Her finner du kurs for brannsikkerhet og brannvern, hvorav flere er lovpålagte HMS-kurs. Du finner kurs både for nybegynnere og viderekomne. Du finner spesialiserte kurs for brannslukking, brannvernleder, varmearbeider og nøkkelpersonell med mer. Finner du ikke kurset du leter etter kan du ringe 417 65 300, så finner vi det for deg.
Trygghet i fokus AS tilbyr foredrag om brannvern. Dette foredraget bidrar til å gi tilhørerne grunnleggende kompetanse om brannvern, og vil fokusere på hvordan alle ansatte på en enkel måte kan bidra til å forebygge brann og slukke branntilløp.
Vi tilbyr kurs om brannvern med avsluttende praktisk slokking over 2 eller 3 timer. Disse kursene har som mål å tilføre deltagere den kompetansen som er nødvendig for å kunne slukke en brann i startfasen, og å forstå betydningen av forebyggende arbeid.
Praktisk slokking vil være med et skumapparat og brann i et propankar, hvor deltageren slukker brannen med skumapparatet. Det vil være en nøye gjennomgang i forkant av den praktiske øvelsen, og fortløpende evaluering av hver deltager etter øvelsen.
Trygghet i Fokus AS tilbyr spillbordsøvelse for bedrifter. Denne spillbordøvelsen er en forholdsvis ny måte å undervise på, og har samme mål som et vanlig brannvernkurs, nemlig å bedre deltagernes kompetanse om brannvern.
Trygghet i fokus AS tilbyr kurs i varme arbeider, og kurset med varighet på 7,5 timer består av teoridel med innlagt gruppearbeid etter hvert kapittel, praktisk øvelse i slukking og avsluttende eksamen.
Vi tilbyr brannteknisk rådgivning for bedrifter. Lær av erfarne brannmenn.
Vi tilbyr kurset "Dokumentasjon av brannsikkerhet § 13" etter læreplan fra NSO for bedrifter. Lær av erfarne brannmenn.
Vi tilbyr evakueringsøvelse med evaluering for bedrifter. Øvelsen legges opp i samråd med brannansvarlig. Denne øvelsen er viktig for å avdekke reasjonsmønster ved en utløst brannalarm.
Vi tilbyr grunnkurs i NSO-industribrannvern for bedrifter. Kurset bygger på bedriftens risiko og sårbarhet og tilpasses etter dette. Mye praksis i kurset. Alle kurs og øvelser er bygget opp for å tilfredsstille tilsynsmyndighetenes krav til kompetanse.
Vi tilbyr røykdykkerøvelser for bedrifter. Kurset gjennomføres av brannmenn med lang erfaring med røykdykking.
Vi tilbyr skreddersydde røykvernkurs etter læreplan fra NSO for bedrifter. Kurset gjennomføres av brannmenn med lang erfaring med røykvern.
Vi tilbyr skreddersydde slokkekurs for bedrifter. Lær av erfarne brannmenn om de forskjellige slokkemidler i teori og praksis. Det du har øvet på vil du mestre når et branntilløp oppstår.
Vi tilbyr bedriftsinternt brannvernkurs. Kurset gir deltagerne kunnskap og praktisk øvelse til selv å bli bedre rustet til å ta ansvar ved branntilløp. De skal skjønne hva som må til for at det skal brenne, vite hva slags slukkemidler de har tilgjengelig, hvor de er og hvordan de skal brukes.
Kurset er lagt opp som en kombinasjon av teori, praktiske øvelser og demonstrasjoner med avsluttende eksamen. Kurset gir deltakerne kunnskap om de kravene som ligger i myndighetenes- og forsikringsselskapenes forskrifter og vilkår. Inneholder pålagt praktisk slokkeøvelse
Vi tilbyr slokkekurs for bedrifter, foreninger og andre grupper. Kurset gir en grunnleggende kunnskap innen generell brannsikkerhet i hverdagen. Kurset tar for deg alt om grunnleggende brannvern og forebygging. Kurset er godkjent for de som har tatt "Varmearbeider" som nettundervisning.
Ønsker du å øve bedriften, boligsameiet, institusjonen, skolen, borettslaget i hva som skal gjøres ved en evakuering? Vi tilpasser evakuerings/brannøvelse til dine behov og arrangere øvelse for å kunne finne ut om prosedyrer og rutiner fungerer.
