspurt merkevare. Med gjennomført modul B – Faglig leder – kan din bedrift søke om å bli med i ordningen «Godkjent våtromsbedrift».
Kurset er beregnet på de som tidligere har tatt våtromssertifikat i modul A, B eller C. Etter BVN 12.100 gjelder følgende regler for oppdatering av personlig våtromssertifikat: Fra 1. januar 2015 ble det innført obligatorisk oppdatering i Modul A som må gjennomføres minst hvert 5. år.