Her finner du kurs for brannsikkerhet og brannvern, hvorav flere er lovpålagte HMS-kurs. Du finner kurs både for nybegynnere og viderekomne. Du finner spesialiserte kurs for brannslukking, brannvernleder, varmearbeider og nøkkelpersonell med mer. Finner du ikke kurset du leter etter kan du ringe 417 65 300, så finner vi det for deg.
Vi tilbyr brannforebyggende brannvernlederkurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er å øke virksomheters kompetanse om hvordan brannvernarbeidet kan gjennomføres for å sikre liv, helse, miljø og materielle verdier.
Vi tilbyr nettbasert brannforebyggende brannvernlederkurs med det formål å øke virksomheters kompetanse om hvordan brannvernarbeidet kan gjennomføres for å sikre liv, helse, miljø og materielle verdier.
Vi tilbyr branntettingskurs som virtuelt klasserom. Målsettingen er at kurset gir deltakerne økt kunnskap om brannceller, brannseksjoner, bygningstekniske forhold og grunnleggende kunnskap som er nødvendig for å gjennomføre branntetting på en sikker og forskriftsmessig måte.
Vi tilbyr brannvernkurs for bedrifter. Kursets varighet og omfang tilpasses ditt firma sine behov, kurset består normalt av en teoretisk og en praktisk del. Den praktiske delen vil bestå av praktiske slukkeøvelser.
Vi tilbyr nettbasert brannvernskurs. Brannvernloven med forskrift og HMS-lovgivningen krever at alle ansatte i «særskilte brannobjekter» skal ha opplæring i forebyggende brannvern og brannslukking. Det er arbeidsgivers ansvar å kunne dokumentere at de ansatte har den nødvendige kunnskapen.
Vi tilbyr brannøvelse og evakueringsøvelser for bedrifter. Forskrift om brannforebyggende tiltak og tilsyn krever at alle ansatte og ledere skal ha brannvernopplæring og gjennomføre regelmessige brannøvelser som står i forhold til risiko.
Vi tilbyr forsterket brannvernkurs for bedrifter. Etter gjennomført opplæring skal deltakerne selvstendig kunne gjøre riktig bruk av bedriftens håndslukkeutstyr, og som gruppe kunne yte organisert innsats med tungt slukkeutstyr.
Vi tilbyr 2-dagers bedriftsinternt grunnkurs i industrivern for nytt mannskap i bedriftens industrivern. Opplæringen skal ivareta personellets sikkerhet, være tverrfaglig og risikotilpasset den enkelte virksomhet.
Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Kurset er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen, og gjennomføres av godkjente instruktører med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte.
We provide basic course: crew introduction to lithium-ion safety on a yacht. This concise and focused e-learning is designed to empower yacht crew members with basic knowledge and skills for safeguarding against and how to handle a Li-ion battery fire, contributing to a safer maritime environment.
We provide e-learning advanced course about handling a fire in a lithium-ion battery on board a ship. This course covers Norwegian Maritime Authorities guidelines to Requirements for training on chemical storage for energy (maritime battery systems) on board Norwegian Ships.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip som e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Branntweb AS leverer bedriftsinterne brannøvelser og brannkurs som tilfredsstiller myndighetenes krav til opplæring av personell i særskilte brannobjekt.
Vi tilbyr sertifisering i varme arbeider på norsk og Engelsk (polsk kommer straks) som nettkurs. Målsettingen er at kurset skal bidra til å gi den som utfører varme arbeider nødvendige kunnskaper, ferdigheter og holdninger til sikker utførelse av varme arbeider.
Brannweb AS tilbyr nettbasert brannvernlederkurs.
Når sjekket du sist at brannslukkingsapparatet var i orden? Visste du at vedlikehold og service på dette krever grøntkort? Et viktig element i et godt brannvern er å sørge for at slukkeapparatene er i orden og klare til bruk dersom en brann skulle finne sted.
Vi tilbyr kurs i slokkeøvelse for bedrifter. Kurset er rettet mot arbeid i eksplosjonsfarlige og / eller helseskadelig atmosfærer.
Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Kurset tar for seg risikoen ved bruk av maskiner og utstyr som utvikler nok varme til å antenne en brann, og hvordan man skal forholde seg i tilfelle brann oppstår.
Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Etter å ha deltatt på varme arbeider kurset skal du ha kunnskaper og nødvendig risikoforståelse for å utføre varme arbeider på en ansvarlig måte som tar hensyn til helse miljø og sikkerhet i henhold til gjeldende regelverk.
Årlig oppstår mange branner på grunn av uforsiktighet og slurv ved utførelse av varme arbeider. De som utfører varme arbeider må ha innsikt i hvilken brannrisiko varme arbeider innebærer, og utføre arbeidet på en slik måte at brann ikke oppstår. Sertifikatet er gyldig i 5 år.
Vi tilbyr brannvernkurs. Hvilke rettigheter og plikter har du når det gjelder brannsikkerhet på arbeidsplassen? I dette kurset lærer du hva du kan gjøre for å forebygge brann på jobb, og hvor små grep som skal til for å utgjøre enorme forskjeller.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Automatiske brannalarmanlegg. Kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg. Kurset er basert på standard NS-3960:2019.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Automatiske brannalarmanlegg online. Kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg. Kurset er basert på standard NS-3960:2019.
Vi tilbyr kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg i landbruk og veksthus. Kurset er basert på standard NS-3960:2019. Sertifiseringen bygger på FG-750:2, FG-760:2 og NS 3960:2019 vedlegg B.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Talevarsling online. Opplæring tar utgangspunkt i krav gitt i NS 3961:2016, TEK 17, Forskrift om brannforebygging og ivaretar kompetansekravene til personell gitt i FG-750:2 kapittel 6.3.
Kiwa tilbyr nå sertifikatrettet opplæring innen automatiske slokkesystmer (sprinker) i henhold til nye FG-krav (FG-900) online.
Plan- og bygningsloven, Brann- og eksplosjonsvernloven med tilhørende forskrifter og veiledninger krever at slokketeknisk personell skal ha dokumentert kompetanse som grunnlag for å kunne utføre arbeidet fagmessig og betryggende.
Kiwa tilbyr Resertifisering innen sprinkleranlegg (FG-900). Re-eksaminering for de som har personellsertifisering i henhold til FG-900 utførelse, prosjektering, kontroll og vedlikehold.
Vi tilbyr resertifisering innen FG-750 online. Kurset består av informasjon om relevante lover og forskrifter, veiledninger og normer, samt brannfysikk og informasjon om hva som er nytt i relevant standard, NS 3960:2019.
Vi tilbyr resertifisering innen sprinkleranlegg FG-900 online. Kurset er for personell som har personellsertifisering fra FG som utløper / har utløpt. For resertifisering må det avlegges resertifiseringseksamen type A eller type B.
Ta vårt e-læringskurs i varme arbeider for å bli sertifisert til arbeid hvor det benyttes åpen ild, oppvarming eller utstyr som lager gnister. Nettkurset tar mellom fire og seks timer og avsluttes med en eksamen. Du får beskjed umiddelbart om du har bestått kurset.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - grunnkurs. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.
Vi tilbyr nettkurs som brannsikringsmontør passiv brannsikring - spesialisering. Veien til dokumentert kompetanse. Brannfaglig fellesorganisasjon tilbyr montører innen passiv brannsikring faglig kompetanseheving ved å legge til rette for en personellsertifisering i faget.