Vi tilby kombinert førstehjelp & slokkekurs for bedrifter og grupper. Har du behov for både kurs i brannvern og førstehjelp?Vi leverer et kombinert kurs som tar for seg grunnleggende brannvernteori + slokkeøvelse samt grunnleggende førstehjelp.
Hvorfor må jeg ha sertifikat? Forsikringsselskapene har innført krav om sertifikat for de som skal utføre varme arbeider på tilfeldig arbeidsplass. Dette betyr at du vil få avkortning i et eventuelt forsikringsoppgjør dersom du mangler sertifikat.
We provide basic course: crew introduction to lithium-ion safety on a yacht. This concise and focused e-learning is designed to empower yacht crew members with basic knowledge and skills for safeguarding against and how to handle a Li-ion battery fire, contributing to a safer maritime environment.
We provide e-learning advanced course about handling a fire in a lithium-ion battery on board a ship. This course covers Norwegian Maritime Authorities guidelines to Requirements for training on chemical storage for energy (maritime battery systems) on board Norwegian Ships.
Vi tilbyr videregående opplæring om håndtering av brann i et Litium-ion batteri på et skip som e-læring. Kravet om opplæring gitt i ASH-forskriften § 2-6 krever at de har sitt arbeid om bord skal få nødvendig opplæring for å kunne utføre sitt arbeid på en sikkerhetsmessig forsvarlig måte.
Vi tilbyr kurs om kontroll av brannalarmanlegg som webinar. Hensikt med kontroll av brannalarmanlegg er å verifisere at anlegget fungerer som tiltenkt, alene og sammen med andre installasjoner koblet opp mot anlegget.
Vi tilbyr kurs med sertifisering i varme arbeider for bedrifter. Alle som jobber med varme arbeider er pålagt å sørge for at arbeidet utføres på en forsvarlig og trygg måte. Det er fastlagt klare regler for hvordan sikkerheten skal ivaretas.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Automatiske brannalarmanlegg. Kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg. Kurset er basert på standard NS-3960:2019.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Automatiske brannalarmanlegg online. Kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg. Kurset er basert på standard NS-3960:2019.
Vi tilbyr kurs iht. FG-750 regler for automatiske brannalarmanlegg i landbruk og veksthus. Kurset er basert på standard NS-3960:2019. Sertifiseringen bygger på FG-750:2, FG-760:2 og NS 3960:2019 vedlegg B.
Vi tilbyr kurs i FG-750 Talevarsling online. Opplæring tar utgangspunkt i krav gitt i NS 3961:2016, TEK 17, Forskrift om brannforebygging og ivaretar kompetansekravene til personell gitt i FG-750:2 kapittel 6.3.
Kiwa tilbyr nå sertifikatrettet opplæring innen automatiske slokkesystmer (sprinker) i henhold til nye FG-krav (FG-900) online.
Plan- og bygningsloven, Brann- og eksplosjonsvernloven med tilhørende forskrifter og veiledninger krever at slokketeknisk personell skal ha dokumentert kompetanse som grunnlag for å kunne utføre arbeidet fagmessig og betryggende.
Kiwa tilbyr Resertifisering innen sprinkleranlegg (FG-900). Re-eksaminering for de som har personellsertifisering i henhold til FG-900 utførelse, prosjektering, kontroll og vedlikehold.
Vi tilbyr resertifisering innen FG-750 online. Kurset består av informasjon om relevante lover og forskrifter, veiledninger og normer, samt brannfysikk og informasjon om hva som er nytt i relevant standard, NS 3960:2019.
Vi tilbyr resertifisering innen sprinkleranlegg FG-900 online. Kurset er for personell som har personellsertifisering fra FG som utløper / har utløpt. For resertifisering må det avlegges resertifiseringseksamen type A eller type B.
Ta vårt e-læringskurs i varme arbeider for å bli sertifisert til arbeid hvor det benyttes åpen ild, oppvarming eller utstyr som lager gnister. Nettkurset tar mellom fire og seks timer og avsluttes med en eksamen. Du får beskjed umiddelbart om du har bestått kurset.